Nataša Bekvalac

Palo priznanje, Nataša Bekvalac progovorila o bivšima: Svaka ljubav je bila prava dok je trajala!

Kurir pre 14 dana
Nataša Bekvalac često komunicira sa svojim pratiocima na Instagramu, a sada je tema za ćaskanje bila serija "Seks i grad". Pevačica je polemisala sa svojim fanovima o nastavku popularne serije, a tom prilikom otkrila je i pojedine detalje iz svog… »

Nataša Bekvalac nakon emotivnih brodoloma otvorila dušu

Vesti online pre 14 dana
Popularna i atraktivna pevačica Nataša Bekvalac putem svog Instagram profila razgovarala je sa fanovima, a ovom prilikom dotakla se brojnih zanimljivih tema. Bekvalčeva je započela razgovor o nastavku serije “Seks i grad”, a komentari njenih… »

Očajna i traži pomoć! Kristina Bekvalac više ne može da podnese to što joj se događa, a evo i šta joj se desilo

Kurir pre 14 dana
Kristina Bekvalac je nakon preležanog korona virusa izgibula dosta kose, pa je potražila pomoć na svom Instagram profilu. Naime, sestra Nataše Bekvalac, požalila se svojim pratiocima na Instagramu da nakon preležane korone ima veliki problem sa… »

Očajna je i traži pomoć! Kristina Bekvalac više ne može da podnese to što joj se događa, a evo i šta je u pitanju!

Alo pre 14 dana
Mnogi muče muku sa ovim problemima, a Kristina je jedna od njih. Kristina Bekvalac je nakon preležanog korona virusa izgibula dosta kose, pa je potražila pomoć na svom Instagram profilu. Naime, sestra Nataše Bekvalac, požalila se svojim pratiocima… »

Još uvek veruje u ljubav! Nataša Bekvalac nakon emotivnih brodoloma otvorila dušu, pa bila iskrena po pitanju muškaraca!

Alo pre 14 dana
Potpuno je sigurna u svoje reči. Popularna i atraktivna pevačica Nataša Bekvalac putem svog Instagram profila razgovarala je sa fanovima, a ovom prilikom dotakla se brojnih zanimljivih tema. Bekvalčeva je započela razgovor o nastavku serije “Seks i… »

Pokazala pravo lice! Nataša Bekvalac uhvaćena bez trunke šminke, a evo kako pevačica zapravo izgleda! (foto)

Alo pre 15 dana
Pevačica uhvaćena potpuno bez šminke. Nataša Bekvalac već neko vreme živi u Beogradu, nakon što se preselila iz Novog Sada. Ona je veoma predana majka, što je zabeleženo u emisiji "Paparaco lov" , ali ono što je posebno privuklo pažnju jeste… »

Skandalozni SNIMAK NATAŠE BEKVALAC: Pevačica uhvaćena u centru grada – šest puta prošla kroz crveno!

Mondo pre 15 dana
Kamere sve zabeležile! Kamere sve zabeležile! Pevačica Nataša Bekvalac, koja je nedavno otkrila "koliko je koštao razvod", za dva dana je napravila šest saobraćajnih prekršaja. Atraktivna Novosađanka već neko vreme živi u Beogradu, a paparaco… »

Nataša bez trunke šminke u gradu pravi prekršaje: 6 puta prošla kroz crveno na semaforu

Telegraf pre 15 dana
Pevačica je napravila niz ozbiljnih saobraćajnih prekršaja. Pevačica Nataša Bekvalac već neko vreme živi u Beogradu, a sada je snimljena u možda i "previše opuštenom" dok je po gradu završavala obaveze. Natašu je ekipa emsije "Papaaco lov"… »

6 Puta prošla kroz crveno na semaforu: Bekvalčeva krši saobraćajne propise, uhvaćena bez trunke šminke

Blic pre 16 dana
Pevačica Nataša Bekvalac već neko vreme živi u Beogradu. Pevačica je potpuno predana majka, što je budno oko "Paparaco Lova" i zabeležilo, ali ono što je najviše privuklo pažnju jeste njeno izdanje bez šminke, kao i činjenica da je 6 puta… »

6 Puta prošla kroz crveno na semaforu: Bekvalčeva uhvaćena kako krši saobraćajne propise, evo kako izgleda bez šminke…

Kurir pre 15 dana
Nataša Bekvalac već neko vreme živi u Beogradu, nakon što se preselila sa ćerkicom iz Novog Sada. Pevačica je potpuno predana majka, što je budno oko "Paparaco Lova" i zabeležilo, ali ono što je najviše privuklo pažnju jeste njeno izdanje bez… »

Vesti dana »