Oliver Ivanović

Narodna stranka Kosovo i Metohija osuđuje zversko prebijanje Rašićevog sina

Jug press 24.02.2021
BEOGRAD Povereništvo Narodne stranke na Kosovu i Metohiji najoštrije osuđuje zversko prebijanje sina srpskog političara Nenada Rašića. Ne ulazeći u političke stavove koje zastupa gospodin Rašić, prebijanje deteta od strane veće grupe ljudi… »

Narodna stranka o slučaju Rašić: Napadi na Srbe koji nisu deo Srpske liste nisu novost

Danas 23.02.2021
Narodna stranka osudila je večeras napad na sina predsednika Progresivno demokratske stranke Kosova Nenada Rašića u Lapljem Selu kod Gračanice, navodeći da je taj incident „verovatno motivisan“ Rašićevim političkim aktivnostima. Iz… »

DS o slučaju Rašić: Srpska lista da ne podstiče targetiranje političkih neistomišljenika

Danas 23.02.2021
Demokratska stranka (DS) osudila je danas napad na sina predsednika Progresivno demokratske stranke Kosova Nenada Rašića u Lapljem Selu kod Gračanice i upozorila predstavnike Srpske liste „i njihove šefove iz Beograda“ da političke… »

Đorđević osudio prebijanje Rašićevog sina: Kriminalci iz Srpske liste opet haraju

Jug press 23.02.2021
BEOGRAD Presednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević najoštrije je osudio brutalni napad na sina Nenada Rašića, srpskog političara sa Kosova i Metohije. Rašićev 18-godišnji sin je pretučen juče ispred gimnazije u Lapljem selu, a nanete su… »

Narodna stranka Kosovo i Metohija osuđuje zversko prebijanje Rašićevog sina

Glas Šumadije 23.02.2021
Povereništvo Narodne stranke na Kosovu i Metohiji najoštrije osuđuje zversko prebijanje sina srpskog političara Nenada Rašića. Ne ulazeći u političke stavove koje zastupa gospodin Rašić, prebijanje deteta od strane veće grupe ljudi metalnim… »

Narodna stranka o slučaju Rašić: Napadi na Srbe koji nisu deo Srpske liste nisu novost

Beta 23.02.2021
Narodna stranka osudila je večeras napad na sina predsednika Progresivno demokratske stranke Kosova Nenada Rašića u Lapljem Selu kod Gračanice, navodeći da je taj incident "verovatno motivisan" Rašićevim političkim aktivnostima. Iz Povereništva… »

Narodna stranka: Napadaju se Srbi koji nisu na Srpskoj listi

Nova 23.02.2021
Narodna stranka osudila je večeras napad na sina predsednika Progresivno demokratske stranke Kosova Nenada Rašića u Lapljem Selu kod Gračanice, navodeći da je taj incident "verovatno motivisan" Rašićevim političkim aktivnostima. Narodna stranka… »

Đilasova Rada i Aljbin Kurti zakazanu tuču mladića pokušavaju da predstave kao politički obračun!

Alo 23.02.2021
Đilasov zadatak je blaćenje Srpske liste koja ima gotovo jednoglasnu podršku srpskog življa na Kosovu i Metohiji. osvrnuo se nakon sednice Predstavništva Srpske napredne stranke i na tuču koja se desila na Kosovu i Metohiji, a koju su mnogi koji se… »

DS: Srpska lista da ne targetira političke neistomišljenike

Nova 23.02.2021
Demokratska stranka (DS) osudila je danas napad na sina predsednika Progresivno demokratske stranke Kosova Nenada Rašića u Lapljem Selu kod Gračanice i upozorila predstavnike Srpske liste "i njihove šefove iz Beograda" da političke neistomišljenike… »

SSP, Oslobođenje i PSG osuđuju napad na Rašićevog sina

N1 Info 23.02.2021
Stranka slobode i pravde, lider Pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, Pokret slobodnih građana osuđuju napad na sina srpskog političara sa Kosova Nenada Rašića. Stranka slobode i pravde ocenila je danas da brutalno prebijanje sina srpskog… »

Vesti dana »