Oliver Ivanović - vesti

Tužilaštvo za Insajder posle izjava Đurića o ubistvu Ivanovića: Svi podaci iz postupka nose oznaku „strogo poverljivo”

Insajder pre 3 dana
Tužilaštvo za organizovani kriminal i dalje vodi predistražni postupak protiv neidentifikovanih izvršilaca u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative SDP, rečeno je Insajderu u tom tužilaštvu. Kako navode, svi podaci iz ovog postupka nalaze se pod stepenom oznake “strogo poverljivo” i ne mogu da biti dostupni javnosti.
Predstavnici vlasti u Beogradu i Prištini prošle nedelje govorili su za medije o nalogodavcima i glavnim osumnjičenima za ubistvo Olivera Ivanovića. Prvo je predsednik Kosova Hašim Tači izjavio da “tokovi istrage vode ka tome da... »

Kokeza izabrao ko će da ga izabere

Danas pre 4 dana
Skupština FSS jednoglasno dala novi mandat dosadašnjem rukovodstvu Slaviša Kokeza je ponovo postao predsednik Fudbalskog saveza Srbije, a na ta funkciju su ga između ostalih izabrali maser reprezentativnih selekcija, sponzori sa kojima je sklopio ugovore, osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića, pa čak i kafe kuvarica iz Stare Pazove, pošto po Statutu i radna zajednica daje Skupštini četiri delegata koji učestvuju u izboru rukovodstva.
U prethodne dve decenije navikli smo smo na sve i svašta kada je u pitanju FSS, pa za javnost ni sada nije novost što se opet može dovesti u pitanje legitimitet sadašnjeg saziva i odluka Skupštine održane u nedelju uveče. Izbore... »

Malići: Prepucavanje način da se zaštiti Radoičić

Danas pre 5 dana
Kosovski pisac i analitičar za Danas o međusobnom optuživanju Beograda i Prištine za ubistvo Olivera Ivanovića Saradnja istražnih organa Kosova i Srbije o ubistvu Olivera Ivanovića očigledno nije bila dobra i iskrena. Kosovska policija po nalogu istrage nije uspela da uhapsi Milana Radoičića jer se on sklonio u Srbiju.
To je čista politička opstrukcija procesa gde se unapred sumnja u pristrasnost kosovskih organa, ali se istovremeno kompromituje sam vrh vlasti u Srbiji budući da je Radoičić važna karika u direktnim političkim a verovatno i... »

"Kako ih nije sramota?"

Mondo pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je optužbe da stoji iza ubistva Olivera Ivanovića, koje, kaže, plasiraju kako Albanci na Kosovu, tako i njegovi politički protivnici u Beogradu.
"Ludaci jedni, ja sam spreman da za sve takve koji takve stvari govore, bilo gde, bilo kada da odgovaram pred bilo kim. Ne da nisam ubio nikoga, nego bih više voleo da mene nema, nego da učestvujem u bilo čemu sličnom. Kako ih... »

"Uz još jedan dokaz bih mogao da kažem ko je ubio Olivera"

B92 pre 6 dana
B92: "Uz još jedan dokaz bih mogao da kažem ko je ubio Olivera"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da bi uz još jedno dokazno sredstvo mogao da kaže ko je ubica Olivera Ivanovića.
Vučić je za TV Pink kazao da predstavnici opozicije u Srbiji, kao i kosovskih vlasti, njega optužuju da je kriv što je ubijen Ivanović, ali da nikoga u to ne mogu da ubede. "Ludaci jedni. Spreman sam da bilo gde, bilo kada i pred... »

Milena Ivanović: Sram vas bilo, neljudi!

Vesti online pre 6 dana
Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanović, osudila je pripadnike dela opozicije zato što su na današnji dan, 15. godišnjicu pogroma nad Srbima na Kosovu, pravili nerede u Beogradu, umesto da su odali počast žrtvama sa Kosova i Metohije.
"Dok smo mi minutom ćutanja odavali počast kosmetskim žrtvama, vi ste urlali ispred Predsedništva. Danas je 17. mart!!! Sram vas bilo, neljudi", napisala je Milena Ivanović na... »

Sram vas bilo! Milena očitala lekciju pristalicama opozicije: Dok smo mi odavali počast žrtvama, vi ste urlali!

Srbija danas pre 6 dana
Ona je osudila pripadnike opozicije zato što su na današnji datum pravili haos u prestonici, umesto da su odali počast žrtvama sa Kosova i Metohije
Povodom današnjeg incidenta ispred Predsedništva, kada su Đilasove i Obradovićeve pristalice srušile ogradu, lupale na vrata i insistirale da uđu, oglasila se i udovica ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Ivanović. Ona je osudila... »

Milena Ivanović očitala lekciju Đilasovim siledžijama: Dok smo mi odavali počast žrtvama, vi ste urlali!

Alo pre 6 dana
Alo: Milena Ivanović očitala lekciju Đilasovim siledžijama: Dok smo mi odavali počast žrtvama, vi ste urlali!
Ona je osudila pripadnike opozicije zato što su na današnji datum pravili haos u prestonici, umesto da su odali počast žrtvama sa Kosova i Metohije.
Povodom današnjeg incidenta ispred Predsedništva, kada su Đilasove i Obradovićeve pristalice srušile ogradu, lupale na vrata i insistirale da uđu, oglasila se i udovica ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Ivanović. Ona je osudila... »

Vučić: Istraga o ubistvu Ivanovića spora ali napreduje, neko dojavljuje Prištini naša saznanja

Beta pre 7 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je istraga Srbije o ubistvu lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića veoma spora, ali da napreduje, te da očigledno neko to dojavljuje Prištini pa je panika kod Albanaca još veća. Vučić je novinarima u selu Rogljevo u obilasku... »

Protest „1 od 5 miliona“ u Gračanici: Da prestanu da nas plaše

Danas pre 7 dana
Četvorica Srba iz Gračanice protestovala su večeras kao podrška masovnim okupljanjima #1od5miliona u gradovima širom Srbije, prenosi portal Kossev.
I večeras su se čule slične poruke, kao i na prethodnim protestima – da se otkriju ubice Olivera Ivanovića, da se Srbi sa Kosova neće lako predati „kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamislio“, već da hoće ovde da... »

©2019 Netmark d.o.o.