Pariz

“Želim dobre odnose, ali mi ne pada na pamet da se pokunjim…”: Da li će Vučić ići u Zagreb na izborni kongres…

Nedeljnik pre 2 dana
Foto: Tanjug/AP Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Parizu da će danas saopštiti da li će ići u Zagreb na izborni kongres Evropske narodne partije. On je rekao da želi dobre odnose s Hrvatskom, ali da nema nameru da spušta glavu pred… »

Pariz poziva na stvaranje evropskog 'stupa' u NATO-u

Al Jazeera pre 2 dana
Francuska ministrica odbrane kaže da na vojnom planu stvari funkcioniraju, ali da niko ne može zanemariti krizu u Alijansi. Europske zemlje bi trebale zajedno formirati "stup" u okviru NATO-a, predložila je francuska ministrica obrane Florence Parly… »

Redak Mocartov portret na aukciji u Parizu

N1 Info pre 2 dana
Redak portret austrijskog kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta biće ponuđen na aukciji u Parizu, a aukcijska kuća Kristi procenjuće da će slika dostići cenu između 800 hiljada I 1,2 miliona evra. Portret, inače jedan od samo četiri naslikana za… »

Pariz pokušava da ubedi Prištinu i Podgoricu: Važna pomoć Makrona oko "mini šengena"

Večernje novosti pre 2 dana
Francuska potvrdila podršku projektu ekonomskog povezivanja regiona. ZVANIČNI Pariz bi mogao da, iznošenjem jakih argumenata, pokuša da u narednom periodu ubedi Prištinu i Podgoricu da "utišaju" glasove protiv balkanskog "malog šengena", a koji su… »

Postoje pritisci da se srpska nasleđa na KiM daju drugima! Vučić: Povelja Uneska mora da se poštuje

Telegraf pre 4 dana
Aleksandar Vučić se susreo i sa generalnom direktorkom te organizacije Odri Azule. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, u okviru trodnevne posete Parizu, obratio se učesnicima 40. zasedanja Generalne konferencije Uneska. Vučić se susreo i sa… »

Predsednik Vučić: Crnogorci, ne - sa nama se niste povezali!

Mondo pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas u Parizu da kritike i napadi na inicijativu o formiranju "malog šengena" potvrđuju koliko je ona dobra i vredna pažnje. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas u Parizu da kritike i… »

Neočekivani potez šefa Francuske države: Makron pozvao Vučića i Tačija za sto posle poziva Trampa

Kurir pre 3 dana
Obrt: Sastanak srpskog predsednika s Makronom skratio je telefonski poziv prvog čoveka SAD. Nekoliko sati kasnije, Francuz pozvao na razgovor predstavnike Beograda i Prištine. Predsednik Francuske Emanuel Makron, posle telefonskog poziva predsednika SAD… »

Vučić o odlasku u Zagreb: Za tango je potrebno dvoje

Politika pre 4 dana
PARIZ – Predsednik Aleksandar Vučić kaže da će biti interesantno njegovo pismo i razgovori koje će imati danas i sutra povodom poziva Evropske narodne partije da prisustvuje njihovom kongresu u Zagrebu. „Biće interesantno moje pismo i razgovori… »

Vučić: Srpskom nasleđu na Kosovu i Metohiji potrebna zaštita

RTV pre 3 dana
PARIZ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, u obraćanju na 40. zasedanju Generalne konferencije Uneska u Parizu, da i dalje postoje pritisci da se srpsko nasleđe na Kosovu i Metohiji preda nekom drugom i da mu je neophodna zaštita… »

Vučić: Francuska želi rešenje kosovskog pitanja

Danas pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Parizu da Francuska želi da kosovsko pitanje bude rešeno. „Francuska želi rešavanje kosovskog čvora i želi da Evropa i sama Francuska imaju ključnu ulogu u tome“, rekao je Vučić… »

Vremenska prognoza »

Pariz »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
5 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5˚ / 7˚
ponedeljak
Pljuskovi
Pljuskovi
0˚ / 7˚

Vesti dana »