Novi Pazar

Grad Novi Pazar se u 2020. godini dodatno zadužuje za 180 miliona dinara

Sandžak press pre 5 sati
Budžet Novog Pazara za 2020. godinu iznosiće nešto više od 3,2 milijarde dinara i biće za oko tri odsto veći od ovogodišnjeg, najavljeno je danas na prvoj javnoj raspravi o nacrtu budžeta koju je ova lokalna samouprava organizovala. Šef budžeta… »

Hapšenje u Tutinu zbog nasilničkog ponašanja

IndeksOnline pre 3 sata
NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su F. N. (1974), F. N. (1973), O. N. (1988), DŽ. N. (1987) i E. N. (1990) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje… »

Uhapšeno pet tutinaca: Pretukli muškarca u centru Novog Pazara, a onda nasrnulina njegovog brata

Blic pre 2 sata
Policajci u Novom Pazaru uhapsili su F. N. (45), F. N. (46), O. N. (31), DŽ. N. (32) i E. N. (29) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Sumnja se da su F. N i F. N. danas na trgu u Tutinu naneli… »

Nije bila na svadbi svog brata i Dušice, priča se da se ne vole: Emina jednom rečenicom rekla sve o odnosu sa snajkom, a ona…

Blic pre 9 sati
Rođeni brat Emine Jahović, bivši košarkaš Mirsad Jahović Turkdžan, pre tri godine oženio se Dušicom Trninić, a dugo se šuškalo da ona i pevačica nisu u dobrim odnosima. Dušica i Mirsad 2016. godine priredili su dva intimna venčanja, u… »

I ovu zimu u kući od kartona

Vesti online pre 1 sat
Prvi sneg i ozbiljnije hladnoće u ovoj godini, osmočlana porodica Jasmina Suljevića iz naselja Petrovo Polje kod Novog Pazara, koja živi u kartonsko-limenom kućerku na keju kraj Raške, dočekala je sa nešto više optimizma i u nešto toplijim… »

Emina Jahović nije bila na bratovoj svadbi, a sada je otkrila šta zapravo misli o snajki (foto)

Alo pre 1 sat
Lepotica. Bivši košarkaš Mirsad Jahović Turkdžan, rođeni brat Emine Jahović, pre tri godine oženio se suprugom Dušicom. Dušica i Mirsad 2016. godine priredili su dva intimna venčanja, u Turskoj i u Novom Pazaru, a budući da Emina nije… »

NOVI PAZAR: Ispunjeno obećanje deci Vojkovačke ulice

IndeksOnline pre 1 sat
NOVI PAZAR – Meštani Vojkovačke ulice danas su dobili asfalt. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, koji je sa saradnicima obišao radove, se nada da će vremenski uslovi dozvoliti da se što više započetih infarstrukturnih projekata završi u… »

Biševac ugostio ambasadora Belgije

RTV Novi Pazar pre 1 sat
U Novom Pazaru boravio je ambasador Kraljevine Belgije u Srbiji Koen Adam. Tokom dvodnevne posjete Novom Pazaru ambasadora je ugostio gradonačelnik Nihat Biševac, a gosta je upoznao sa ekonomskim i političkim prilikama u Novom Pazaru i regionu… »

Ispunjeno obećanje deci Vojkovačke ulice

RTV Novi Pazar pre 1 sat
Meštani Vojkovačke ulice danas su dobili asfalt. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, koji je sa saradnicima obišao radove, se nada da će vremenski uslovi dozvoliti da se što više započetih infarstrukturnih projekata završi u ovoj godini… »

"Pozdravljaš porodicu, a mene nigde nema!" Dragana Mitar proključala od besa, Edu sve sasula u lice

Telegraf pre 3 sata
- Deklarisao si se kao oženjen, a ja ispadam grešna - rekla je Dragana. Dragana Mitar odlučila je da iznese sve karte na sto i jednom za svagda raščisti svoj odnos sa još uvek oženjenim ljubavnikom Edisom Edom Fetićem iz Novog Pazara. Naime, njih… »

Vremenska prognoza »

Novi Pazar »
subota
Kiša
Kiša
5 ˚C
sreda
Sipeća kiša
Sipeća kiša
3˚ / 4˚
četvrtak
Oblačno
Oblačno
3˚ / 6˚

Vesti dana »