Nataša Bekvalac

Ostavljeni na milost i nemilost života! Drama Nataše Bekvalac: Pevačica zaglavljena u snežnoj mećavi, automobil joj stao…

Kurir 12.12.2021
Snežna mećava iznenadila je stanovnike širom Srbije, a ni poznati nisu izuzetak. Naime pop zvezda, Nataša Bekvalac, podelila je video, u kom je njena sestra otkrila da su na putu za Natašin koncert ostali zaglavljeni i zavejani u snežnoj mećavi… »

Nataša Bekvalac zaglavljena u snežnoj mećavi: Pevačici se pokvarila kola - "Ostavljeni smo na milost i nemilost" (video)

Mondo 12.12.2021
Nataša Bekvalac krenula na nastup kada se dogodio peh sa kolima. Nataša Bekvalac krenula na nastup kada se dogodio peh sa kolima Pevačica Nataša Bekvalac požalila se kako je ostala zaglavljena preko dva sata u snežnoj mećavi. Pop pevačica je… »

Uznemirujući video Nataše Bekvalac! Pevačica se zaglavila u snažnoj mećavi, ono što je uradila iznenadiće sve!

Alo 12.12.2021
Nataša krenula na koncert i ostala zaglavljena u mećavi. Snežna mećava iznenadila je stanovnike širom Srbije, a ni poznati nisu izuzetak. Naime pop zvezda, Nataša Bekvalac, podelila je uznemirujući video, u kom je njena sestra otkrila da su na putu… »

Nataša Bekvalac: Možda je ipak vreme da nađem dečka

Nova 12.12.2021
Pevačica Nataša Bekvalac sa sestrom Kristinom Bekvalac i prijateljicom odgledala je nove epizode serije "Seks i grad", koje su je navele na razmišljanje. Nataša je iznenadila pratioce na Instagramu priznavši da ju je serija „Seks i grad“… »

Anastasija "zapalila" Instagram: Pevačica oduševila pratioce izazovnom kombinacijom (foto)

Večernje novosti 11.12.2021
Foto Instagram printscreen/raznatovicanastasija Naime, na jednoj proslavi, ona je ponela haljinu, ljubičaste boje i sa dubokim dekolteom. Foto Instagram printscreen/raznatovicanastasija "Prava dama", "Koliko ona ima stila", "Svaka čast Anastasija"… »

"Ipak je vreme da nađem dečka": Nataša Bekvalac iznenadila objavom na Instagramu (foto)

Večernje novosti 11.12.2021
Foto Igor Marinković Naime, ona je veče iskoristila sa sestrom i prijateljicom kako bi pogledale nove epizode serije "Seks i grad", koje su Natašu navele na razmišljanje. Kako je napisala, serija ju je "emotivno razorila", te razmišlja o tome da je… »

"Ipak je vreme da nađem dečka": Nataša Bekvalac iznenadila objavom, priznala: "Ovo me je emotivno razorilo"

Blic 11.12.2021
Pevačica Nataša Bekvalac iznenadila je sve storijem na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je veče iskoristila sa sestrom i prijateljicom kako bi pogledale nove epizode serije "S**s i grad", koje su Natašu navele na razmišljanje. Kako je… »

Nataša Bekvalac spremna za novu ljubav? (FOTO)

Vesti online 11.12.2021
Pevačica Nataša Bekvalac nasmejala je fanove poslednjom objavom na Instagramu. Ona je sinoć iskoristila priliku da u društvu sestre Kristine i prijateljice pogleda novu epizodu serije “Seks i grad”, te je otkrila svoje utiske o popularnom… »

Vreme je da nađem dečka! Nataša Bekvalac iznenadila sve, jedno je nateralo na razmišljanje - "Ovo me je razorilo!"

Mondo 11.12.2021
Nataša Bekvalac iznenadila pratioce. Nataša Bekvalac iznenadila pratioce. Nakon što je u velikom novogodišnjem intervjuu komentarisala svoja tri braka, Nataša Bekvalac iznenadila je sve objavom na Instagramu. Pevačica je iskoristila veče za… »

Ipak je vreme da nađem dečka! Nataša Bekvalac iznenadila sve objavom, priznala da želi partnera posle 3 godine! (foto)

Kurir 11.12.2021
Pevačica Nataša Bekvalac iznenadila je svoje pratioce na Instagramu poslednjom objavom na storiju. Naime, ona je veče iskoristila sa sestrom i prijateljicom kako bi pogledale nove epizode serije "Seks i grad", koje su Natašu navele na razmišljanje… »

Vesti dana »