Predrag Kon

Korona virus:: Osam preminulih u Srbiji, Španija i Amerika zavijene u crno

Danas pre 21 sat
Poslednjih 24 časa u Srbiji prošli su sa najgorim bilansom do sada – u odnosu na četvrtak je preminulo još osmoro, a obolelo je još 305 ljudi. U Srbiji je hospitalizovano ukupno 874 pacijenata, a na respiratoru je njih 81. Preminulo je 39 ljudi, a… »

"Radi se o promašaju": Epidemiolog Predrag Kon o problemu sa testiranjem

Blic pre 7 sati
"Jasno mi je da se radi o promašaju", ovako je epidemiolog Predrag Kon objasnio stanje sa testiranjem za koje je juče pomenuo da je trenutno najveći problem u borbi protiv korona virusa. On je juče, gostujući na TV Prva kazao je problem nastao u tome… »

Kon: Ne držimo konce u svojim rukama

IndeksOnline pre 5 sati
BEOGRAD – Epidemiolog dr Predrag Kon kaže da se ove i sledeće nedelje očekuje vrhinac epidemije i navodi da sada ne držimo konce u svojim rukama, jer ne može da se prati ko je od koga zaražen. “Mi i dalje očekujemo da će vrhunac epidemije biti… »

Kon ili Koen: Epidemiolog kojeg svakodnevno viđamo – u totalno drugačijem izdanju (VIDEO)

Luftika pre 39 minuta
Epidemiolog Predrag Kon poslednjih nedelja nas svakodnevno informiše o epidemiji koronovirusa u Srbiji. Srpska javnost ga je upoznala kao načelnika Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje i člana Vladinog kriznog štaba, ali samo… »

Doktor Kon ume i da zapeva /video/

Sputnik pre 2 sata
Doktora Predraga Kona, načelnika Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje i člana Vladinog kriznog štaba za borbu protiv korona virusa znamo kao najboljeg epidemiologa u zemlji, kojeg i danas svakodnevno slušamo i gledamo tokom… »

Virus u našem najvećem porodilištu: Prva linija fronta je najjača! U Frontu 36 porođaja iako je 75 zaposlenih van stroja

Kurir pre 4 sata
Sistem... Iako je 46 zaposlenih pozitivno na koronavirus, a 29 njih iz predostrožnosti u samoizolaciji kod kuće, klinika radi uz smanjen broj lekara u dežurstvima i rađaju se novi životi. To što se neko razboleo u zdravstvenoj ustanovi od kovida-19… »

Struka dala jasne preporuke: Srbija će biti u izolaciji čitav april i maj, a onda stiže nova borba

Srbija danas pre 4 sata
-Jasno mi je da se radi o promašaju- ovako je epidemiolog Predrag Kon objasnio stanje sa testiranjem za koje je juče pomenuo da je trenutno najveći problem u borbi protiv korona virusa. On je kazao da je problem nastao u tome da je u tom pogledu došlo… »

Kon: Vrhunac epidemije ove i naredne nedelje, razmišlja se o uvođenju celodnevnog policijskog časa

Moj Novi Sad pre 5 sati
Epidemiolog dr Predrag Kon, gostujući u jutarnjem programu Televizije Prva, izjavio je da se ove i sledeće nedelje očekuje vrhunac epidemije. – Mi i dalje očekujemo da će vrhunac epidemije biti ove i naredne nedelje – navodi dr Kon i kaže da će… »

Doktor Kon o medicinskoj opremi: Svi moraju da shvate da ne mogu da imaju rezerve toliko da bi se osećali opušteno

Blic pre 7 sati
"Postoje ljudi koji ne mogu da trpe pritisak da imaju opreme za svega nekoliko dana. Traže rezerve o kojima nisu razmišljali decenijama", objasnio je epidemiolog Predrag Kon kakva je situacija sa medicinskom opremom, a za koju mnogi smatraju da je nema… »

Doktor Kon otkrio: Pre nekoliko dana se pojavio problem, sada ozbiljno razmišljamo o potpunom zatvaranju!

Alo pre 7 sati
Epidemiolog Dr Predrag Kon bio je gost jutarnjeg programa "Jutro sa Jovanom i Srđanom" na TV Prva. Na pitanje "Kada epidemija može dostići vrhunac?", doktor je odgovorio: "Mi očekujemo da će biti ove i naredne nedelje. Već smo dostigli vrh. Ovaj… »

Vesti dana »