Oliver Ivanović - vesti

SDP čestita Kurban bajram

Jug press pre 13 sati
KOSOVSKA MITROVICA Gradjanska inicijativa “Srbija, demokratija , pravda (GI SDP) – Oliver Ivanović svim građanima muslimanske veroispovesti i islamskoj zajednici čestita predstojeći praznik Kurban bajram uz želje da ga provedu u miru i dobrom zdravlju, okruženi porodicom i prijateljima, ne... »

Mi nećemo nikada zaboraviti ni Ðura ni Ranka: Dve decenije od nestanka novinara na Kosovu

Telegraf pre 20 sati
Apelujemo na pravosuđe privremenih institucija samouprave u Prištini i na međunarodne organizacije na Kosovu i Metohiji da ne zatvaraju oči pred sramnim stranicama istorije
Povodom daanšnje 20. godišnjice od otmice novinara Radio Prištine Ðura Slavuja i Ranka Peranića, koji su nestali tokom obavljanja novinarskog zadatka u okolini Orahovca, direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić apelovao je na... »

Stamatović: Dr Krle je pao, neka se spreme ostali podrepaši

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čajetina - „U Vučićevoj Srbiji u kojoj je režimsko ludilo otišlo dotle da raspojasani objavljivač poternice za pokojnim Oliverom Ivanovićem, za svoju "Zadrugu", umesto košulja koje se kopčaju straga, kupuje "odela na mlazni pogon", Zdrava Srbija (ZS) je izvojevala prvu veliku pobedu: iz Upravnog... »

Trebaće im pasoš do moje kuće!

Vesti online pre 1 dan
U oštrim i napadima predstavnika Srpske liste na Kosovu na sve koji su se javno suprostavili ideji podele Kosova i Metohiji, otišlo se preko granice pristojnog i političkog dijaloga. Zato mnogi Srbi nedeljama, koliko traje ovaj "sukob", komentarišu da retorika te kosovske stranke zvuči kao i kada je svojevremeno "crtana meta" lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću, uoči izbora za gradonačelnika severnog dela Kosovske Mitrovice.
Ali, pismo koje je 10 gradonačelnika Srpske liste uputilo predsedniku Aleksandru Vučiću mnogi vide kao govor mržnje i uvijene pretnje. Osim što su sve oponente, među kojima i igumana manastira Visoki Dečani Savu Janjića, kao i... »

Trajković: Podela najokrutnije rešenje

Danas pre 1 dan
Najavljeni dolazak predsednika Aleksandra Vučića na Kosovo predstavljaće samo novi rijaliti, od kojeg Srbi ne očekuju ništa, tvrdi predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković i napominje da bi tužilaštvo trebalo da reaguje na „direktnu pretnju“ koju joj je uputio Vučić.
Moći će da se čuju neistine i niz stvari koje za Srbe suštinski neće značiti ništa, predviđa Trajković, povodom dolaska Vučića u Kosovsku Mitrovicu 9. septembra, gde će se obratiti građanima. Ona je FoNetu izjavila da je tako... »

Supruga Olivera Ivanovića otkrila kako se njihov sin suočio sa gubitkom oca: Postavio mi je samo jedno direktno pitanje

Telegraf pre 1 dan
Okrenuo se i otišao u svoju sobu i više nismo razgovarali do trenutka kada je on ponovo poželeo da zna zašto se to desilo - opisala je Milena Ivanović detalje razgovora sa sedmogodišnjim sinom
Milena Ivanović, supruga ubijenog Olivera, rekla je, u jutarnjem programu TV Prva da je jedno vreme sina Bogdana (7) pokušavala da zaštiti od svega, ali da su njih dvoje, kada je to postalo nemoguće, "seli i razgovarali kao dvoje... »

Supruga Olivera Ivanović kroz suze: Sin me je pitao da li mu je otac mrtav, pa ustao sa stolice i rekao mi samo jedno...

Kurir pre 1 dan
Milena Popović Ivanović, udovica ubijenog lidera GI SDP, ni posle 7 meseci od stravičnog zločina koji joj je uzeo supruga Olivera ne može da veruje da nalogodavci i ubice još nisu otkriveni, jer se, objašnjava, nadala da će to biti jasno već prvog dana. Ona je istakla da se prevarila u očekivanju... »

Milena Ivanović: Možda moja istraga bude uspešnija

B92 pre 1 dan
B92: Milena Ivanović: Možda moja istraga bude uspešnija
Beograd -- Supruga ubijenog Olivera Ivanovića Milena Ivanović navela je vodi sopstvenu istragu o zločinu, da ima određene informacije, ali da o njima još neće govoriti.
Milena Ivanović je navela da je strašna činjenica da još nisu nađeni odgovorni, kao i da je mislila da će istog dana kada se dogodilo ubistvo biti i nađeni nalogodavci i počinioci. “Posle sedam meseci mi nemamo nikakvu... »

Licem u lice: Milena Ivanović: Kosovo mi je dalo život i uzelo ono što najviše volim

Blic pre 2 dana
Milena Popović Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, ubijenog lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“, nije ogorčena koliko bi mogla biti. Više je tužna i povređena. Ne samo zbog tragičnog događaja koji joj je život okrenuo naglavačke već i zbog onoga što se proteklih sedam... »

Janković: Vučića će istorija pamtiti kao čoveka koji svaki dan lagao građane

Danas pre 4 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana danas je, ispred sedišta predsednika Republike na Andrićevom vencu u Beogradu, javno pitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića zašto istraga o ubistvu Olivera Ivanovića sedam meseci „stoji u mestu“ i da li poznaje nalogodavce i izvršioce tog ubistva.
Janković je ispred zgrade predsednika Republike došao sa svojim pristalicama koji su nosili veliki beli transparent na kome je ispisano pitanje: „Ko je ubio Olivera Ivanovića“. „Aleksandre Vučiću, imaš kalendar. Zašto nisi... »

©2018 Netmark d.o.o.