Predrag Kon

Srbija se polako bliži ljubičastoj korona zoni sa preko 50 zaraženih na 100.000, ali jedna grafika prof. Kočovića uliva…

Blic pre 2 sata
Srbija je ušla u crvenu korona zonu, prema jučerašnjim podacima Evropskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) imali smo 32,27 zaraženih na 100.000 stanovnika, sa tendencijom daljeg rasta narednih dana. Kako je danas obelodanio dr Predrag… »

Policijski čas je gotovo uvek znak nemoći države

Danas pre 5 sati
Koliko je zabrana kretanja ispravna mera u suzbijanju korona virusa Dok broj zemalja koje su uvele neki vid ograničenja kretanja za građane raste iz dana u dan, srpski epidemiolozi sve češće pominju reči vanredno stanje, vanredna situacija i zabrana… »

Kon: Nosite maske

B92 pre 2 sata
Dr Predrag Kon oglasio se danas na svom profilu na Fejsbuku porukom Beograđanima, u kojoj naglašava svoj apel da se nose maske. "Dragi Beograđani, čuvajte svoje i naše zdravlje. Nosite maske! Pomozimo jedni drugima!", navodi Kon na svom profilu na… »

Najnovija prognoza koja uliva optimizam! Bližimo se ljubičastoj korona zoni, evo koliko ćemo imati zaraženih

Srbija danas pre 2 sata
Srbija je ušla u crvenu korona zonu, prema jučerašnjim podacima Evropskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) imali smo 32,27 zaraženih na 100.000 stanovnika, sa tendencijom daljeg rasta narednih dana. Kako je danas obelodanio dr Predrag… »

Jedan pacijent preminuo, drugom se bore za život: Situacija u Nišu sve gora

Mondo pre 3 sata
Širom Srbije se pogoršava epidemiološka situacija, a loše vesti stižu i iz Niša. Širom Srbije se pogoršava epidemiološka situacija, a loše vesti stižu i iz Niša. Prema poslednjem preseku u 15 časova 20. oktobra, u Srbiji je registrovano još… »

Konov vapaj sa Fejsbuka: “Nosite maske!”

Nova pre 5 sati
"Dragi Beograđani, čuvajte svoje i naše zdravlje. NOSITE MASKE! Pomozimo jedni drugima!", tu kratku poruku je član Kriznog štaba i epidemilolg Predrag Kon uputio preko svog Fejsbuk profila. Kratka i upozoravajuća poruka osvanula je ubrzo pošto su… »

Nakon velikog skoka novozaraženih Predrag Kon pisao Beograđanima: “Pomozimo jedni drugima”

Nedeljnik pre 6 sati
Foto Igor Pavićević U poslednja 24 sata na koronavirus u Srbiji su testirane 7.242 osobe, njih 326 bilo je pozitivno, dok su preminule dve osobe. Što se preseka po gradovima tiče, od ukupnog broja novih slučajeva zaraze najviše je iz Beograda –… »

Još 326 novoobolelih, dvoje preminulih, na respiratorima 25 pacijenata

Danas pre 7 sati
Najnoviji podaci za Srbiju U Srbiji od juče do danas registrovano je 326 zaraženih korona virusom, a dve osobe su preminule. Ukupno u našoj zemlji do sada je 36.608 osoba obolelo od ovog virusa, a registrovano je 780 smrtnih slučajeva. Na bolničkom… »

Konovo predviđanje: U tri grada "eksplozija", a treći pik će trajati...

B92 pre 7 sati
Beograd -- Epidemiolog Predrag Kon ocenio je danas da će u tri grada u Srbiji doći do povećanja broja novoinficiranih koronavirusom u narednom periodu. Gostujući na televiziji Pink, on je rekao da je reč o Beogradu, Kragujevcu, "pa i Valjevu"… »

Ponovo eksplodirao konov koeficijent: Ovo nikako nije dobro

Pravda pre 7 sati
U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano je 7.242 ljudi, od tog broja je 326 bilo pozitivno. Preminule su 2 osobe. Ovo znači da Konov koeficijent danas iznosi 4.5%. Da je ovo važan pokazatelj još na početku borbe sa korona virusom… »

Vesti dana »