Oliver Ivanović

Milo izgubio vlast u Nikšiću posle 28 godina, gradonačelnik Srbin Marko Kovačević

Luftika 15.03.2021
DPS Mila Đukanovića odnosno lista “Evropski tim za Nikšić” je osvojila najviše glasova – 40,4 odsto dok dve opozicione liste imaju više od 50 odsto glasova – Za budućnost Nikšića 25,9, a Mir je naša nacija – 23,2 odsto. Uprkos… »

Video izjava dana: Kad Vulina pitaju kad će u zatvor

BizLife 13.03.2021
Ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, pre sednice Skupštine Beograda o bezbednosti u glavnog gradu, ispred Sava Centra dočekala je grupa građana koja je imala posebna pitanja za ministra Građanin: Kada ćete u zatvor, ministre? Kada ćete… »

"Sledeća nedelja biće zanimljiva" Vučić se oglasio povodom računa Dragana Đilasa na Mauricijusu

Srbija danas 12.03.2021
Predsednik poslao važnu poruku. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas građanima da će sledeća nedelja biti zanimljiva i da će građanima prikazati mnogo papira i dokaza. A post shared by Александар Вучић (@avucic) On… »

Radoičić pod istragom, a nesmetano se šeta po Kosovu

Nova 12.03.2021
"Tehnički i taktički razlozi“ Specijalnog tužilaštva, koji su doveli do povlačenja naloga za hapšenje Milana Radoičića, ostaju nerasvetljeni. Tokom dva dana, kako su izvori rekli za Kohu, Radoičić, protiv koga se vodi istraga kao deo grupe… »

Vučić poručio građanima: Još neverovatnih dokaza protiv mafije

B92 12.03.2021
Nedelja pred nama biće zanimljiva uz mnogo papira i neverovatnih dokaza, piše na Instagramu predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Sledeća nedelja biće zanimljiva", piše Vučić i dodaje: "Dve godine sam slušao laži i uvrede povodom ubistva Olivera… »

"Ministre Vulin, kad ćete u zatvor?" (video)

Pravda 12.03.2021
Ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina danas su, pre sednice Skupštine Beograda o bezbednosti u glavnog gradu, sačekali građani koji su ga upitali "kada će u zatvor". Vulina i ostatak odbornika Skupštine Beograda ispred Sava Centra dočekala… »

Vučić neće više da objavljuje šokantno, sad će interesantno. Dobro, i neverovatno

Luftika 12.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da će tokom naredne nedelje biti objavljeno “mnogo papira i neverovatnih dokaza”. Koluvijin "Savet za bezbednost": Kako su MUP, BIA i VOA štitili plantažu… 3 godine bez Olivera… »

Vučić najavio “zanimljivu nedelju”: “Biće mnogo papira i neverovatnih dokaza”

Nedeljnik 12.03.2021
Foto: Nedeljnik Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da će tokom naredne nedelje biti objavljeno “mnogo papira i neverovatnih dokaza”. “Sledeća nedelja biće zanimljiva. Dve godine sam slušao laži i uvrede povodom… »

Vučić: Građani Srbije, obećavam vam interesantnu nedelju uz mnogo papira i neverovatnih dokaza

Blic 12.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da će tokom naredne nedelje biti objavljeno "mnogo papira i neverovatnih dokaza". - Sledeća nedelja biće zanimljiva. Dve godine sam slušao laži i uvrede povodom ubistva Olivera Ivanovića… »

Građani sačekali Vulina ispred Sava centra: “Ministre, kad ćete na robiju?” (VIDEO)

Luftika 12.03.2021
Ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina danas su, pre sednice Skupštine Beograda o bezbednosti u glavnog gradu, sačekali građani koji su ga upitali “kada će u zatvor”. Ispred Sava Centra gradjani su docekali ministra Aleksandra Vulina i… »

Vesti dana »