Nataša Bekvalac

Kristina Bekvalac ponovo sama: Suprug i ja se nismo snašli u braku, želim slobodu!

Mondo 06.10.2021
Sestre Bekvalac definitivno su odlučile da im je sloboda najvažnija. Sestre Bekvalac definitivno su odlučile da im je sloboda najvažnija. Nataša i Kristina Bekvalac jedna drugoj su najveća podrška, pa tako većinu vremena provode zajedno sa svojom… »

Kristina Bekvalac se drugi put razvela od istog čoveka: Ne veruje više u brak: "Nismo se snašli, sad se mnogo lepše…

Blic 06.10.2021
Sestre Nataša i Kristina Bekvalac najveća su podrška jedna drugoj, pa tako zajedno dele sve lepe i manje lepe trenutke u životu. Kristina je sada u zajedničkom intervjuu sa sestrom iznenadila sve priznanjem da se drugi put razvela od arhitekte Iva… »

Sestra Nataše Bekvalac se drugi put razvela od istog čoveka: Ne verujem u brak

Nova 06.10.2021
Kristina Bekvalac, sestra pevačice Nataše Bekvalac, rekla je u zajedničkom intervjuu za "Story" da se po drugi put razvela od, sada već bivšeg supruga, Iva Martinovića. „Beskrajno sam zahvalna na tome što Ivo i ja imamo fantastičan odnos kao… »

Suprug i ja se nismo snašli u braku, ostajemo prijatelji! Kristina Bekvalac progovorila o braku sa Ivom, priznala da želi…

Kurir 06.10.2021
Nataša i Kristina Bekvalac jedna drugoj su najveća podrška, pa tako većinu vremena provode zajedno sa svojom decom. Njih dve su govorile o odnosu njihove dece, pa su tom prilikom otkrile kako se slažu njihovi najmlađi članovi - Natašina ćerka… »

Ivo i ja se nismo snašli u braku Bekvalčeva se ponovo razvela!

Alo 06.10.2021
Nataša i Kristina Bekvalac jedna drugoj su najveća podrška, pa tako većinu vremena provode zajedno sa svojom decom. Njih dve su govorile o odnosu njihove dece, pa su tom prilikom otkrile kako se slažu njihovi najmlađi članovi - Natašina ćerka… »

Ona je rodila sestre Bekvalac: Tri prelepe ćerke su od majke nasledile lepotu - evo kako ona izgleda (foto)

Večernje novosti 05.10.2021
Foto: ATA images U pitanju je Mira Bekvalac, majka Nataše, Kristine i Dragane. A post shared by Dragana Bekvalac♍-♋ (@draganabekvalac72) Ovu divnu i pre svega porodičnu ženu posle dužeg vremena mogli smo videti sinoć na reviji ćerke Kristine… »

Ona je stub porodice Majka Dragane, Kristine i Nataše pleni svojim izgledom, retko je viđamo u javnosti, a sada se pojavila i…

Alo 05.10.2021
Majka Mira se sinoć pojavila na reviji svoje ćerke. Žena koja je rodila tri prelepe ćerke, sve tri vrlo uspešne u poslu kojim se bavi, vrlo teško se može videti u javnosti. U pitanju je Mira Bekvalac, majka Nataše, Kristine i Dragane. Mira se vrlo… »

Žena koja je rodila sestre Bekvalac: Ponosna je majka tri ćerke, a o njenoj lepoti danas bruji Srbija!

Mondo 05.10.2021
Sestre Bekvalac su ponosne na nju, a imaju i zbog čega. Sestre Bekvalac su ponosne na nju, a imaju i zbog čega. Žena koja je rodila tri prelepe ćerke, sve tri vrlo uspešne u poslu kojim se bavi, vrlo teško se može videti u javnosti. U pitanju je… »

Lukas i Rasta PLAĆAJU OGROMNU alimentaciju! A ovo su najveći DUŽNICI!

Svet & Skandal 05.10.2021
Razvodi i borbe za starteljstvo na estradi su po pravilu veoma burni. Mali broj javnih ličnosti pristaje da plaća ogromene cifre za alimetacije, kao što to rade Aca Lukas i Stefan Đurić Rasta. mnog više je onih koji duguju bivšim suprugama, čak i… »

Oglasila se sestra Nataše Bekvalac: Otkrila kako se pevačica oseća nakon sudara lekari nisu hteli da je puste da ide kući!

Kurir 05.10.2021
Sestra Nataše Bekvalac, Kristina, za Kurir televiziju otkrila je da se pevačica oseća dobro nakon saobraćajne nezgode, ali da je morala ostati u bolnici. - Ona je dobro, nažalost morala je da ostane u bolnici da prođe kroz neke preglede pa onda… »

Vesti dana »