Oliver Ivanović - vesti

Tači napokon priznao: Rada Trajković mi je prijateljica (video)

Telegraf pre 4 minuta
- Pozivam svoju prijateljicu Radu Trajković da ide u policiju i da jasno izjavi odakle joj informacija da je Radojičić ubio Ivanovića - rekao je Tači
Nekadašnja poslanica i predsednica Evropskog pokreta Srba na KIM Rada Trajković je prijateljica predsednika samoproglašene republike Kosovo Hašima Tačija, što je on po prvi put otvoreno saopštio javnosti u intervjuu za jednu... »

"Osvanuli grafiti s likom Olivera, neka mu je večna slava"

Vesti online pre 6 sati
Funkcioner Srpskog nacionalnog foruma Momčilo Trajković naveo je da su na zidu njegove kancelarije u Gračanici osvanuli grafiti sa likom Olivera Ivanovića.
Podsetimo, takvi grafiti su se pojavili i ranije na Kosovu i Metohiji, u čast lidera GI SDP koji je ubijen pre tri meseca, a za šta još nema ni osumnjičenih. “Neka mu je večna slava“, napisao je... »

Meštani Orahovca se obratili "Vestima": Hitno nam treba predsednik opštine

Vesti online pre 8 sati
Meštani Orahovca obratili su se "Vestima" ističući da više od dve godine nemaju predsednika opštine u sistemu Srbije.
Kako ističu, u vreme sve većih tenzija, prodaje srpskih kuća, imanja, vinograda, odlaska Srba, sve učestalijih krađa u Orahovcu i Velikoj Hoči, rušenja spomen ploče nestalim novinarima po šesti put, skidanja zastave sa spomenika... »

Stamatović: Hoće li biti privremeno zabranjen rad TV Pink?

Danas pre 2 dana
Milan Stamatović, predsednik Incijativnog odbora Zdrave Srbije, saopštio je da se, ni posle tri meseca od svirepog ubistva Olivera Ivanovića, ne zna ko je naručio i počinio taj zločin.
On je i pitao članove REM zbog čega to telo nije sprečilo emitovanje pogromaškog spota protiv Olivera Ivanovića na televizijama Pink i Most. – I dalje se, iza skuta beogradske nenarodne vlasti, skrivaju nalogodavci, autori i... »

Peticija da Ivanović dobije ulicu u Kosovskoj Mitrovici

Radio 021 pre 2 dana
Građanska inicijativa SDP pozivala je meštane Kosovske Mitrovice da potpišu peticiju da šetalište u tom gradu ili Ulica Sutjeska, u kojoj je pre tri meseca ubijen lider te Inicijative Oliver Ivanović, ponese njegovo ime.
Peticija se može potpisati svakog radnog dana u prostorijama Građanske inicijative SDP. "Očekujemo da prvi među potpisnicima budu čelnici lokalne samouprave, jer ovo je ljudski i moralni čin lišen politike i stranačke... »

Stamatović: REM dužan da saopšti zašto nije sprečio emitovanje spota protiv Olivera Ivanovića

Beta pre 2 dana
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je danas da je Regulatorno telo za elektronske medije (REM) dužno da gradjanima saopšti zašto nije sprečilo emitovanje spota kojim je, kako je naveo, "otvorena sezona lova" na lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.... »

Ko je ubio Olivera Ivanovića? Osumnjičenih nema, tužilaštva ćute, a porodica ima jedan zaključak

Pravda pre 2 dana
Tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića bilans je sledeći: osumnjičenih nema, tužilaštva ćute, političari takođe. Kosovska Mitrovica juče je osvanula iscrtana grafitima sećanja na lidera Srba, a mali Bogdan u međuvremenu je krenuo u školu u Beogradu...
Potresna fotografija dečaka koji pali sveću na grobu svog oca, brutalno ubijenog u sačekuši ispred sedišta stranke u Kosovskoj Mitrovici 16. januara, osvanula je na Fejsbuk profilu Oliverove supruge Milene. Iznad nje, kratak... »

Božović: Ponovnim saslušanjem svedoka istraga se vraća na početak

Blic pre 2 dana
Zamenik predsednika Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Ksenija Božović danas je po drugi put, sada pred specijalnim tužiocem Kosova Sulj Hodžom dala izjavu povodom ubistva lidera ove inicijative Olivera Ivanovića koje se dogodilo 16. januara u severnom delu Kosovske Mitrovice. -... »

Oliver Ivanović dobija ulicu ili pešačku zonu na mestu gde je ubijen

Telegraf pre 3 dana
Građanska inicijativa SDP pokreće peticiju da Sutjeska ulica u Kosovskoj Mitrovici promeni ime
Građanska inicijativa GI SDP najavila je da sutra pokreće peticiju da se Sutjeska ulica u Kosovskoj Mitrovici nazove po njihovom lideru Oliveru Ivanoviću, koji je tu i ubijen pre tri meseca, dok je druga opcija da Ivanovićevo ime... »

Tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića: Istraga tapka u mestu, porodica se trajno preselila u Beograd

Kurir pre 3 dana
Oliver Ivanović, lider građanske inicijative SDP, ubijen je pre tri meseca, ali istraga još uvek nije dala nikakve rezultate. Miroslav Ivanović, njegov rođeni brat, u razgovoru za Kurir kaže da nemaju nikakve informacije dokle se stiglo sa istragom.
On podseća da je dao izjavu zameniku specijalnog tužioca za organizovani kriminal Kosova, koji radi na tom slučaju, ali nije dobio informacije šta se dalje radi i kakvi su rezultati. - Upućuju se poruke da će istraga uskoro biti... »

Mitinzi u Hrtkovcima neće biti dozvoljeni

RTV  pre 2 sata  još 32 povezane

Soroš u Beogradu: Još veća podrška srpskim reformama

RTV  pre 1 sat  još 19 povezanih

Gradi se 20 godina - od 60km izgrađeno svega tri-četiri

B92  pre 4 sata  još 16 povezanih

PSG: Hoćemo u EU, a ne u savez sa Dverima

Danas  pre 2 sata  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.