Pariz

učić se sastao s generalnom direktorkom Unesko Odre Azule

Beta video pre 1 dan
PARIZ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se sastao s generalnom direktorkom Unesko Odre Azule i govorio je na 40. zasedanju Generalne konferencije te organizacije .(pokrivalice)Beta/MOD… »

Vučić: Ulaganja u obrazovanje moraju biti veća

B92 pre 1 dan
Beograd -- Vučić je nakon obraćanja na 40. Generalnoj konferenciji Uneska istakao da ulaganja u obrazovanje treba da budu veća ali da to ne treba da bude jedina tema. Predsednik Srbije je novinarima u Parizu, nakon obraćanja na 40. Generalnoj… »

Vučić o pozivu da prisustvuje kongresu ENP u Zagrebu: Biće interesantno moje pismo

Sputnik pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da će biti interesantno njegovo pismo i razgovori koje će imati danas i sutra povodom poziva Evropske narodne partije da prisustvuje njihovom kongresu u Zagrebu. „Biće interesantno moje pismo i razgovori koje ću… »

Vučić rekao šta se dogodilo njegovom ocu: Trudim se da ne pričam o tome...

Alo pre 1 dan
Predsednik se danas obratio učesnicima 40. zasedanja Generalne konferencije UNESCO-a. Predsednik Aleksandar Vučić kaže da će biti interesantno njegovo pismo i razgovori koje će imati danas i sutra povodom poziva Evropske narodne partije da… »

Razgovori sa Makronom od velikog značaja za Srbiju

Studio B pre 1 dan
Očigledno je da Francuska želi rešavanje kosovskog čvora i da želi da Evropa, a i sama Francuska, imaju ključnu ulogu u svemu tome, izjavio u Parizu predsednik Srbije. „Mi smo uvek govorili da je EU za nas u redu kao posrednik, nismo nikada… »

Vučić u Parizu: Kosovo ne može da postane član Unesko

Sputnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon obraćanja na 40. konferenciji Uneska u Parizu, izrazio je uverenje da Kosovo ne može da postane članica te međunarodne organizacije. „Imamo dobre odnose sa Uneskom i ne postoji nikakva doza straha da bi… »

Vučić tokom izjava za medije prekinuo novinare - Ne možete da razgovarate sa ljudima koji su tu samo da bi opsovali!

Alo pre 2 dana
Vučić je rekao da je UNESKO taj koji mora da da odgovore. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Parizu tokom koje se susreo sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Televizija Pink prenosi izjave predsednika Vučića: - Što… »

Vučić: Ulaganja u obrazovanje moraju da budu još veća

Studio B pre 1 dan
Ministar prosvete Mladen Šarčević imaće danas niz sastanaka u Parizu, koji su veoma značajni za dalje unapređenje sistema obrazovanja u Srbiji, preneo je predsednik Aleksandar Vučić. Vučić je novinarima u Parizu, nakon obraćanja na 40… »

Srpski političari uhvaćeni u proneveri ogromne količine novca - Potrošili ih na ludorije!

Alo pre 2 dana
Skandal veka. * Načelnik Srebrenice Mladen Grujičić i saradnici uzeli za sebe 120.000 evra * Njegov savetnik Radomir Pavlović dobio 30.000 evra * Pa sa familijom otišao u Pariz Radomir Pavlović Lalo, najbliži saradnik načelnika Srebrenice Mladena… »

Vučić sa govornice unesca poručio: Nažalost postoje i dalje pritisci!

Alo pre 2 dana
Vučić je rekao da je UNESKO taj koji mora da da odgovore, i dodao da su miran međudržavni dijalog, tolerancija kao i međudržavna razmena vrlo važne za očuvanje stabilnosti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Parizu tokom… »

Vremenska prognoza »

Pariz »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
4 ˚C
petak
Sipeća kiša
Sipeća kiša
0˚ / 5˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 8˚

Vesti dana »