Oliver Ivanović - vesti

Deset meseci od ubistva: Ko je ubio Olivera Ivanovića

Jug press pre 10 minuta
KOSOVSKA MITROVICA Deset meseci od ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića , nema detalja oko istrage, nema počinioca i dalje pitanje bez odgovora ko je naručio i ubio Olivera Ivanovića?”, navodi se u saopštenju Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” i dodaje da se “javna politička... »

Deset meseci od ubistva Olivera Ivanovića: Dokle je stigla istraga?

Telegraf pre 46 minuta
Mi ćemo i danas ponovo tražiti odgovor na pitanje ko je naručio i ubio Olivera Ivanovića, položiti cveće i zapaliti sveće na mestu gde je ubijen, rekla je Ksenija Božović
Lider Građanske incijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je pre 10 meseci. Pomaka u istrazi nema, niti se o toku istrage bilo ko oglašava. Još uvek nepoznati napadač ispalio je 16. januara više hitaca na... »

Deset meseci od ubistva Olivera Ivanovića

B92 pre 11 sati
B92: Deset meseci od ubistva Olivera Ivanovića
Lider Građanske incijative "Srbija, demokratija, pravda" (GI SDP) Oliver Ivanović ubijen je na današnji dan pre deset meseci u severnom delu Kosovske Mitrovice.
Pomaka u istrazi nema, izjavila je funkcionerka incijative Ksenija Božović. Ona je agenciji Beta rekla da o toku istrage nema nikakvih informacija i da se o tome niko ni ne oglašava, a da se jedino mogu čuti politička... »

Deset meseci od ubistva koje je potreslo Srbiju: Ko je ubio Olivera Ivanovića?

Srbija danas pre 5 sati
Lider Građanske incijative "Srbija, demokratija, pravda" (GI SDP) Oliver Ivanović ubijen je na današnji dan pre deset meseci u severnom delu Kosovske Mitrovice, a pomaka u istrazi nema, izjavila je funkcionerka incijative Ksenija Božović
Ona je rekla da o toku istrage nema nikakvih informacija i da se o tome niko ni ne oglašava, a da se jedino mogu čuti politička prepucavanja i spinovanja umesto bavljenja osnovnom temom i postavljanja pitanja institucijama o tome... »

Naslovne: "Makrone, spavaš li mirno", "skandal u HR"

B92 pre 13 sati
B92: Naslovne: "Makrone, spavaš li mirno", "skandal u HR"
Beograd -- Na naslovnim stranama dnevnih listova od petka i dalje se piše o ceremoniji u Paruzu povodom obeležavanja stogodišnjice od kraja Prvog svetskog rata.
“Blic“ piše o raspadnutom auto-putu, dok “Novosti“ izveštavaju o “hrvatskom licemerju“. “Danas“ navodi kako taktika ćutanja vodi u zaborav ubistvo Olivera Ivanovića. Naslovne strane za petak, 16. novembar 2018.... »

Stamatović: Ministar da zamoli vlasnika Pinka da kaže ko stoji iza spota o Ivanoviću

Beta pre 20 sati
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović pozvao je danas ministra kulture i informisanja Vladana Vukosavljevića, novinarska udruženja i Misiju OEBS u Beogradu da "zamole" vlasnika TV Pink Željka Mitrovića da kaže ko je naredio, naručio, kreirao i finansirao kako je rekao,... »

Dačić u SB UN: Ništa pozitivno od poslednje sednice

RTS pre 1 dan
RTS: Dačić u SB UN: Ništa pozitivno od poslednje sednice
Savet bezbednosti je posle šest meseci razmatrao izveštaj Antonija Guteresa o Kosovu i Metohiji. Srbiju je predstavljao šef diplomatije Ivica Dačić, koji je istakao da se ništa pozitivno nije dogodilo u periodu od poslednje sednice, a da su se desile nove provokacije i novi incidenti.
19.45 – Sednica Saveta bezbednosti završena je posle tri i po sata rasprave o KiM i Somaliji. 17.40 – Dačić je istakao da se ništa suštinski pozitivno nije dogodilo od poslednje sednice – da ZSO nije formirana već 2.000 dana,... »

Aleksić: Crtaju metu Jeremiću kao što su Ivanoviću

Danas pre 1 dan
Narodnjaci ukazuju na preteći komentar poslanika vlasti Miroslav Aleksić, prvi potpredsednik Narodne stranke, ocenio je danas da se protiv lidera narodnjaka Vuka Jeremića vodi identična hajka kao ona koja se vodila protiv ubijenog lidera Srba sa Kosova Olivera Ivanovića i da zato treba da reaguju pravosudni organi.
U dopisu Narodne stranke se ocenjuje da su narodnjaci suočeni sa pretnjom ubistvom i u prilog tome citiraju tvitovi poslanika SNS Marka Parezanovića. „Poslanik Srpske napredne stranke Marko Parezanović na Tviteru je uz... »

Dačić na sednici SB UN: Na Kosovu bez pozitivnih pomaka, nije formirana ZSO, nije rešeno ubistvo Ivanovića…

Insajder pre 1 dan
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu da se po ovom pitanju suštinski ništa pozitivno nije dogodilo. Kako je naveo, zajednica srpskih opština, koja predstavlja stub Briselskog sporazuma, nije formirana sada već više od 2000 dana, nisu stvoreni uslovi za povratak interno raseljenih lica, dok skoro godinu dana od ubistva Olivera Ivanovića nije pronađen počinilac ovog zločina.
Danas je u Savetu bezbednosti, nakon šest meseci, održana sednica o Kosovu nakon što u avgustu prvi put posle 19 godina na dnevnom redu nije našlo Kosovo. Šef srpske diplomatije upravo je kritikovao odluku Velike Britanije da kao... »

Aleksić: SNS da prestane da crta metu na čelu Jeremića

N1 Info pre 1 dan
Poslanik SNS Marko Parezanović na Tviteru je, uz fotografiju Vuka Jeremića i Slaviše Ristića, nekadašnjeg predsednika opštine Zubin Potok, snimljenu ispred jednog od pravoslavnih manastira na Kosovu, objavio komentar "Pretpostavljam da mu je Slaviša objasnio kakvu politiku da vodi, da ne bi prošao kao Đinđić", objavila je Narodna stranka.
Prvi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pozvao je javno tužilaštvo da po hitnom postupku reaguje na izrečene pretnje, a režim da prestane sa "crtanjem mete na čelo Jeremića". "Protiv članova i funkcionera, a posebno... »

Skot: Beograd i Priština da pokažu fleksibilnost

Beta  pre 41 minut  još 15 povezanih

Lideri Crvenih Kmera osuđeni za genocid u Kambodži

BBC News  pre 2 sata  još 11 povezanih

Drobnjak: Tražićemo naplatu putarine i na magistralnim putevima

Večernje novosti  pre 1 sat  još 9 povezanih

Vikiliks: Amerika digla optužnicu protiv Asanža?

Vesti online  pre 41 minut  još 9 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.