Oliver Ivanović

Vučić ima važnu objavu: Obećavam interesantnu nedelju pred nama uz mnogo papira i neverovatnih dokaza! Pobedićemo mafiju!

Kurir 12.03.2021
BEOGRAD - Sledeća nedelja biće zanimljiva. Dve godine sam slušao laži i uvrede povodom ubistva Olivera Ivanovića, više od godinu dana besmislice i klevete oko Jovanjice, trpeo napade, brutalne i mafijaški organizovane, protiv svoje dece i porodice… »

Važna objava! Vučić se oglasio o đilasovim računima na mauriciusu

Večernje novosti 12.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu je objavio status povodom računa Dragana Đilasa na Mauricijusu. - Sledeća nedelja biće zanimljiva. Dve godine sam slušao laži i uvrede povodom ubistva Olivera Ivanovića, više od godinu dana… »

Vučić najavio šta će prvo učiniti po povratku u Srbiju: Pred nama je mnogo papira, dokaza i čeka nas uzbudljiva nedelja!

Alo 12.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je najnovije informacije o prvim potezima koje će učiniti po povratku u Srbiju. - Sledeća nedelja biće zanimljiva. Dve godine sam slušao laži i uvrede povodom ubistva Olivera Ivanovića, više od godinu… »

Vučić: Obećavam "interesantnu" nedelju uz mnogo neverovatnih dokaza. Pobedićemo lopove i mafiju

Telegraf 12.03.2021
Sledeća nedelja biće zanimljiva - poručio je predsednik Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poručio je građanima da će u narednim danima javnosti prikazati "interesantne papire i neverovatne dokaze" o, kako je rekao, poslovima nekih… »

Vučić: Idem na poligraf, recite imate li račune na Mauricijusu?

RTV 11.03.2021
ABU DABI - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Abu Dabiju "da je apsolutno spreman da ide na poligraf u bilo kom momentu i da odgovori na sva pitanja u vezi sa "Jovanjicom", ali je ponovo zatražio odgovor od Dragana Đilasa, na" kako je… »

Spreman sam da idem na poligraf!

Alo 11.03.2021
Oni se neće javiti. Ćutaće i vrdati, prevacivati na nesto drugo - rekao je predsednik. Vučić kaže da mnogi koji su odbili poligraf, ne piju lekove i nisu bolesni kada treba da gostuju na televizijama. - Evo ja sam spreman da idem na poligraf… »

"Hvala Joanikiju što je pomogao i reagovao"

Alo 11.03.2021
Izbori u Nikšiću su unutrašnja stvar Crne Gore, poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Nervoza je velika zato što on mora da pomogne gospodinu Đukanoviću, ali to je prikriveno. Hvala Vladiki Joanikiju što je pomogao i reagovao… »

Vučić o optužbama da je organizovao atentat na daku i episkopa joanikija: Nije prvi put optuživali su me i za ubistvo…

Kurir 10.03.2021
Vučić je povodom optužbi Miodraga Dake Davidovića, rekao da su to strašne reči i da je to rekao da bi pomogao Đukanoviću. To je toliko glupo i besmisleno i želim da se zahvalim episkopu Joanikiju što je reagovao - kazao je Vučić. Vučić je… »

Ubistvo Olivera Ivanovića Milena Popović: Verujem istražnim organima Srbije

Kurir 07.03.2021
Predsednik rekao da je država dve godine otvoreno i prikriveno optuživana za taj zločin, a da je to zapravo bio jedan od načina rušenja Srbije. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je i ubistvo srpskog političara s Kosova i Metohije Olivera… »

Božić i Orlić odgovorili Đilasu: Javlja se kriminalac koji sa zebnjom sedi ispred malih ekrana!

Alo 07.03.2021
Dragan Đilas je pre svega besan jer je sinoć uživo na programu prikazana istina. Besan je jer je narod informisan o najvažnijim temama, od borbe protiv korone, o brobi za interese našeg naroda na KiM, preko borbe protiv organizovanog kriminala do… »

Vesti dana »