Oliver Ivanović

Svi ćorci inspektora Vučića: Od pevačice do Velje Nevolje

Nova 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je najavio da će objaviti jezive snimke i informacije o zverstvima nedavno uhapšenog vođe navijača Veljka Belivuka. Najavljeni četvrtak je prošao, ali se predsednik nije oglasio, pa se postavlja pitanje… »

Oliver je ubijan prvo medijski, a onda dokrajčen oružjem

Luftika 05.03.2021
Oliver Ivanović bio je predmet okrutne medijske kampanje difamacije koja je imala dva glavna pravca i cilja. Jedan je bio da se u srpskoj javnosti na Kosovu predstavi kao neko ko radi protiv zajednice kojoj pripada (TV Most Zvečan), a drugi da ga… »

Kako su mediji ubijali Olivera Ivanovića

Cenzolovka 04.03.2021
Deo kampanje koja je trebalo da Ivanovića predstavi kao nečoveka, realizovali su TV Most i TV Pink koje su emitovale propagandni spot zasnovan na tragičnom ubistvu Miloša Šćepanovića iz Kosovske Mitrovice. Foto: Medija centar Beograd Oliver… »

Poligraf nije dokazno sredstvo, a svako ko ga odbije tretira se kao automatski kriv

Radio 021 03.03.2021
Iako poligraf nije nikakvo dokazno sredstvo na sudu i samo može da usmeri policiju u prikupljanju novih dokaza, tokom poslednjih nekoliko godina u javnosti je kreairana atmosfera da je svako ko odbije detektor laži automatski kriv. Prema mišljenju… »

Kako vladajuće strukture manipulišu detektorom laži

Danas 03.03.2021
Ako odbiješ poligraf - kriv si Poligraf nije nikakvo dokazno sredstvo na sudu. Eventualno može da usmeri policiju u prikupljanju novih dokaza. Međutim, tokom vladavine režima Aleksandra Vučića u javnosti je kreirana takva atmosfera, kojoj umnogome… »

Da li je Milan Radoičić slobodan čovek

Nova 02.03.2021
Za Milanom Radoičićem, za kojim je dve i po godine tragala kosovska policija zbog sumnji da je umešan u ubistvo Olivera Ivanovića, ukinuta je poternica. Međutim, i dalje nema informacija da li to znači da je u ovom slučaju i dalje osumnjičen i da… »

Specijalno tužilaštvo Kosova ćuti o detaljima

Danas 02.03.2021
Osnovni sud u Prištini potvrdio da je povukao nalog za hapšenje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića Specijalno odeljenje Osnovnog suda u Prištini odobrilo je 23. februara zahtev Specijalnog tužilaštva Kosova od 19. februara o… »

Trojica u pritvoru još dva meseca: Sud u Prištini ćuti o novoj, trećoj optužnici u slučaju ubistva Olivera Ivanovića…

Večernje novosti 01.03.2021
SUDIJA Specijalnog odeljenja Osnovnog suda u Prištini Valjon Kurtaj odredio je meru pritvora još dva meseca trojici pritvorenih u slučaju ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića: Nedeljku Spasojeviću, Marku Rošiću i Radetu Basari. Prema rečima… »

Samoopredeljenje traži od Suda i Tužilaštva izjašnjenje o 'ukidanju naloga za hapšenje Radoičića'

Slobodna Evropa 01.03.2021
Pokret Samoopredeljenje Aljbina Kurtija reagovalo je na pisanje medija na Kosovu da je Osnovni sud u Prištini odobrio zahtev Specijalnog tužilaštva da se za Milana Radoičića ukine nalog za hapšenje, navodeći da “takva prećutna odluka pravosudnih… »

“Vučić požurio da obavesti javnost da Radojčić nije kriv”

Nova 01.03.2021
Nalog za hapšenje potpredsednik Srpske liste Milana Radojčića zbog ubistva Olivera Ivanovića je povučen, što je potvrdio i sudija Valjon Kurtaj. Ovaj slučaj je u emisiji “Među nama” komentarisao Miroslav Ivanovć, brat ubijenog Olivera… »

Vesti dana »