Oliver Ivanović - vesti

RSE: Kome je u interesu da se ne otkriju ubice Olivera Ivanovića?

Vesti online pre 21 sat
Zašto istraga o smrti Olivera Ivanovića, srpskog opozicionog lidera sa severa Kosova, i posle deset meseci od njegovog ubistva stoji u mestu, piše Radio Slobodna Evropa.
- U startu smo govorili da je uviđaj krenuo kako ne treba. Kasnilo se od samog starta. Videli smo da kosovska policija na samom početku istrage, odmah nakon ubistva, nije svoj posao uradila kako treba. Apelovali smo i ukazivali... »

Kome je u interesu da se ne otkriju ubice Olivera Ivanovića?

Slobodna Evropa pre 1 dan
U najnovijem Mostu Radija Slobodna Evropa tražimo odgovor na pitanje zašto istraga o smrti Olivera Ivanovića, srpskog opozicionog lidera sa severa Kosova, i posle deset meseci od njegovog ubistva stoji u mestu. Sagovornici su bili Ksenija Božović, potpredsednica Građanske inicijative - Srbija,... »

"Savršeno dobro se zna..."

B92 pre 4 dana
B92: "Savršeno dobro se zna..."
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović "savršeno dobro zna ko je naručio Pinku da u svojim programima crta metu na čelu Olivera Ivanovića".
To je rekao predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović. Navodeći da je odgovorno lice televizije Most iz Zvečana potvrdilo da je nalog za emitovanje spota protiv lidera Građanske inicijative SDP Olivera... »

Radeta: "Peščana mafija" u Srbiji povezana s građevinskom

N1 Info pre 4 dana
U Skupštini Srbije se tokom rasprave o izmeni Zakona o zaštiti životne sredine povela rasprava o eksploataciji peska i šljunka sa obala reka bez ikakve kontrole, o čemu je ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan rekao da je to problem koji ga "jako tišti" i da će morati da se uvede red.
Poslanica Srpske radikalne stranke (SRS) Vjerica Radeta rekla je da postoji "peščana mafija" koja je povezana sa "građevinskom mafijom", a koja eksploatiše pesak i šljunak u nebranjenom delu leve strane obale sve tri Morave, i sa... »

Poslanici u Skupštini Srbije na početku rada postavljaju pitanja

Beta pre 4 dana
Skupština Srbije nastavila je danas rad, a poslanici na početku postavljaju pitanja i traže obaveštenja od predstavnika vlasti. Poslanici se interesuju o istrazi ubistva predsednika inicijative SDP Olivera Ivanovića, nabavci namirnica za potrebe kuhinje Skupštine Srbije, poseti generalnog sekretara... »

Poslednje ubistvo zbog političkog stava u Srbiji se desilo za vreme DS-a: Oštar duel Božovića i Stefanovića na Odboru za bezbednost (video)

Telegraf pre 5 dana
- Srpski istražni organi nisu dobili ni jedan značajniji i relevantan podatak da bi istraga mogla da se vodi - izjavio je Nebojša Stefanović
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je o ubistvu predsednika Inicijative SDP Olivera Ivanovića u javnosti bilo "puno spinovanja i spekulacija", ali da Srbija ostaje posvećena nalaženju ubice... »

Stefanović: Insistiramo na otkrivanju ubica Olivera Ivanovića, ali nema podataka

Blic pre 5 dana
Srbija insistira na tome da se otkriju ubice i organizatori ubistva Olivera Ivanovića. Očigledno smo mi jedini zainetersovani da se do istine dođe, jer Euleks, KFOR i KPS ne razmenjuju podatke sa srpskim tužilaštvom, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Govoreći o stanju... »

"Puno spinovanja i spekulacija o ubistvu Ivanovića"

B92 pre 5 dana
B92: "Puno spinovanja i spekulacija o ubistvu Ivanovića"
Beograd -- Srbija ostaje posvećena pronalaženju ubice Olivera Ivanovića, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.
Prema njegovim rečima, o ubistvu predsednika Inicijative SDP u javnosti je bilo "puno spinovanja i spekulacija", ali Srbija, kako kaže, ostaje posvećena nalaženju ubice i organizatora ubistva, jer je to važno za bezbednost... »

Ko blokira istragu o ubistvu Olivera Ivanovića?! Otkriveno iz vrha srpske policije!

Srbija danas pre 5 dana
Euleks, KFOR i KPS ne razmenjuju podatke sa srpskim tužilaštvom
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da Srbija insistira na tome da se otkriju ubice i organizatori ubistva Olivera Ivanovića, a da smo, kako je rekao, očigledno mi jedini zainetersovani da se do... »

Stefanović: U javnosti puno spinovanja i spekulacija u vezi s ubistvom Olivera Ivanovića

Insajder pre 5 dana
Gotovo devet meseci nakon ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića nisu otkriveni počinioci, a činjenica da istragu vode dva tužilaštva – kosovsko i Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu nije doprinela efikasnosti, već vrlo često dodatnom komplikovanju istrage budući da se dva tužilaštva međusobno optužuju za nedostatak saradnje. Upravo je ovo kao poteškoću u istrazi naveo danas i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, predstavljajući izveštaj o radu MUP na sednici Odbora za odbranu i
Stefanović je rekao da je o ubistvu predsednika Inicijative SDP Olivera Ivanovića u javnosti bilo "puno spinovanja i spekulacija", ali da Srbija ostaje posvećena nalaženju ubice i organizatora ubistva, jer je to važno za... »

Na današnji dan, 16. oktobar

B92  pre 8 sati  još 1 povezana

Dodik: Prvo ću Kusturicu postaviti za savetnika

RTV  pre 1 sat  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.