Oliver Ivanović

Vučić: Đilas ima račune u inostranstvu, na nadležnim da utvrde da li je to krivično delo

Danas 25.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da on zna da predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ima bankovne račune u inostranstvu, ali da je na nadležnim organima da utvrde da li je to krivično delo, da li je platio porez i… »

Vučić: Utvrditi da li je Đilas učinio krivično delo

Nova 25.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da on zna da predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ima bankovne račune u inostranstvu, ali da je na nadležnim organima da utvrde da li je to krivično delo, da li je platio porez i… »

"Tužioci će da rade svoj posao": Vučić odgovorio na provokaciju o Đilasu - Dali ste sebi za pravo da budete i tužioci i…

Večernje novosti 25.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na pitanje o računima Dragana Đilasa u Hongkongu, na Mauricijusu i u Švajcarskoj. - Ja nisam tužilac, ali imam svoj mozak, ali ste vi sebi dali za pravo da budete i tužioci i branioci. Ja sam… »

"Dali ste sebi za pravo da budete i tužioci i branioci" Vučić odsečno odgovorio na provokaciju o Đilasu

Srbija danas 25.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na pitanje o računima Dragana Đilasa u Hongkongu, na Mauricijusu i u Švajcarskoj. - Ja nisam tužilac, ali imam svoj mozak, ali ste vi sebi dali za pravo da budete i tužioci i branioci. Ja sam… »

Udovicu Olivera Ivanovića zadesila nova životna tragedija: Putuj i ljubi nam Olivera, radosti i rano moja!

Srbija danas 24.03.2021
Milena Ivanović oprostila se od majke emotivnim rečima. Milena Ivanović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića, podelila je sa svojim prijateljima na Instagramu tužnu vest da joj je preminula majka. A post shared by Milena Ivanović Popović… »

Zbogom sunce moje, putuj i ljubi nam Olivera: Mileni su ubili muža, a sad je zadesila još jedna smrt, opet izgubila najmilije…

Kurir 24.03.2021
BEOGRAD - Zbogom MAJKO, sunce i oko moje. Radosti i rano moja. Putuj i ljubi nam Olivera. Vidimo se opet jednog dana, na nekim lepšem mestu. Zauvek. 💔, napisala je Milena Ivanović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića, opraštajući se od preminule… »

"Zbogom MAJKO, putuj i ljubi nam Olivera": Milena Ivanović se potresnim rečima oprostila od majke (foto)

Večernje novosti 24.03.2021
MILENA Ivanović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića, podelila je sa svojim prijateljima na Instagramu tužnu vest da joj je preminula majka. - Zbogom MAJKO, sunce i oko moje. Radosti i rano moja. Putuj i ljubi nam Olivera. Vidimo se opet jednog dana, na… »

MATIČAR Umrli

Dnevnik 22.03.2021
Protekle nedelje u Novom Sadu su umrli: Anka Janjić rođ. Tomšić (1957), Zagorka Janjić rođ. Šćepanović (1937), Katica Jovanovć rođ. Grgar (1952), Slobodan Agić (1944), Mirjana Antonić rođ Stanić (1936), Olivera Bašić rođ. Boljović… »

Pola čovek pola poligraf: Vučić spreman da ide na detektor laži zbog Cvijana

Luftika 19.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je prilikom svog gostovanja na RTS-u da je spreman da ide na poligraf zbog slučaja Vladimira Cvijana. Naravno, u svom maniru, nije propustio da naglasi kako svi ostali beže od poligrafskog ispitivanja glavom… »

Vučić hoće na poligraf, Đilas odbio: Izvikao se na novinare i pobegao

Večernje novosti 18.03.2021
PREDSEDNIK Vučić je tokom svog gostovanja rekao kako bi u svakom momentu išao na poligraf. - Rekli su mi da se "Mauricijus" pojavio zbog "Jovanjice". Ovaj slučaj pokrenut je pre godinu i 4 meseca i tek sada govore da nešto krijemo, a izgubili su prve… »

Vesti dana »