Nataša Bekvalac

Ovo su poslednji stihovi koje je Marina Tucaković napisala: Reči paraju dušu a otpevaće ih Nataša Bekvalac

Mondo 07.10.2021
Pred smrt je kompozitorka Marina Tucaković napisala preemotivnu pesmu za Natašu Bekvalac. Pred smrt je kompozitorka Marina Tucaković napisala preemotivnu pesmu za Natašu Bekvalac. Poslednje stihove koje je Marina Tucaković napisala pred smrt… »

Plakaćete kad čujete poslednju marininu pesmu Gladujem, a ne slabim ni gram, Nataša Bekvalac ima hit!

Alo 07.10.2021
Marina Tucaković preminula je 19. septembra, a mnogi su s epitali da li je napisla još neku pemsu koja je ostala neotpevana. Odgovor je dala NAtaša Bekvalac koja je otkrila da će se na njenom novom albumu naći pemsa koju je napisala upravo Marina… »

Ova pevačica peva poslednju marininu pesmu Otkriveno da je Tucakovićeva njoj napisala tekst pred smrt! (video)

Alo 07.10.2021
Čuvena kantautorka Marina Tucaković izgubila je životnu bitku, 19. septembra. Iza sebe je ostavila brojne hitove, a mnogi od njih još uvek nisu ugledali svetlost dana. Kada god je imala inspiraciju, Tucakovićeva je pisala za brojne pevače sa kojima… »

Marina napisala Nataši pesmu koja još nije objavljena: Naziv ledi krv u žilama - "Nisam znala da će se saznati..."

Mondo 07.10.2021
Nataša Bekvalac objaviće pesmu na svom novom albumu. Nataša Bekvalac objaviće pesmu na svom novom albumu. Iza Marine Tucaković, koja nas je napustila u 68. godini posle teške borbe s opakom bolešću, ostalo je pregršt hitova i kako objavljenih… »

Poslednja marinina pesma: Pred smrt napisala potresne stihove, a evo koja pevačica će ih otpevati

Večernje novosti 07.10.2021
Foto: Printskrin Kada god je imala inspiraciju, Tucakovićeva je pisala za brojne pevače sa kojima je sarađivala, a poslednju pesmu koju je napisala Marina će otpevati Nataša Bekvalac. Ova pesma nosi naziv "Izlečena", što se u kontekstu Natašinog… »

Neobjavljena marinina pesma uskoro će ugledati svetlo dana Pred smrt napisala potresne stihove, a evo koja pevačica će ih…

Kurir 07.10.2021
Čuvena kantautorka Marina Tucaković izgubila je životnu bitku, 19. septembra. Iza sebe je ostavila brojne hitove, a mnogi od njih još uvek nisu ugledali svetlost dana. Kada god je imala inspiraciju, Tucakovićeva je pisala za brojne pevače sa kojima… »

Ovo je neobjavljena pesma marine tucaković: Napisana je za Natašu Bekvalac - njen naziv slama srce

Večernje novosti 06.10.2021
Foto: Printskrin/Instagram Naime, pevačica je u protekle dve godine vredno radila na novom albumu čije je izdavanje pomerala više puta, a na ovom projektu bi trebalo da se nađe i pesma za koju je tekst napisala slavna hitmejkerka. Ova pesma nosi naziv… »

Kristina Bekvalac otkrila detalje o razvodu

Nova 06.10.2021
Sestre Bekvalac važe za atraktivnije dame na javnoj sceni. Pored njihovog talenta koje obe poseduju i Nataša i Kristina imaju vrlo turbulentan privatni život. Nedavno se Kristinin ljubavni život ponovo našao u centru zbivanja nakon razvoda po drugi… »

Natašina sestra se drugi put razvela od istog čoveka: Nismo se snašli u braku, sad se lepše osećam

Telegraf 06.10.2021
- Ono što je za mene najbitnije u životu jeste to da ljudi žive slobodno, u istini - rekla je Kristina. Pevačica Nataša Bekvalac i dizajnerka Kristina Bekvalac jedna drugoj su najveća podrška, pa tako većinu vremena provode zajedno sa svojom… »

Kristina Bekvalac: Nisam pristalica braka! Ivo i ja se nismo snašli!

Svet plus 06.10.2021
Nisam pristalica braka! Ivo i ja se nismo snašli! Kristina Bekvalac i Ivo Martinović venčali su se 2008. godine, a rastali 2010. Njih dvoje tada su već imali ćerku Petru, a ponovo su se venčali 2015. godine i nakon toga dobili su sina Nou. Nataša i… »

Vesti dana »