Novi Pazar

NOVI PAZAR: Dečije odeljenje dobilo ultrazvučni aparat

IndeksOnline pre 21 sat
NOVI PAZAR – Dečije odeljenje novpazarske Opšte bolnice dobilo je dugo očekivani ultrazvučni apart, koji će, prema oceni pedijatara, u značajnoj meri unaprediti rad na tom odeljenju. Ultrazvučni aparat marke Simens dobijen je u saradnji sa… »

ZZJZ obeležava nedelju prevencije raka grlića materice

IndeksOnline pre 21 sat
NOVI PAZAR – U toku je Evropska nedelja prevencije raka grlića materice koju brojne ustanove obeležavaju raznim aktivnostima. Cilj je da se ženama podigne svest o preventivnim pregledima kada je karcinom grlića materice u pitanju, istakla je… »

Poraz odbojkaša Radničkog u završnici za infarct

iKragujevac pre 22 sata
Još jedan „tesan“ poraz pretrpeli su odbojkaši Radničkog u BPŠ Super ligi Srbije. Baš kao i u susretima sa Vojvodinom i Novim Pazarom, Kragujevčani su i na gostovanju Mladom radniku u Požarevcu izgubili bitku u taj-brejku – 2:3 (17:25, 25:21… »

Na IUNP-u održana debata “Saradnja Srbije i NATO”

Sandžak press pre 21 sat
Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru i Institut za evropske poslove u petak su organizirali debatu „Saradnja Srbije i NATO“ uz prisustvo rektora Internacionalnog univerziteta prof. dr. Suada Bećirovića, generalnog menadžera prof. dr. Elme… »

Koncert “S ljubavlju Pazaru”

IndeksOnline pre 22 sata
NOVI PAZAR – Na, drugom po redu, koncertu „S ljubavlju Pazaru“ učestvovala su tri novopazarska društva: KUD mladih, KUD „Ras“ i KUD “Golija”, koji su se predstavili sa po jednom koreografijom, te Ansambl „Makedonija“, predstavivši… »

Forum mladih SDP obeležio godišnjicu smrti Srđana Aleksića

IndeksOnline pre 22 sata
NOVI PAZAR – Danas smo obeležili godišnjicu smrti I odali počast Srđanu Aleksiću polaganjem cveća na trgu koji nosi ima ovog heroja. Njegov hrabri čin za nas predstavlja inspiraciju i primer hrabrosti. “Različitost je ono što nas čini… »

28. januara druga ovomesečna akcija dobrovoljnog davanja krvi

RTV Novi Pazar pre 22 sata
U organizaciji Instituta za transfuziju krvi Srbije i Crvenog krsta Novi Pazar 28.01.2020.godine biće održana druga ovomesečna akcija dobrovoljnog davanja krvi. U periodu od 10 do 15h u foajeu Kulturnog centra će svi zainteresovani i zdravi građani… »

ZZJZ obeležava nedelju prevencije raka grlića materice

RTV Novi Pazar pre 22 sata
U toku je Evropska nedelja prevencije raka grlića materice koju brojne ustanove obeležavaju raznim aktivnostima. Cilj je da se ženama podigne svest o preventivnim pregledima kada je karcinom grlića materice u pitanju, istakla je doktorka opšte… »

SDP zatražio što skorije započinjanje rekonstrukcije puteva Novi Pazar-Sjenica kao i Novi Pazar-Tutin

RTV Novi Pazar pre 22 sata
Na vanrednom zasedanju Narodne skupštine koje počinje danas, naći će se predlozi 13. zakona i odluka iz oblasti infrastrukture, građevinarstva i saobraćaja. Pored ostalih, pred poslanicima će se naći predlog zakona o posebnim postupcima radi… »

Dodeljene Svetosavske nagrade

RTS pre 22 sata
Najuspešnijim pojedincima, ustanovama i organizacijama i ove godine u Vladi Srbije uručene su Svetosavske nagrade. Rezultatima postignutim u protekloj godini da ponese Svetosavsku nagradu zaslužilo je 28 đaka, profesora, vaspitača, ustanova. Među… »

Vremenska prognoza »

Novi Pazar »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
6 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 6˚
sreda
Kiša povremeno
Kiša povremeno
-4˚ / 3˚

Vesti dana »