Nataša Bekvalac

Pitali je da li peva policajcima kad je zaustave Nataša Bekvalac dala odgovor koji će se prepričavati!

Alo pre 25 dana
Pevačica je sve oduševila odgovorom! Pop pevačica Nataša Bekvalac pojavila se na crvenom tepihu na jednom događaju u Beogradu, a svojim izgledom i šarmom je očarala sve prisutne. Naime, Nataša je za ovu priliku bila, kao i inače, tip-top… »

"Požalila sam se terapeutu, SAD se već brinem": Nataša Bekvalac progovorila o ljubavnom životu, pa dobacila: "Ja sam…

Blic pre 25 dana
Pevačica Nataša Bekvalac priznala je da ide kod psihoterapeuta, a progovorila je i o porocima i ljubavnom životu. Pevačica je otkrila i da li voli i kakva je kad popije. - Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar - našalila se Bekvalčeva, pa… »

Natašu pitali peva li policajcima kad je zaustave: O njenom odgovoru će se pričati

Telegraf pre 26 dana
Nataša je odgovarala na pitanja u vezi sa alkoholom. Pop pevačica Nataša Bekvalac pojavila se na crvenom tepihu na jednom događaju u Beogradu, a svojim izgledom i šarmom je očarala sve prisutne. Naime, Nataša je za ovu priliku bila, kao i inače… »

Požalila sam se terapeutu, SAD već brinem! Nataša Bekvalac progovorila o ljubavnom životu, a onda dobacila: Ja sam…

Kurir pre 25 dana
Nataša Bekvalac pojavila se na jednom događaju i svojom lateks kombinacijom sve ostavila bez daha. Pevačica je na pitanje šta je u poslednje vreme čini srećnom otkrila da dugo nije izlazila iz svog gnezda. - Ovih dana me srećnom čine veoma male… »

Nataša Bekvalac POBACALA sve stvari od bivših muževa! Ubeđena je da joj donose NESREĆU!

Svet & Skandal pre 28 dana
Nataša Bekvalac emotivno je raščistila sa prošlošću, međutim, shvatila je da ipak mora da ukloni i sve predmete i sitnice koje je podsećaju na bivše muževe i uopšte ljude s kojima više ne komunicira. Zato je rešila da ukloni i sve sitnice i… »

Dušan je poznat po svojim ubitačnim fotografijama: Niko nije očekivao da će se sada i ovim baviti

Telegraf pre 31 dana
Dušan je pažnju privukao fotografijama, a mnoge poznate ličnosti, među kojima su Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Maja Berović, najviše poverenja imaju baš u njega. Fotograf Dušan Petrović, koji je zaslužan za najbolje… »

Niko ovo nije očekivao: Dušan Petrović je poznat po fotografijama, a sada je odlučio da se bavi ovim zanimanjem

Blic pre 31 dana
Fotograf Dušan Petrović, koji je zaslužan za fotografije mnogih naših zvezda, iznenadio je fanove novim poslovima, ali i zabavnim poduhvatom zbog kog su ga mnogi i zavoleli. Petrovića je šira publika upravo zavolela kroz muziku, a mnogi kažu da je… »

Faze potpunog ludila i strašnih emotivnih padova: Nataša Bekvalac otkrila kako je to uticalo na njeno zdravlje i kilažu

Srbija danas pre 31 dana
Emocije i raspoloženje mogu veoma uticati na zdravlje. Da promene nisu lake čak i ako su dobre, na svojoj koži osetila je Nataša Bekvalac, koja se odrekla svog dugogodišnjeg poroka - cigareta. Iako je srećna jer je uradila veliku stvar za svoje… »

Nataša Bekvalac prošla kroz tešku apstinencijalnu krizu zbog odvikavanja od cigareta

Vesti online pre 31 dana
Pevačica Nataša Bekvalac pre više dva meseca donela je čvrstu odluku da ostavi cigarete, a tokom perioda odvikavanja, kako je navela, prolazila je kroz veliku agoniju. Naime, Nataša je u jednom trenutku odvikavanja utehu videla samo u hrani, te je… »

Nataša Bekvalac kaže da je prolazila kroz fazu potpunog ludila!

Svet plus pre 31 dana
Nataša Bekvalac kaže da je prolazila kroz fazu potpunog ludila, kada je na vagi ugledala kilažu koju je imala na porođaju! Nataša je pre nekog vremena ostavila cigarete ali se nakon toga suočila sa viškom kilograma. Bekvalac je ponosna na sebe što… »

Vesti dana »