Pariz

"Treba mu pregled": Erdogan nastavlja da kritikuje Francusku, a ovog puta je i izvređao Makrona

Blic pre 2 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovo je danas kritikovao predsednika Francuske Emanuela Makrona zbog njegovog odnosa prema muslimanima rekavši da se "izgubio". U subotu je Erdogan rekao da Makron ima problem sa muslimanima i da mu treba… »

Erdogan: Makron se izgubio

IndeksOnline pre 2 dana
ISTANBUL – Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovo je danas kritikovao predsednika Francuske Emanuela Makrona zbog njegovog odnosa prema muslimanima rekavši da se “izgubio”. U subotu je Erdogan rekao da Makron ima problem sa muslimanima i da… »

“Makron je opsednut…” Erdogan ponovo izrazio sumnju u mentalno zdravlje francuskog predsednika

Nedeljnik pre 2 dana
Foto: Profimedia (Beta) – Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan danas je ponovo izrazio sumnju u mentalno zdravlje Emanuela Makrona, dan pošto je izneo sličan stav o francuskom predsedniku, što je izazvalo burnu reakciju Pariza koji je pozvao svog… »

Erdogan: Makron se izgubio

Sputnik pre 2 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovo je kritikovao predsednika Francuske Emanuela Makrona zbog njegovog odnosa prema muslimanima rekavši da se "izgubio". U subotu je Erdogan rekao da Makron ima problem sa muslimanima i da mu treba "mentalna… »

Erdogan ponovo o Makronu: On je slučaj, mora da se pregleda

Vesti online pre 2 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovo je kritikovao predsednika Francuske Emanuela Makrona zbog njegovog odnosa prema muslimanima rekavši da se „izgubio“. U subotu je Erdogan rekao da Makron ima problem sa muslimanima i da mu treba… »

Erdogan ponovo o Makronu: Francuski lider je "skrenuo s puta"

RTS pre 2 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovio je uvrede na račun svog francuskog kolege rekavši da je Emanuel Makron "skrenuo s puta". Ergodan je nastavio svoju oštru kritiku francuskog lidera. U subotu je turski predsednik rekao da je Makron imao… »

Erdogan se ponovo obrušio na Makrona: On se izgubio, stvarno je slučaj i mora da bude pregledan

Kurir pre 2 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovo je danas kritikovao predsednika Francuske Emanuela Makrona zbog njegovog odnosa prema muslimanima rekavši da se "izgubio". U subotu je Erdogan rekao da Makron ima problem sa muslimanima i da mu treba… »

Turska: Uvredljive karikature poslanika koriste se za zastrašivanje muslimana

Al Jazeera pre 2 dana
Glasnogovornik turskog predsjedništva Fahrettin Altun Evropu je optužio za demonizaciju muslimana, kao što se to činilo sa židovima dvadesetih. Dužnosnik turskog predsjedništva u nedjelju je rekao da se "uvredljive karikature" poslanika Muhammeda… »

"Makron se izgubio"

Alo pre 2 dana
Makron je ovog meseca proglasio rat protiv "islamističkog separatizma" Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovo je danas kritikovao zbog njegovog odnosa prema muslimanima rekavši da se "izgubio". U subotu je Erdogan rekao da Makron ima problem sa… »

Erdogan ne prestaje sa uvredama! Sultan ponovo preti Makronu: On se totalno "izgubio"

Srbija danas pre 2 dana
U subotu je Erdogan rekao da Makron ima problem sa muslimanima i da mu treba "mentalna provera", zbog čega je Pariz povukao svog ambasadora iz Ankare. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovo je danas kritikovao predsednika Francuske Emanuela… »

Vremenska prognoza »

Pariz »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
13 ˚C
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
11˚ / 14˚
četvrtak
Znatno oblačno
Znatno oblačno
12˚ / 16˚

Vesti dana »