Novi Pazar - vesti

Silovatelji u bekstvu, dvojici povećana kazna

Radio sto plus pre 3 sata
Apelacioni sud u Kragujevcu povećao je kazne zatvora dvojici muškaraca iz Novog Pazara, dok je za trojicu potvrdio presude Višeg suda iz ovog grada zbog toga što su u septembru 2016. godine silovali S.P. (28), devojku sa smetnjama u razvoju, saznaje radio Sto plus. U tom pravosudnom organu nam je... »

Devojku namamili na rođendan, napili pa silovali: Dvojici silovatelja u bekstvu povećana kazna, trojici potvrđena presuda

Kurir pre 2 sata
NOVI PAZAR - Apelacioni sud u Kragujevcu povećao je kazne zatvora dvojici muškaraca iz Novog Pazara, dok je za trojicu potvrdio presude Višeg suda iz tog grada zbog toga što su u septembru 2016. godine silovali S.P. (28), devojku sa smetnjama u razvoju. U Višem sudu je radiju Sto plus rečeno da su... »

Novopazarska “Grlica” sarađuje sa Klinikom “Miloš” iz Beograda

Sandžak press pre 2 sata
Novopazarska Poliklinika “Grlica” uspostavila je saradnju sa uglednom “Miloš” klinikom iz Beograda, a čiji su ljekari priznati stručnjaci iz oblasti oftamologije širom svijeta. Cilj je da se na ovaj način približi vrhunska medicinska usluga građanima Novog Pazara koji od sada i u svom gradu mogu... »

“Otisci tradicije” u novopazarskoj galeriji

Sandžak press pre 4 sata
U galeriji Multimedijalnog centra otvorena je izložba “Otisci tradicije” novopazarske umjetince, Mersihe Prušević Dulić. Izložba je privukla veliku pažnju javnosti i predstavlja doktorsku disertaciju mlade slikarke iz Novog Pazara. Osnovna tema izložbe je traganje za individualnog doživljaja... »

Dvomeč Vojvodine i Novog Pazara u Kupu – finale pre finala

Sandžak press pre 4 sata
Odbojkaši Vojvodine gostovaće u sredu Novom Pazaru u polufinalu Kupa Srbije. Dva pretentenda za titulu državnog prvaka boriće se u dvomeču za plasman u finale, gde ih već čeka Crvena zvezda koja je ranije savladala Radnički. U novosadskom taboru već najavljuju dva uzbudljiva meča. Iako su svesni da... »

Zukorlić: Kandidat će biti možda Nenad Prokić

Danas pre 5 sati
* Doneli bismo zakon po kome bi kockarnice i kladionice bile van gradova, u rezervatima
Osnovana krajem prošle godine u Novom Pazaru, preimenovanjem dotadašnje Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka, Stranka pravde i pomirenja koju predvodi Muamer Zukorlić, narodni poslanik u Skupštini Srbije, planira da učestvuje... »

O Brunčevićevoj povredi posle magnetne rezonance

RTV Novi Pazar pre 5 sati
Stepen povrede kolena košarkaša Novog Pazara Tarika Brunčevića, koju je zaradio na utakmici protiv Kolubare LA 2003 iz Lazarevca, biće poznat posle rezultata magnetne rezonance, rečeno je danas. “Ne izgleda dobro, a sve ćemo znati posle magnetne rezonance. Želimo da se naš igrač što pre oporavi i... »

(Video) U punoj brzini se zakucao u benzinsku pumpu: Stravičan snimak nesreće u Novom Pazaru!

Press pre 6 sati
Stravičan snimak zakucavanja na benzinskoj pumpi pojavio se na društvenim mrežama.
Kako se može videti na snimku, vozač je potpuno izgubio kontrolu nad automobilom i u punoj brzini se zakucao u stubove na pumpi. Od siline udara se odbio i i krenuo da se okreće, prilikom čega je smrskao prednji deo. Pukom... »

Dvomeč Vojvodine i Novog Pazara u Kupu - finale pre finala

Radio 021 pre 7 sati
Odbojkaši Vojvodine gostovaće u sredu Novom Pazaru u polufinalu Super kupa Srbije.
Dva pretentenda za titulu državnog prvaka boriće se u dvomeču za plasman u finale, gde ih već čeka Crvena zvezda koja je ranije savladala Radnički. U novosadskom taboru već najavljuju uzbudljiva dva meča za publiku. Iako su... »

Obuka za "IT dame" i u Novom Pazaru

RTS pre 8 sati
RTS: Obuka za "IT dame" i u Novom Pazaru
Devet programa prekvalifikacije žena za programiranje prošlo je 230 polaznica, od prijavljenih više od 1.500. Vrednost projekta "IT dame" bila je 14 miliona i osamsto hiljada dinara, a jedna od tih obuka organizovana je u Novom Pazaru za žene iz Raške, Sjenice i Tutina.
Zbog velikog broja prijavljenih, organizovan je kratak test poznavanja rada na računaru i informatike pa su najbolje izabrane za besplatan kurs programiranja. U sredini gde nema mnogo prilike za zaposlenje, najviše ih raduje što... »

Novi Pazar
četvrtak

Moguć jak sneg
1 ˚C
utorak
Moguć umeren sneg
Moguć umeren sneg
-3˚ / 3˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1˚ / 4˚
©2018 Netmark d.o.o.