Novi Pazar - vesti

Asfaltirana jedna od glavnih ulica u Novom Pazaru, ulica 8.marta

IndeksOnline pre 19 minuta
NOVI PAZAR – U toku su završni radovi na asfaltiranju jedne od najstarijih ulica u gradu, Ulice 8.marta.
Tu je prethodno sređena kompletna komunalna infrastruktura, a lepšim izgledom ulice zadovoljni su i meštani. Ovde je nekada bila kaldrma, asfalt je postavljen pre 40 godina i od tada su samo krpljene rupe. Stari asfalt zamenjen... »

Predlozi za nova imena ulica u Novom Pazaru uzdrmala grad VIDEO

B92 pre 21 minut
B92: Predlozi za nova imena ulica u Novom Pazaru uzdrmala grad VIDEO
Stranka demokratske akcije Sandžaka predložila je da ulice u Novom Pazaru ponesu imena brojnih znamenitih ličnosti, među kojima su i neki albanski političari.
Skupština Novog Pazara, međutim, predlog nije uvrstila u dnevni red. Ipak, ta inicijativa je podelila ovaj multietnički grad, a uzdrmana je i lokalna vlast. Opširnije u... »

Pucnjava u centru Novog Pazara, nema povređenih, potraga za počiniocem

Politika pre 5 sati
NOVI PAZAR – Na Novopazarca S.D. ispaljeno je danas više hitaca u centru Novog Pazara, javlja Indeksonlajn. Prema saznanjima tog portala, za sada nepoznata osoba ispalila je više hitaca iz pištolja u pravcu S.D. a to se dogodilo u strogom centru Novog Pazara, u ulici Stefana Nemanje, prenosi... »

Pucnjava u centru Novog Pazara

Sandžak press pre 2 sata
U centru Novog Pazara dogodila se pucnjava. Kako navodi portal indeksonline.rs, pucano je na Novopazarca S. D. Kako saznaje taj portal, za sada nepoznata osoba ispalila je više hitaca iz pištolja u pravcu S. D. u strogom centru Novog Pazara, u Ulici Stefana Nemanje. Nezvanično saznajemo da u... »

Vek Tehničke škole u Novom Pazaru

RTS pre 2 sata
RTS: Vek Tehničke škole u Novom Pazaru
Tehnička škola u Novom Pazaru obeležava 100 godina postojanja. Za to vreme obrazovala je čuvene zanatlije, buduće inženjere i naučnike, koji su bili nosioci društvenog razvoja celog kraja. Davne 1919. godine počela je kao zanatsko-trgovinska škola i tokom minulih sto godina menjala je nazive i obrazovne profile.
Zahvaljujući stalnom unapređenju nastavnog procesa i novim obrazovnim profilima Tehnička skola u Novom Pazaru postaje sve privlačnija za mlade. Trinaest smerova Tehničke škole u Novom Pazaru pohadđa 940 učenika. "Danas je to... »

Novi Kneževac najefikasniji u izdavanju građevinskih dozvola

RTV pre 3 sata
RTV: Novi Kneževac najefikasniji u izdavanju građevinskih dozvola
BEOGRAD - Gradovi i opštine u Srbiji su prošle godine obradili oko 100.000 zahteva za izdavanje građevinskih, upotrebnih i lokacijskih dozvola, od čega je oko 85 hiljada odobreno, tj. pozitivno rešeno, pokazuju istraživanja. Sa prosečnim procentom uspešnosti od 96%, Čačak, Sremska Mitrovica i Sombor su najbolje rangirani gradovi ovogodišnjeg istraživanja Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj. Na začelju liste nalaze se Beograd, Novi Pazar i Niš.
Uspešnost je merena na osnovu broja rešenih i pozitivno rešenih predmeta. Najbrža je opština Novi Kneževac u kojoj se za izdavanje dozvola čeka jedan dan, dok su najsporiji Beograd i Novi Sad u kojima se za istu stvar čeka 27,... »

Ugljanin opet divlja: Traži ulice za Izetbegovića i Rugovu u Novom Pazaru, turbulentno u Skupštini

Blic pre 10 sati
Predlog Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Skupštini Novog Pazara o promeni naziva ulica i trgova u ovom gradu izazvala je raskol u vladajućoj većini i rezultirala njihovim napuštanju sednice lokalnog parlamenta. Zahtev da se sa dnevnog reda skine predlog stranke Sulejmana Ugljanina podnela... »

Pucnjava u centru Novog Pazara

Sputnik pre 4 sata
Na Novopazarca S.D. ispaljeno je danas više hitaca u centru Novog Pazara, javlja „Indeks onlajn“.
Na Novopazarca S.D. ispaljeno je danas više hitaca u centru Novog Pazara, javlja „Indeks onlajn“. Prema saznanjima tog portala, za sada nepoznata osoba ispalila je više hitaca iz pištolja u pravcu S.D. i to se dogodilo u strogom... »

NOVI PAZAR: Sajam zapošljavanja šansa za 200 nezaposlenih

IndeksOnline pre 4 sata
NOVI PAZAR – Na četrnaestom Sajmu zapošljavanja koji je otvoren danas u Novom Pazaru učestvuje više od 37 poslodavaca koji nude preko 200 slobodnih radnih mesta.
Veliko interesovanje za ovogodišnju manifestaciju pokazali su i posetioci koji su u radnom odnosu ali žele da promene posao. Prisutne su pozdravili gradonačelnik Nihat Biševac, direktor Nacionalne službe zapošljavanja Zoran... »

NOVI PAZAR: Produžen rok za prijavu na Konkurs za dodelu stipendija do 10. maja

IndeksOnline pre 6 sati
NOVI PAZAR – Gradsko veće je na današnjoj sednici donelo niz značajnih odluka.
Jedna od njih odnosi se na produženje roka za prijavu najboljih studenata na konkurs po kejem Grad Novi Pazar dodeljuje stipendije za najbolje. „Zadovoljstvo mi je obavestim naše najbolje studente, da je na sednici Gradskog veća... »

Novi Pazar
četvrtak

Delimično oblačno
16 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
9˚ / 19˚
subota
Moguća slaba kiša
Moguća slaba kiša
5˚ / 12˚
©2019 Netmark d.o.o.