Predrag Kon

Kon: Najbolje bi bilo da deca u školama neprestano nose maske

Radio 021 pre 1 dan
Preporučujemo da đaci neprestano nose maske, rekao je epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon. Dodao je da pre polaska u školu, svaki roditelj treba detetu da izmeri temperaturu i da dete koje ima bilo kakve respiratorne simptome ne sme da dođe… »

Broj zaraženih opada, a šta će biti sa virusom? Doktor Tiodorović: Do kraja avgusta mirnije, ali moramo uvesti i nove mere

Večernje novosti pre 8 sati
BROJ novozaraženih polako opada, ako bismo nastavili da poštujemo mere kao do sada, do kraja avgusta možemo očekivati relativno smirivanje situacije. Ovako komentariše trenutnu situaciju epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović, član kriznog… »

Broj zaraženih pada, a šta će biti sa virusom? Dr Tiodorović za "Blic": Do kraja avgusta će biti mirnije

Blic pre 9 sati
Broj novozaraženih polako opada, ako bismo nastavili da poštujemo mere kao do sada, do kraja avgusta možemo očekivati relativno smirivanje situacije. Ovako komentariše trenutnu situaciju za "Blic" epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović, član… »

Dr Kon: Jednom smo se opekli, vakcina nije čudo

Mondo pre 9 sati
Član Kriznog štaba istakao je da su velika očekivanja od vakcine, ali da treba razmišljati u pravcu zaštite i sprečavanja prenosa virusa. Član Kriznog štaba istakao je da su velika očekivanja od vakcine, ali da treba razmišljati u pravcu… »

Jedno slavlje je dovoljno da se aktivira epidemiološka bomba

Alo pre 9 sati
Epidemiolog Predrag Kon kaže da tiho zadovoljstvo trenutnom epidemiološkom slikom postoji, ali da je daleko od toga da smo u povoljnoj situaciji. Doktor ističe da brojevi još uvek pokazuju da nigde nemamo „nulu“. – Juče je Kikinda malo… »

Šta se krije iza pada broja zaraženih? Dr Tiodorović otkrio da li će se epidemija smiriti do kraja avgusta

Srbija danas pre 9 sati
Broj novozaraženih polako opada, ako bismo nastavili da poštujemo mere kao do sada, do kraja avgusta možemo očekivati relativno smirivanje situacije. Ovako komentariše trenutnu situaciju epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović, član kriznog… »

Kon: Čudo se očekuje od vakcine, a čuda uglavnom nema

Vesti online pre 10 sati
Epidemiolog Predrag Kon kaže da tiho zadovoljstvo trenutnom epidemiološkom slikom postoji, ali da je daleko od toga da smo u povoljnoj situaciji. „Jednom smo se opekli, više ne razmišljamo o prestanku prenošenja“. Doktor Predrag Kon ističe da… »

Kon: Brojevi pokazuju da nigde nismo "na nuli", pritisak na lekare - istorijski

N1 Info pre 11 sati
Epidemiolog Predrag Kon kaže da tiho zadovoljstvo trenutnom epidemiološkom slikom postoji, ali da je daleko od toga da smo u povoljnoj situaciji. Izvor: RTS Kon je za RTS rekao da brojevi još uvek pokazuju da nigde nemamo "nulu". "Juče je Kikinda malo… »

Kon: Vakcina protiv korone najbolje što se očekuje, ali nije čudo

OK radio pre 12 sati
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da postoji tiho zadovoljstvo trenutnom epidemiološkom slikom, ali da je daleko od toga da smo u povoljnoj situaciji. Kon je za RTS rekao da brojevi još pokazuju da nigde nemamo "nulu". On je istakao da bi stvaranje… »

Kon: Vakcina neće davati najbezbedniju zaštitu; Kisić Tepavčevićeva: Maske ćemo nositi duže vreme

B92 pre 12 sati
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da postoji tiho zadovoljstvo trenutnom epidemiološkom slikom, ali da je daleko od toga da smo u povoljnoj situaciji. Kon je za RTS rekao da brojevi još pokazuju da nigde nemamo "nulu". On je istakao da bi stvaranje… »

Vesti dana »