NUNS

Sergej Trifunović izvređao novinarku RTS, a onda "popio" kritiku i u PSG: Gaf, dijalog mora da zameni vređanje

Blic pre 1 dan
Nakon što mu je deo javnosti, RTS, UNS i NUNS uputio kritike zbog vređanja autorke emisije "Upitnik" Olivere Jovićević, čiji je rad uporedio sa radom prostitutke, lider PSG Sergej Trifunović dobio je opomenu i u "sopstvenoj kući". Naime, reagovala… »

"Trovačica medijske scene": Trifunović je "izvinjenje" novinarki RTS-a začinio dodatnim uvredama

Blic pre 2 dana
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović "izvinio" se novinarki RTS-a Oliveri Jovićević nakon brojnih reakcija i osuda, ali zadržavajući oštar rečnik. "Izvinjavam se građanki, naprednjačkom botu i trovaču medijske scene, Oliveri… »

U Beogradu i Nišu održani protesti u znak podrške slobodi medija

Telegraf pre 1 dan
Na skupu su učestvovali predsednik NUNS-a Željko Bodrožić, novinarka Tamara Spaić, novinar nedeljnika NIN Vuk Cvijić i novinar BIRN-a Slobodan Georgiev. Ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici danas je održan protest u znak podrške… »

Ugledni novinar joj uputio još gore uvrede od Sergeja: "Može da radi jedino u Picinom parku!"

Alo pre 1 dan
Dan nakon Trifunovićeve izjave da dugogodišnja novinarka može da radi za 150 evra po satu, skandaloznim uvredama pridružio se i ugledni novinar nedeljnika "Vreme" Dragan Todorović, novinar nedeljnika Vreme, ogradio se od saopštenja Nezavisnog… »

Novinar Vremena vređao O. Jovićević

Studio B pre 1 dan
Dragan Todorović, novinar nedeljnika Vreme, jedan od onih koji pričaju o profesionalnom novinarstvu, ogradio se od saopštenja NUNS-a i pridružio se prostačkom vređanju voditeljke RTS Olivere Jovićević. Todorović, umesto da najoštrije osudi… »

Trifunović oštar i kad se „kaje“: Izvinjavam se botu i trovaču medijske scene

Cenzolovka pre 2 dana
Nakon brojnih reakcija i osuda, kao i poziva na izvinjenje, lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izvino se na Tviteru novinarki RTS-a Oliveri Jovićević, zadržavajući, međutim, oštar rečnik. „Izvinjavam se gradjanki, naprednjačkom… »

Olivera Jovićević odgovorila Trifunoviću nakon što je uporedio sa prostitutkom: Loš glumac, sa lošom dikcijom će uvrede…

Blic pre 2 dana
Nakon sinoćne političke emisije RTS-a "Upitnik" lider Pokreta slobodnih građana (PSG), Sergej Trifunović zabeležio je još jedan ozbiljan ispad na društvenim mrežama, kada je rad autorke emisije Olivere Jovićević uporedio sa radom prostituteke… »

Održan protest u znak podrške N1

Vesti online pre 2 dana
Ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici danas je održan protest u znak podrške Televiziji N1 u organizaciji, kako je navedeno, Grupe za slobodu medija. Na skupu su učestvovali predsednik NUNS-a Željko Bodrožić, novinarka Tamara Spaić, novinar… »

Održan protest u znak podrške N1

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici danas je održan protest u znak podrške Televiziji N1 u organizaciji, kako je navedeno, Grupe za slobodu medija. Na skupu su učestvovali predsednik NUNS-a Željko Bodrožić, novinarka Tamara… »

NUNS osudio Sergeja Trifunovića zbog vređanja novinarke Jovićević

Cenzolovka pre 2 dana
Nezavisno udruženje novinara Srbije osuđuje uvrede koje je Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana, preko Tvitera uputio novinarki Radio-televizije Srbije Oliveri Jovićević. Trifunović je u svojoj objavi nedvosmisleno insinuirao da… »

Vesti dana »