Nataša Bekvalac

Dijeta Nataše Bekvalac Pevačica otkrila tajnu vitke figure, ovo nikako ne smete da jedete

Alo pre 2 dana
Novosadska barbika, nakon dva porođaja može se pohvaliti devojačkom kilažom. Pevačica Nataša Bekvalac jedna od najlepših i najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni, a za njen besprekoran izgled i vitko telo zaslužni su redovni treninzi i… »

Ovo je stroga dijeta Nataše Bekvalac koja napada masti na najbolji način: 10 kilograma manje za mesec dana

Telegraf pre 2 dana
Nataša Bekvalac trenutno ima 60 kilograma, a mnogi komentarišu da izgleda nikad bolje. Pop zvezda Nataša Bekvalac veoma vodi računa o svom izgledu i važi za jednu od najzgodnijih i najnegovanijih žena na domaćoj javnoj sceni. Naime, ona je uvek… »

Za mesec dana se izgubi 10 kilograma: Ovo je dijeta Nataše Bekvalac, evo šta pevačica nikako ne jede - jedna namirnica je…

Blic pre 2 dana
Pevačica Nataša Bekvalac jedna od najlepših i najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni, a za njen izgled su, kako je svojevremeno ispričala, zaslužni redovni treninzi i ishrana. Pevačica, koja sada ima manje od 60 kg, je na Instagramu… »

Ovo jede Nataša Bekvalac i ima manje od 60 KG: Za mesec dana može da smrša do 10 KG i 6 dana sme da jede određene namirnice

Kurir pre 2 dana
Nataša Bekvalac je osim po savršenom glasu poznata i po besprekornom izgledu, a za to su zaslužni trening i ishrana. Kako prenose mediji, za njenu savršenu liniju i manje od 60 kilograma zaslužni su redovan trening, ali posebna ishrane: Dozvoljene su… »

Novogodišnja želja Nataše Bekvalac: Boga molim da više nikada nemam ni dečka ni muža (video)

Alo pre 7 dana
Pevačica Nataša Bekvalac otkrila svoje novogodišnje želje. Nataša Bekvalac važi za jednu od najduhovitijih pevačica, ali za razliku od svojih kolega, lepa Nata se najčešće šali na svoj račun. Ovih dana, Bekvalčeva sumira utiske godine na… »

Nataša Bekvalac se provodila u gej klubu: Popela se na šank, pa se uvijala, a na kraju je služila piće

Telegraf pre 7 dana
Pevačica je poznata kao jedna od javnih ličnosti koja podržava LGBT populaciju, pa ne čudi što se sa njima dobro provodi. Nataša Bekvalac gostovala je u jednom beogradskom gej klubu, gde je napravila izuzetnu atmosferu. Pevačica je poznata kao… »

"Bože molim te da nikada više nemam ni dečka ni muža": Nataša porogovorila o ćerkama, pa se dotakla prošlosti

Telegraf pre 6 dana
Pevačica je otkrila svoje novogodišnje želje. Muzička zvezda Nataša Bekvalac osvrnula se na svoje ćerke te istakla da uživa u ulozi majke, ali i da je njihov odnos podseća na nju i rasprave sa njenim sestrama, Kristinom i Draganom. - Emotivno… »

"Bože, molim te da nikad više nemam ni dečka ni muža": Nataša Bekvalac otvorila dušu, pomenula i koliko se njene ćerke…

Blic pre 6 dana
Muzička zvezda Nataša Bekvalac osvrnula se na svoje ćerke te istakla da uživa u ulozi majke, ali i da je njihov odnos podseća na nju i rasprave sa njenim sestrama, Kristinom i Draganom. - Emotivno gledam na sve što rade, kao i svaka majka naravno… »

Nataša Bekvalac se uvijala oko šipke u gej klubu VIDEO

Nova pre 6 dana
Pevačica se provodila u jednom beogradskom gej klubu. Nataša Bekvalac je podelila nekoliko snimaka iz kluba u kome je dovela atmosferu do usijanja. Na snimcima se može videti da je pevala, uvijala se i pela po šanku. Bekvalčeva je dobar deo večeri… »

Nataša Bekvalac popela se na šank u gej klubu! Uhvatila se za šipku, uvijala i plesala, a onda je završila ovde! Haos

Kurir pre 6 dana
Pevačica Nataša Bekvalac gostovala je u jednom beogradskom gej klubu, gde je napravila izuzetnu atmosferu. Držala se za šipku, pevala, uvijala se i provodila kao nikad u životu, a celu otmosferu je podelila sa fanovima na svom Instagram storiju. Na… »

Vesti dana »