Nataša Bekvalac

Komemoracija Marini Tucaković: Estrada danas tuguje - Karleuša u crnini, Dragana Mirković doputovala iz Beča foto, video

Mondo pre 4 dana
Uskoro počinje komemoracija Marini Tucaković, koja nas je napustila u septembru ove godine. Uskoro počinje komemoracija Marini Tucaković, koja nas je napustila u septembru ove godine Komemoracija Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove… »

Cela estrada i Karleuša su tu, a nema cece: Evo zašto nije došla na komemoraciju posle skandala sa Laćom na Marininoj…

Kurir pre 4 dana
Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, koja se danas održava u Skupštini grada Beograd, u Starom dvoru. Organizatori memorijalnog skupa su porodice Tucaković Radulović, a međi prvima su stigli Nataša Bekvalac… »

Cela estrada je tu, samo cece nema! Karleuša plakala, a evo zašto Ražnatovićka nije došla na Marininu komemoraciju

Mondo pre 4 dana
Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, koja je održava u Skupštini grada Beograd, u Starom dvoru. Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, koja je održava u Skupštini grada… »

Počinje komemoracija marini Tucaković: Poznati pristižu da odaju počast, a sada je poznato i kome je Laća poslao…

Alo pre 4 dana
On je rekao da su mediji dobrodošli na komemoraciji, međutim svi prisutni će morati da budu vakcinisani ukoliko žele da prisustvuju svečanosti u Marininu čast. Memorijalni skup povodom nedavno preminule Marine Tucaković održava se se u… »

Estrada sva u crnini i nema OD TUGE za marinom: Jk u crnoj bundici sve vreme gledala u zemlju, Ana sa šeširom na glavi...

Kurir pre 4 dana
Cela estrada u crnini, Nataša Bekvalac i Ana Nikolić i dalje NEME OD TUGE. Danas se obeležava komemoracija Marini Tucaković u Skupštini grada, a među prvima da oda počast preminuloj kompozitorki je stigla pevačica Nataša Bekvalac. Odmah za njom… »

Počela komemoracija Marini Tucaković! Među prvima stigle JK, Nataša Bekvalac i Ana Bekuta!

Svet & Skandal pre 4 dana
Komemoracija Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove godine, održava se danas u Skupštini grada Beograda, u Starom dvoru. Poštovaci njenog lika i dela, a pre svega pevači i pevačice koje je zadužila svojim stihovima, polako su počeli… »

Ona je Naša osećanja pretvarala u reči koje nikada ne bismo rekli: Emotivni govor rasplakao Jelenu Karleušu

Mondo pre 4 dana
Ana Bekuta govorila na komemoraciji Ani Bekuti. Ana Bekuta govorila na komemoraciji Ani Bekuti Komemoracija Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove godine, održava se danas u Skupštini grada Beograda, u Starom dvoru. Među zvanicama su… »

Ceca se nije pojavila na Marininoj komemoraciji! JK zaplakala tokom govora Ane Bekute!

Svet & Skandal pre 4 dana
Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, koja se danas održava u Skupštini grada Beograd, u Starom dvoru, piše Kurir.rs. Iako su svi očekivali, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na memorijalnom… »

LAĆA otvorio srce i dušu POSLE KOMEMORACIJE Marini: Najviše mi mama fali da skuva ručak i da me pozove tuga

Kurir pre 4 dana
Milan Radulović Laća, posle komemoracije Marini Tucaković, koju su organizovalu u Skupštini grada, u Starom dvoru, priznao je kada mu mama najviše nedostaje. "To je realnost, mogu da shvatim da je nema. Oseća se odsustvo, da više nije prisutna, ali… »

Počinje komemoracija marini Tucaković: Estrada polako pristiže, ona se pojavila prva, sva u crnini

Srbija danas pre 4 dana
Hitmejkerka je preminula još u septembru. Marina Tucaković preminula je 19. septembra nakon dugogodišnje borbe sa rakom, a danas će u Skupštini grada Beograda, tačnije u Starom dvoru biti održana komemoracija u njenu čast. Sin Milan Laća… »

Vesti dana »