Nada Macura - vesti

Stiže im nova koleginica: Ona se pridružuje Jovani i Srđanu!

Press petak, 1. jun 2018.
Jovana Joksimović i Srđan Predojević sigurno će biti oduševljeni kada im se od ponedeljka pridruži nova koleginica, koja će sa terena izveštavati o problemima u Hitnoj pomoći.
A ko bi drugi to bio nego Nada Macura koja je u Hitnoj pomoći dala otkaz kako bi se pridružila kolegama iz emisije "Jutro" na Televiziji "Prva". - Jeste, istina je to. Radiću isto ovo što sam radila na "RTS"-u. Biću TV lice... »

Nada Macura bez naslednika u Hitnoj pomoći, evo zašto, ali i šta ona kaže o tome

Blic petak, 1. jun 2018.
Mesto portparola Hitne pomoći nakon odlaska doktorke Nade Macure u medijske vode, ostaće prazno, a direktor ove službe objašnjava i zbog čega. - Neće biti više portparola, jer nam trebaju lekari na terenu. Imamo dečka koji je i do sada pripremao izveštaj za Nadu Macuru, imamo koleginicu koja će se... »

Pakleni petak u Srbiji, meteorolozi upozoravaju: UV indeks danas je 9 a još nije ni leto?! Sunce opasno prži, a ovo su trenutno najtopliji gradovi

Kurir petak, 1. jun 2018.
BEOGRAD - Srpski meteorolozi danas su, na kraju ove radne nedelje, prognozirali neouobičajeno visoku temperaturu za ovo doba godine - od čak 32 stepena! Osim (pre)visoke temperature za 1. jun, za koji je uobičajen prosek od 23 do 26 stepeni, meteorolozi upozoravaju i na izuzetno visoko i opasno UV... »

Milunka i Zdravko su ostali jedini u selu i ne planiraju da odu: Samo u njihovoj kući živelo je 15 ljudi, a danas je selo zaraslo u korov (foto)

Telegraf petak, 1. jun 2018.
U zaseoku Kršna na planini Troglav kod Kraljeva, koje je nekada imalo i više od 70 ljudi, danas živi samo bračni par Milunka i Zdravko Banjanac. Gaje stoku, obrađuju zemlju i, kako kažu, ne razmišljaju da napuste ognjište Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
U bogutovačkom zaseoku Kršna, kršni su ostali samo Milunka i Zdravko. A pamte i vremena kada je, samo u kući Zdravkovog oca i strica, živelo 15 ljudi. Nada Macura napustila Hitnu pomoć i postala specijalni reporter na Prva TV:... »

Neobičan TV Debi dr Nade Macure, pojavila se na ekranima i kazala: Rekli su da sam ja transfer decenije, a onda jednom gledaocu odgovorila ovako! (video)

Kurir petak, 1. jun 2018.
BEOGRAD - Debi uživo doktorke Nade Macure! Portparolka beogradske Hitne pomoći jutros se premijerno pojavila u jutarnjem programu TV Prva kod Jovane i Srđana. Oni su je najavili kao specijalnog izveštača i pozdravili je rečima da je od juče baš ona priča dana i transfer dana, te da nije ni novinar,... »

Dve saobraćajke u Beogradu

B92 petak, 1. jun 2018.
B92: Dve saobraćajke u Beogradu
Beograd -- U Beogradu su se prethodne noći desile dve saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teže povređenih, kazala je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Ona je kazala da je u 21.30 u Kumodraškoj ulici povređen muškarac star 24 godine i on je prevezen u Urgentni centar. Oko 20.30 u ulici Crnogorska desila se nezgoda u kojoj je na licu mesta zbrinut muškarac. Jutros do 7 časova... »

Mirna noć u Beogradu: U 2 saobraćajke u Kumodraškoj i Crnogorskoj povređena 2 muškarca

Kurir petak, 1. jun 2018.
BEOGRAD - U Beogradu su se prethodne noći desile dve saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teže povređenih, kazala je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Ona je kazala da je u 21.30 u Kumodraškoj ulici povređen muškarac star 24 godine i on je prevezen u Urgentni centar. Oko 20.30 u ulici... »

"Slojeviti" saveti uz Jovanu i Srđana

Večernje novosti četvrtak, 31. maj 2018.
Portparolka Hitne pomoći i multimedijalna ličnost Nada Macura od petka će imati svoju redovnu rubriku u jutarnjem programu Prve televizije - "Jutro sa Jovanom i Srđanom"
PORTPAROLKA Hitne pomoći i multimedijalna ličnost Nada Macura od petka će imati svoju redovnu rubriku u jutarnjem programu Prve televizije - "Jutro sa Jovanom i Srđanom". Pošto je u martu samo dva vikenda provela u svom... »

Nada Macura dala otkaz u Hitnoj pomoći i prešla na TV Prva: Dočekana sam kao carica, biću reporterka!

Telegraf četvrtak, 31. maj 2018.
Najpoznatija doktorka u Srbiji kaže da je ovo novi početak za nju Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Nada Macura postaće deo Prve televizije i od ponedeljka će se uključivati u "Jutarnji program" sa Jovanom i Srđanom. Nada je dala otkaz u Hitnoj pomoći i na poziv čelnika ove televizije, postala je deo njihovog jata. - Jeste,... »

Nada Macura dala otkaz u "Hitnoj" i prelazi na televiziju

Nedeljnik četvrtak, 31. maj 2018.
"Od ponedeljka počinjem zvanično da radim. Biću reporterka", potvrdila je transfer Nada Macura
Nada Macura postaće deo "Prve" televizije i od ponedeljka će se uključivati u "Jutarnji program" sa Jovanom i Srđanom, piše Blic. Naime, kako pišu, Nada je dala otkaz u Hitnoj pomoći i na poziv čelnika ove televizije, postala je... »

©2019 Netmark d.o.o.