Oliver Ivanović

Nije samo Milena Popović: I ove zvezde su tetovažama pokazale ljubav (FOTO)

Nova pre 18 minuta
Nevenčana supruga Olivera Ivanovića nedavno je otkrila da je na ruci istetovirala reč "Ljubav". Milena Popović je pre nekoliko nedelja otkrila da je u emotivnoj vezi sa Igorom Jurićem, ocem ubijene Tijane Jurić. Kada je obelodanila vezu sa njim u… »

Šta je na Vidovdan 2006. govorio Oliver Ivanović na Gazimestanu VIDEO

Nova pre 5 sati
„Svakog puta na Vidovdan imamo novu nadu i nadam se da će ovog puta ta nada biti ispunjena (time) da Srbi mogu normalno da žive ovde i ostanu, a da istovremeno ne budu ugroženi u životno pravnom ili nekom drugom smislu“, kazao je na Vidovdan 2006… »

Milena Popović posle priznanja ljubavi sa Jurićem, uradila tetovažu (FOTO)

Luftika pre 12 sati
Milena Popović, nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno se našla u centru medijske pažnje nakon što je objavila da je ponovo zaljubljena, a da je njen izabranik Igor Jurić, otac tragično stradale devojčice Tijane Jurić. Ona je uz… »

Posle priznanja ljubavi sa Jurićem, Milena Popović uradila tetovažu FOTO

Nova pre 24 sata
Ovime je dosta rekla o njihovoj vezi. Milena Popović, nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno se našla u centru medijske pažnje nakon što je objavila da je ponovo zaljubljena, a da je njen izabranik Igor Jurić, otac tragično stradale… »

Trajković: Radoičić me je tužio zbog izjava o Oliveru Ivanoviću

Danas pre 2 dana
Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić podneo je krivičnu prijavu protiv Rade Trajković iz Evropskog pokreta Srbije, što je ujedno bio i razlog višesatnog zadržavanja srpske političarke na beogradskom aerodrumu u petak. Trajković objašnjava… »

„Radoičić me je ponovo tužio zbog izjava o Oliveru Ivanoviću u Utisku nedelje“

Nova pre 2 dana
Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić podneo je krivičnu prijavu protiv Rade Trajković iz Evropskog pokreta Srbije, što je ujedno bio i razlog višesatnog zadržavanja srpske političarke na beogradskom aerodromu u petak. Trajković objašnjava… »

Rada Trajković kaže da je zadržana na aerodromu zbog tužbe Milana Radoičića

Slobodna Evropa pre 2 dana
Predsednica Evropskog pokreta sa Kosova, Rada Trajković, objavila je da je razlog njenog zadržavanja na Aerodromu "Nikola Tesla" 24. juna taj što je potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić podneo krivičnu tužbu protiv nje. Srpska lista je vodeća… »

Ovo je prva žena Olivera Ivanovića: Marina se ne pojavljuje u javnosti, a ovako je govorila o porodici bivšeg supruga

Kurir pre 6 dana
Marina Ivanović je prva supruga Olivera Ivanovića, sa njim je dobila tri sina, a danas se retko eksponira u javnosti. U jednom intervjuu u kom je govorila o ubistvu bivšeg supruga, navela je da živi skromno u Mitrovici, dok su deca u Beogradu… »

Ovo je prva žena Olivera Ivanovića, sa njim ima tri sina: Retko se pojavljuje u javnosti, evo gde sada žive ona i deca

Mondo pre 6 dana
Marina Ivanović je u braku sa Oliverom Ivanovićem dobila tri sina. Sada živi u Kosovskoj Mitrovici, dok su deca u Beogradu. Marina Ivanović je u braku sa Oliverom Ivanovićem dobila tri sina. Sada živi u Kosovskoj Mitrovici, dok su deca u Beogradu… »

Iako je obećao, Željko Mitrović još ne govori ko je platio spot protiv Ivanovića

Cenzolovka pre 6 dana
U nedavnom TV duelu vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića i Sava Manojlovića iz organizacije Kreni-promeni, ponovo je pokrenuto pitanje ko stoji iza uvredljivog spota o Oliveru Ivanoviću, koji je prikazan na Pinku pre nego što je on ubijen 2018… »

Vesti dana »