Nada Macura

Liks open – Kup u motorici za decu i mlade sa autizmom i teškoćama

Večernje novosti 06.09.2018
U subotu će se na fudbalskom terenu FK Rakovica mališani igrati i družiti od 11 časova. Smatramo da sport treba da bude pristupačan svima - rekao je Morison. U subotu će po peti put biti održan Liks open – Kup u motorici za decu i mlade sa… »

Liks open: Kup u motorici za decu i mlade sa autizmom i teškoćama u Rakovici

Kurir 06.09.2018
U subotu 8. septembra po peti put će biti održan Liks open – Kup u motorici za decu i mlade sa autizmom i teškoćama. Mališani će se igrati i družiti od 11 časova na fudbalskom terenu FK Rakovica, a sve uz prisustvo fizioterapeuta, psihologa… »

Nastao totalni haos sa Željkom Mitrovićem zbog ugovora Nade Macure za Zadrugu 2!

Press 04.09.2018
Nada Macura je navodno potpisala ugovor za ulazak u “Zadrugu 2” u decembru tekuće godine. Portparolka Hitne pomoći, koja već tri meseca radi kao reporterka TV Prva, želela je da se oproba u rijalitiju, ali to se navodno nije dopalo rukovodstvu… »

Biće najveći šmeker u zadruzi, njegov ulazak očekuju sve dame: A kad mu vidite devojku, ostaćete bez reči! (foto)

Kurir 01.09.2018
Ogromno je interesovanje javnosti za projekat ''Zadruga 2'' koji na televiziji počinje sa emitovanjem 6. septembra. Javnost se veoma interesuje i za nove zadrugare, a televizija Pink zvanično je potvrdila da su Luna Đogani, blizanci Mika i Giba Vasić… »

Nada Macura ispunila san, hrabrim potezom prkosila smrti: Doktorka skočila iz aviona, a onda ovako oduševila fanove (Foto)

Kurir 31.08.2018
Doktorka Nada Macura, bivši PR Hitne pomoći, veoma je društveno aktivna, tokom poslednjih nekoliko dana povela se priča kako će biti deo Zadruge 2. Iako je doktorka demantovala ove navode, njena popularnost nije opala, pogotovo nakon njene poslednje… »

Novi hit nade macure: Doktorka skočila iz aviona, njenu reakciju nikada nećete zaboraviti

Blic 31.08.2018
Posle uspešne druge sezone emisije "Premijera-Vikend specijal", ove nedelje 2. septembra tačno u 14 časova na TV Pink očekuje vas spektakularan početak treće sezone. A u trećoj sezoni videćete prilog u kojem Nada Macura iskače iz aviona. U prvoj… »

Akrobate i helikopteri: Spektakularan početak "Zadruge 2"

Večernje novosti 31.08.2018
Željko Mitrović najavio spektakularan početak "Zadruge 2" DO početka rijalitija "Zadruga 2" ostalo je još šest dana, a prvi čovek Pinka Željko Mitrović otkrio je da gledaoce na svečanom otvaranju 6. septembra očekuje spektakl kakav još nije… »

Ne ulazim u rijaliti!

Mondo 31.08.2018
Nada Macura demantuje da će se 6. septembra naći u Zadruzi. Najpoznatija lekarka u Srbiji, odnedavno i TV lice, demantovala je učešće u rijalitiju Zadruga, koji počinje 6. septembra na Pinku. Doktorka Nada Macura je ranije za domaću štampu… »

Nada Macura u rijalitiju?

Vesti online 30.08.2018
Potvrdila da je dobila ponudu. Najpoznatija lekarka u Srbiji, odnedavno i TV lice, dobila je ponudu za učešće u rijalitiju Zadruga, koji počinje 6. septembra na Pinku. Doktorka Nada Macura je za domaću štampu potvrdila da je dobila ponudu, ali nije… »

Nada Macura je najpoznatija doktorka u Srbiji: Svi pričaju o njenom ulasku u rijaliti, a evo šta ona kaže o tome

Kurir 30.08.2018
Doktorka Nada Macura, bivši PR Hitne pomoći, veoma je društveno aktivna, pa se povela priča da će biti učesnik Zadruge 2, mada popularna doktorka kaže da 6. septembra ne ulazi u Zadrugu. Naime, osim Lune Đogani, Mirka Gavrića, Nataše Moskve… »

Vesti dana »