Novi Pazar

Informacije o koronavirusu:
Zavod za javno zdravlje Novi Pazar
ul. Generala Živkovića br. 1, 36300 Novi Pazar
063/1623-776

OBAVEŠTENJE! Odluka Vlade Srbije danas stupa na snagu

IndeksOnline pre 1 sat
NOVI PAZAR – Odlukom Vlada Srbije, a u cilju suzbijanja širenja koronavirusa, zabrana kretanja, subotom i nedeljom, primenjuje od 15 časova. Na osnovu člana 2. Uredbe o merama za vreme vanrednog stanja i člana 15. stav 1. Zakona o državnoj upravi… »

Poštovali samoizolaciju i zabranu kretanja

RTV Novi Pazar pre 2 sata
Novopazarska policija podnela je dve prekršajne prijave u poslednja 24 sata protiv osoba koje su kršile mere propisane u borbi protiv širenja korona virusa, saopštila je PU Novi Pazar. Prekršajne prijave odnete su protiv lica koje policija zatekla… »

Novopazarci sinoć uglavnom poštovali mere Vlade

IndeksOnline pre 3 sata
NOVI PAZAR – Novopazarska policija je u poslednja 24 sata podnela dve prekršajne prijava protiv osoba koje su kršile mere koje je Vlada Srbije propisala u borbi protiv širenja korona virusa. Iz Policijske uprave je saopšteno da nije bilo kršenja… »

Spahić: Nema potvrde da ima zaraženih u Novom Pazaru

Radio sto plus pre 23 sata
Direktor Zavoda za javno zdravlje u Novom Pazaru Šefadil Spahić izjavio je danas da još uvek nisu dobili potvrdu sa Instituta “Torlak” da u ovom gradu ima zaraženih korona virusom. On je nakon sednice Štaba za vanredne situacije kazao da su… »

Virus korona po gradovima: Najviše obolelih u Beogradu, slede Valjevo, Ćuprija i Niš

Radio 021 pre 16 sati
Od 659 slučajeva virusa korona u Srbiji, najviše ih je, 289, u Beogradu, a slede Valjevo sa 47 i Ćuprija sa 41 obolelim, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. U Nišu je registrovano 37, u Kragujevcu i Kruševcu po 18, Čačku 11, Vranju i Leskovcu po… »

Vodosnabdevanje bez problema, voda ispravna za piće

IndeksOnline pre 23 sata
NOVI PAZAR – Nakon sednice Štaba za vanredne situacije, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa drektorom JKP “Vodovod i kanalizacija” Hanefijom Brničaninom obišao je Filtersko postrojenje, kako bi se uverio da se vodasnabdevanje grada… »

Štab: Novi Pazar i dalje bez zaraženih

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Direktor Zavoda za javno zdravlje u Novom Pazaru dr Šefadil Spahić izjavio je da u Novom Pazaru do sada nije potvrđen ni jedan slučaj obolelog od virusa korona. Zbog širenja dezinformacija od strane pojedinih portala, na današnjoj sednici Štaba za… »

Spahić: Informacija sa covid19.rs je pogrešna, potvrđeno je da ni jedno testirano lice iz Pazara ne boluje koronu

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Iako se na protalu covid19.rs pojavila informacija da su dva lica iz Novog Pazara zaražena korona virusom, iz novopazarskog Zavoda za javno zdravlje demanovali su ta pisanja. Direktor Zavoda Dr Šefadil Spahić, za Radio-televiziju Novi Pazar je izjavio… »

EKSKLUZIVNA INFORMACIJA! Ni jedno lice koje živi u Novom Pazaru nije zaraženo! Evo šta je istina!

Sandžak haber pre 1 dan
Novi Pazar – Ni jedno lice koje živi na teritoriji Novog Pazara nije zaraženo KORONA VIRUSOM saznaje Sandžakhaber. Kako saznajemo, dva lica koja stoje na sajtu ministarstva zdravlja covid19.rs su, jedno iz Vranja i jedno iz Raške. Takođe, jedna… »

Broj zaraženih u Srbiji po gradovima do 28. marta

Moj Novi Sad pre 16 sati
U Srbiji je dosad potvrđeno 659 obolelih od korona virusa, a najveći broj zaraženih registrovan je u Beogradu, ukupno 289. Slede Valjevo sa 47 potvrđenih slučaja i Ćuprija sa 41, navodi se na sajtu covid19.data.gov.rs. U Nišu je registrovano 37, u… »

Vesti dana »