Oliver Ivanović

Vučić: Spreman sam da idem na poligraf zbog Vladimira Cvijana

Radio 021 18.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući na RTS da je spreman da ide na poligraf zbog advokata Vladimira Cvijana, koji je misteriozno preminuo pre tri godine. On je prethodno govorio za šta su ga sve optuživali i naveo da je spreman da… »

Vučić: Spreman sam na poligraf zbog Cvijana

Nova 18.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući na RTS da je spreman da ide na poligraf zbog Vladimira Cvijana. On je prethodno govorio za šta su ga sve optuživali i naveo da je spreman da ide na poligraf i oko Jovanjice i oko Olivera… »

Ivan Ivanović: Nije lako uznemiriti Oliveru Zekić

Nova 18.03.2021
Voditelj Ivan Ivanović reagovao je na izjavu predsednice Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, Olivere Zekić, da predsednik Aleksandar Vučić nedavnim emitovanjem odsečenih glava na više od deset televizija, među kojima su one i s… »

Sve što treba da znate o poligrafima: Govore li detektori laži istinu i otkud oni u politici

Radio 021 18.03.2021
Poslednjih godina upotreba poligrafa je sve rasprostranjenija u Srbiji i u svetu - kako oni funkcionišu i može li im se verovati? Getty Images Poligraf već godinama ima važnu ulogu na političkoj sceni Srbije. Redovni je gost u novinskim naslovima, na… »

Piše Milenko Vasović: Možda Cvijan i nije ubijen

Nova 18.03.2021
Možda ni Ivan Stambolić nije likvidiran, možda ni sudija Simeunović nije uklonjen, možda ni Đinđić nije streljan, možda ni Oliver Ivanović nije precrtan. Možda ni Ćuruvija nije… možda nije bilo ni udbinog kamiona sa peskom na Ibarskoj… »

Sve što treba da znate o poligrafima: Govore li detektori laži istinu i otkud oni u politici

BBC News 18.03.2021
Poslednjih godina upotreba poligrafa je sve rasprostranjenija u Srbiji i u svetu - kako oni funkcionišu i može li im se verovati? Redovni je gost u novinskim naslovima, na njegov autoritet se mnogi pozivaju i od njega mnogi strepe - poligraf, ili… »

Sve što treba da znate o poligrafima: Govore li detektori laži istinu i otkud oni u politici

Danas 18.03.2021
Redovni je gost u novinskim naslovima, na njegov autoritet se mnogi pozivaju i od njega mnogi strepe – poligraf, ili detektor laži, decenijama je jedan od najvažnijih aparata u srpskoj politici. Suđenje Darku Šariću, ubistvo Olivera Ivanovića… »

Zločin za koji niko nije odgovarao: Građanska inicijativa SDP Olivera Ivanovića o martovskom pogromu nad Srbima na KiM

Večernje novosti 17.03.2021
EVO VEĆ 17 godina kako se sa tugom sećamo tih crnih dana marta 2004 godine kada su albanski ekstremisti podržani OVK strukturama učinili stravični pogrom uništavajući ispred sebe sve što je srpsko. Podsećajući na ubijene, povređene… »

GI SDP: Na današnji dan ubijeno je 28 ljudi a oko 4.000 prognano iz svojih kuća, niko nije odgovarao

Beta 17.03.2021
Gradjanska inicijativa Sloboda, demokratija, pravda (SDP), čiji je osnivač bio Oliver Ivanović, saopštila je da se danas navršava 17 godina od marta 2004, kada su "albanski ekstremisti, podržani OVK strukturama, učinili stravičan pogrom… »

Djilas: Pink je stub režima

Beta video 15.03.2021
BEOGRAD - ``Vučić plasira priče o tajnim računima i nekakvim otkrićima preko televizije Pink koja je poznata po neredovnom plaćanju poreza zbog čega im je već dva puta reprogramiran dug. Pink je stub režima i služi da objavi da sam lopov i… »

Vesti dana »