Oliver Ivanović - vesti

Prelević o nestanku novinara: Vučić se uključio da ne bi bilo analogije s režimom do 2000. godine

Cenzolovka pre 23 sata
Advokat Božo Prelević ocenio je danas da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić direktno uključio u slučaj nestanka novinara Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve, u pokušaju da amortizuje štetu koja bi mogla nastupiti "jer je shvatio da bi se nesumnjivo povukle analogije sa režimom do 2000. godine".
Prelević je za agenciju Beta ocenio da se iz slučaja novinara Stefana Cvetkovića može izvesti nekoliko zaključaka. „Prvi je da je novinar apsolutno govorio istinu jer da nije, njemu se ovo ne bi desilo. Očigledno da je to... »

Čovek čiju je fotografiju novinar Cvetković pokazao u vezi sa ubistvom Ivanovića zapravo je bloger iz Kanade?

Blic pre 1 dan
Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve, čiji je nestanak a zatim i pojavljivanje izazvalo buru u srpskoj javnosti, pokazao je na konferenciji za novinare krajem januara ove godine, fotografiju čoveka koga je označio kao osobu iz kriminalnog miljea, umešanu u ubistvo Olivera Ivanovića. Na... »

Nestali novinar pokazao sliku navodnog ubice Olivera Ivanovića: Evo ko je čovek na misterioznoj fotografiji (foto)

Kurir pre 1 dan
Nestanak novinara Stefana Cvetkovića izazvao je šok u srpskoj javnosti, a posle njegovog pojavljivanja ne prestaju da se ređaju pitanja o ovom slučaju, koji još nije dobio epilog. Cvetković se pominje i kao čovek koji je istraživao ubistvo Olivera Ivanovića, a na konferenciji za medije koja je... »

Ristić: Politička je volja da se ne sazna ko je ubio Ivanovića

Vesti online pre 1 dan
"U Beogradu, i u Prištini, i kod međunarodne zajednice postoji politička volja da se nikada ne sazna ko je ubica Olivera Ivanovića. Bojim se da su sve tri strane imale za cilj da na neki način njega više nema u severnoj Kosovskoj Mitrovici, a njegovo ubistvo je doprinelo da strah apsolutno zavlada severom", kaže u razgovoru za "Vesti" Slaviša Ristić, samostalni poslanik u Skupštini Srbije.
Na pitanje o izboru Milana Radoičića za potpredsednika Srpske liste, Ristić veruje da bi i predsednik Srpske liste "verovatno rekao da ne zna o kome je reč", dodajući da je apsolutno tačno da građani na izborima biraju jedne... »

Prelević o nestanku novinara: Vučić se uključio da ne bi bilo analogije s režimom do 2000.

Novi magazin pre 2 dana
Advokat Božo Prelević ocenio je danas da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić direktno uključio u slučaj nestanka novinara Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve, u pokušaju da amortizuje štetu koja bi mogla nastupiti "jer je shvatio da bi se nesumnjivo povukle analogije sa režimom do 2000. godine".
Prelević je za agenciju Beta ocenio da se iz slučaja novinara Stefana Cvetkovića može izvesti nekoliko zaključaka. "Prvi je da je novinar ;apsolutno govorio istinu jer da nije, njemu se ovo ne bi desilo. Očigledno da je to... »

Pet meseci od ubistva Ivanovića: I Vučić i Tači obećavali, ali...

Vesti online pre 2 dana
Lider Građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda (GI SDP) Oliver Ivanović ubijen je u Kosovskoj Mitrovici na današnji dan pre pet meseci a ubice su i dalje nepoznate bez obzira na obećanja čelinika Srbije i Kosova da će ubistvo biti rasvetljeno.
Oliver Ivanović (1953 - 2018) ubijen je ujutro 16. janura ispred prostorija GI SDP sa šest metaka s leđa, iz automobila u pokretu. Funkcioner GI SDP Ksenija Božović rekla je da ni članovi porodice ubijenog Olivera Ivanovića a ni... »

PSG pred Predsedništvom: Ko je ubio Olivera Ivanovića?

Vesti online pre 2 dana
Predstavnici Pokreta slobodnih građana (PSG) okupili su se danas ispred Predstavništva, povodom pet meseci od ubistva Olivera Ivanovića na Kosovu i Metohiji, kako bi, kažu, postavili pitanje državi i njenim organima ko je ubio srpskog političara.
Skupu je prisustvovao i lider PSG Saša Janković, koji nije želeo da daje izjavu, a na svako pitanje novinara "odgovarao" je pitanjem: "Ko je ubio Olivera Ivanovića?". Novinarima se obratio Pavle Grbović, odbornik PSG u Skupštini... »

U Kosovskoj Mitrovici obeleženo pet meseci od ubistva Olivera Ivanovića

Studio B pre 3 dana
Polaganjem venaca i paljenjem sveća ispred prostorija Građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda (GI SDP) u Kosovskoj Mitrovici, obeleženo je pet meseci od ubistva lidera te partije Olivera Ivanovića.
Članovi Ivanovićeve porodice, stranačke kolege i gradjani okupljeni u Sutjeskoj ulici ispred mesta na kome je lider GI SDP ubijen, ponovo su zatražili od nadležnih da pronađu nalogodavce i izvršioce tog zločina. Zamenica... »

Dmitrović poručio Jankoviću: Ako ti je stalo da znaš ko je ubio Ivanovića, idi ispred britanske ili američke ambasade!

Srbija danas pre 4 dana
Lider PSG je danas nameravao da organizuje demonstracije u Pionirskom parku
Novinar i bivši glavni urednik "Novosti" Ratko Dmitrović reagovao je na pokušaj Saše Jankovića da organizuje demonstracije ispred Vlade Srbije, tražeći odgovor na pitanje šta se dešava s istragom ubistva Olivera Ivanovića. Saši... »

Pet meseci od ubistva Olivera Ivanovića, istraga stoji u mestu

Insajder pre 4 dana
Lider Građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda Oliver Ivanović ubijen je u Kosovskoj Mitrovici na današnji dan pre pet meseci, a ubice su i dalje nepoznate bez obzira na obećanja predstavnika vlasti Srbije i Kosova da će ubistvo biti rasvetljeno. Samo predsednik Srbije Aleksandar Vučić je već dva puta obećao i najavio da će izneti informacije u vezi sa ubistvom Ivanovića, a brzo otkrivanje ubica najavljivao je i predsednik Kosova Hašim Tači. Do toga, međutim, nije došlo a istraga stoji u mestu već
Oliver Ivanović ubijen je ujutro 16. janura ispred prostorija GI SDP sa šest metaka s leđa, iz automobila u pokretu. Funkcioner GI SDP Ksenija Božović kaže da ni članovi porodice ubijenog Olivera Ivanovića a ni njegovi najbliži... »

Partizan ide u Crnu Goru, pa u... !

Mondo  pre 40 minuta  još 44 povezane

Sutra zvanično počinje leto

Press  pre 3 sata  još 17 povezanih

"Rešenje nestalih utiče na bolje susedske odnose"

B92  pre 4 sata  još 16 povezanih

Objavljena rešenja kombinovanog testa

B92  pre 4 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.