Oliver Ivanović - vesti

KiM: Tužilaštvo dobilo materijale o Ivanoviću, pet zahteva

B92 pre 27 minuta
B92: KiM: Tužilaštvo dobilo materijale o Ivanoviću, pet zahteva
Specijalno tužilaštvo Kosova je dobilo odgovore na zahteve koje je uputila nadležnim organima Srbije u procesu istrage o ubistvu lidera GI SDP Olivera Ivanovića
To je saopštilo specijalno tužilaštvo Kosova (STK). U vezi sa zahtevom za dobijanje tabulara razgovora koje je vodio pokojni Ivanović iz organa Srbije je odgovoreno da za to STK treba da se obrati Telekomu Srbije, iako je, kako... »

Specijalno tužilaštvo Kosova dobilo materijale koje je tražilo iz Srbije

Danas pre 33 minuta
Specijalno tužilaštvo Kosova (STK) je dobilo odgovore na zahteve koje je uputila nadležnim organima Srbije u procesu istrage o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, saopšteno je i STK.
U vezi sa zahtevom za dobijanje tabulara razgovora koje je vodio pokojni Ivanović iz organa Srbije je odgovoreno da za to STK treba da se obrati Telekomu Srbije, iako je, kako se kaže u saopštenju, taj zahtev prvo bio dostavljen... »

Priznanje „Beli božur“ Janu Bratuu i posthumno Oliveru Ivanoviću

Večernje novosti pre 2 sata
Udruženje novinara Srbije na KiM uručilo priznanja za saradnju sa medijima. Predstavnici posebno istakli zalaganje šefa misije OEBS-a za rešavanje slučajeva ubijenih i nestalih novinara
GRAČANICA - Predstavnici Udruženja novinara Srbije na KiM uručili su u petak u Domu kulture u Gračanici šefu misije OEBS-a na Kosovu Janu Bratuu priznanje „Beli božur“ za najbolju saradnju sa medijima n a prostoru Kosmeta u 2018.... »

Tužilaštvu Kosova stigli odgovori iz Srbije

Slobodna Evropa pre 1 sat
Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je primilo nekoliko odgovora na pitanja koja su bila upućena nadležnim organima Srbije a u vezi istrage ubistva srpskog političara na Kosovu, Olivera Ivanovića. „U vezi prvog zahteva Specijalnog tužilaštva Kosova, a koji je poslat po drugi put u vezi... »

Gajić: Narod ima pravo na pobunu u diktatorskom režimu

Danas pre 4 sata
Šef pravnog tima Narodne stranke advokat Vladimir Gajić izjavio je da narod u diktatorskom režimu ima pravo na pobunu. Gostujući u emisiji Razotkrivanje, Gajić je rekao da nijedan diktator nikada nije pobeđen na izborima koje on sam organizuje.
Gajić je za Tv Našu rekao da će ubistvo Olivera Ivanovića kad – tad biti otkriveno, kao i da će se znati ko je bio egzekutor, ali i da ćemo saznati ko je bio nalogodavac, što je mnogo važnije. On je dodao da je rukopis isti kao u... »

Kritike RTS-u zbog 110 sekundi izveštaja o protestu građana

Cenzolovka pre 8 sati
Na godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića u sredu 16. januara ulicama Beograda je u dugoj povorci od Filozofskog fakulteta do Hrama Svetog Save prošetalo na hiljade građana. Najčitaniji mediji su ovaj masovni događaj uglavnom prećutali, ali je zato Informer netačno ustvrdio da je javni servis posvetio skoro 10 minuta „Đilasovim protestima“ i duplo manje sastanku sa Putinom - istina je, međutim, da se o samim protestima u Beogradu u Dnevniku 2 govorilo oko dva minuta. Izveštavanjem RTS-a je bio nezadovoljan i
Informer kritikuje „žuti RTS“ jer je više pažnje posvetio „protestima Đilasove družine iako na njima nije bilo ni 2.000 ljudi“ nego poseti Vladimira Putina. „Verovali ili je, na Javnom servisu Srbije, ponavljamo – na Javnom... »

Ljajić: Ostavite porodicu Olivera Ivanovića na miru

IndeksOnline pre 10 sati
BEOGRAD – Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić apelovao je na javnost da ostavi na miru porodicu Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“, i da svu snagu i energiju usmeri ka insistiranju da se pronađu počinioci i nalogodavci Oliverovog ubistva, prenosi... »

Ljajić: Ostavite na miru Oliverovu porodicu

RTV pre 10 sati
RTV: Ljajić: Ostavite na miru Oliverovu porodicu
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić apelovao je na javnost da ostavi na miru porodicu Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda", i da svu snagu i energiju usmeri ka insistiranju da se pronađu počinioci i nalogodavcu Oliverovog ubistva, prenosi današnji "Kurir".
"Ti ljudi su izgubili najdražu osobu. Pustimo ljude na miru i njihove unutarporodične odnose. Dovoljno je svima njima njihove tuge, boli. Ako ne možemo da im pomognemo, ne treba da im stajemo na muku. Snagu i energiju treba da... »

Selaković vrši pritisak na medije

Danas pre 11 sati
Generalni sekretar predsednika Srbije kritikovao izveštavanje RTS-a o protestima opozicije i obeležavanju godišnjice ubistva Olivera Ivanovića Putem predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji koristi svaku priliku da kritikuje i pokušava da uređuje program RTS-a, juče je krenuo i njegov generalni sekretar Nikola Selaković.
Gostujući u Jutarnjem programu, rekao je da je tu samo zbog poštovanja prema predsednicima Srbije i Rusije Aleksandru Vučiću i Vladimiru Putinu. „Ono što imam dužnost da kažem, kao građanin Srbije, posle jučerašnjeg izveštavanja... »

Stranka moderne Srbije: Nedopustiv Selakovićev pokušaj uticaja na RTS

Danas pre 21 sat
Stranka moderne Srbije ocenila je večeras da je kritika generalnog sekretara predsednika Nikole Selakovića o izveštavanju Radio televizije Srbije sa skupa povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića u Beogradu „nedopustiv pokušaj uticaja na uređivačku politiku javnog servisa svih gradjana Srbije“.
Ta stranka je zatražila od predstavnika države i njenih najvažnijih institucija da se uzdrže od komentarisanja rada javnog servisa svih gradjana Srbije, čije je osnovno pravo na objektivno i pravovremeno informisanje i ovako... »

©2018 Netmark d.o.o.