Nataša Bekvalac

Konačno otkrivena misterija! Ovo je poslednji tekst koji je Marina Tucaković napisala pre svoje smrti

Alo pre 3 dana
U javnosti i na društvenim mrežama se povela polemika koja je od pesama zaista poslednji Marinin tekst. Iako nije prošlo ni 40 dana od smrti najvećeg tekstopisca na našim prostorima Marine Tucaković, mnogi pevači su objavili ili najavili nove pesme… »

Novi Supermen je gej, protestuje protiv deportacije migranata i bori se sa požarima

Luftika pre 5 dana
Novi Supermen je homoseksualac, navodi DC Comics, čuveni američki izdavač stripova. – Novi Supermen, Džonatan Kent (sin Klarka Kenta i Luis Lejn), uskoro će započeti romatičnu vezu sa svojim prijateljem Džejem Nakamurom – dodaju iz izdavačke… »

Prve slike kola Nataše Bekvalac posle udesa! Evo kako "audi" izgleda nakon što se kamion zakucao u njega (foto)

Mondo pre 4 dana
Nataša Bekvalac uslikana nakon sudara sa kamionom. Nataša Bekvalac uslikana nakon sudara sa kamionom. Nataša Bekvalac doživela je udes u centru Beograda i na svu sreću uzrokovana je samo materijalna šteta. Do udesa je došlo na uglu ulica Kneza… »

Otkrivamo koji je marinin poslednji tekst: Mnogi se utrkuju da ugrabe slavu preko pokojne tucakovićke, a ovo je jedina istina!

Kurir pre 4 dana
Iako nije prošlo ni 40 dana od smrti najvećeg tekstopisca na našim prostorima Marine Tucaković, mnogi pevači su objavili ili najavili nove pesme koje je ona pisala. Za sve numere je u medijima pokrenuta kampanja u kojoj se tvrdi da je svaka, zapravo… »

Predosetila sam marininu smrt: Pevačica otkrila šta joj se desilo nekoliko dana pre - Uhvatila me jeza od glave do pete

Mondo pre 6 dana
Suzana Jovanović je imala osećaj da će se nešto loše desiti. Suzana Jovanović je imala osećaj da će se nešto loše desiti. Smrt Marine Tucaković veoma je pogodila estradni svet, a ovaj gubitak teško je podnela i Suzana Jovanović, koja je… »

Kristina Bekvalac o krahu ljubavi sa Ivom Martinovićem (FOTO)

Vesti online pre 11 dana
Nataša i Kristina Bekvalac jedna drugoj su najveća podrška, pa tako većinu vremena provode zajedno sa svojom decom. Njih dve su govorile o odnosu njihove dece, pa su tom prilikom otkrile kako funkionišu njihovi najmlađi članovi – Natašina ćerka… »

Poslednji refren Marine Tucaković: "Noćima od drugih sam te odvajala..."

B92 pre 10 dana
Poslednju pesmu Marina Tucaković, koja je preminula 19. septembra, napisala je za Natašu Bekvalac, a B92.net saznaje kako glasi jedan njen deo. Ime kompozicije je "Izlečena", što aludira na buran ljubavni život pevačice, koja je prošla kroz tri… »

"Izlečena sam!" Ovo su poslednji stihovi koje je Marina Tucaković napisala: Reči koje slamaju srca

Srbija danas pre 10 dana
"Sad sam se naježila." Poslednju pesmu Marina Tucaković, koja je preminula 19. septembra, napisala je za Natašu Bekvalac. Ime kompozicije je - "Izlečena", što aludira na buran ljubavni život pevačice koja je prošla kroz tri razvoda, prenosi… »

Noćima od drugih sam te odvajala, Teškom mukom... Ovo je poslednji refren koji je napisala Marina Tucaković, reči bole

Kurir pre 10 dana
Poslednju pesmu Marina Tucaković, koja je preminula 19. septembra, napisala je za Natašu Bekvalac. Ime kompozicije je - "Izlečena", što aludira na buran ljubavni život pevačice koja je prošla kroz tri razvoda, prenosi B92.net. Ime kompozicije je -… »

Izlečena – Poslednje stihove Marina Tucaković napisala za Natašu Bekvalac

Nova pre 10 dana
Jedna od poslednjih pesama Marine Tucaković, koja je preminula 19. septembra, napisana je za Natašu Bekvalac. Ime kompozicije je – „Izlečena“, što aludira na buran ljubavni život pevačice koja je prošla kroz tri razvoda. Pesma je, kako… »

Vesti dana »