Predrag Kon

Kon: Beograd skoro stigao do kolektivnog imuniteta

Danas pre 8 sati
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je u Beogradu gotovo 40 odsto vakcinisanih i da se „skoro“ stiglo do kolektivnog imuniteta. „Ako se nastavi ovakav trend pada novozaraženih i rast vakcinisanih, što se tiče Beograda, ja sam jako… »

Kon: Boljitak dolazi u drugoj polovini maja

Politika pre 1 dan
Beograd je dosegao gotovo 40 odsto vakcinisanih i već stvaramo kolektivni imunitet, imamo 27 odsto onih koji su primili dve doze”, rekao je Predrag Kon. Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon upozorio je danas da će svako ko dugo bira između… »

Hoće li mere biti olabavljene tokom praznika? Dr Kon otkrio kako ćemo proslaviti Uskrs ove godine

Srbija danas pre 1 dan
Dr Predrag Kon ne veruje da će biti donete nove mere, ali ni da će se postojeće ublažiti. Globalno je pandemija u najvećem usponu, a mi u Srbiji imamo spuštanje i imamo pritisak da se mere popuste, kaže epidemiolog dr Predrag Kon. Dr Predrag Kon je… »

Kon: Boljitak dolazi! Evo kada će krenuti svadbe i mature

IndeksOnline pre 4 sati
BEOGRAD – Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon upozorio je danas da će svako ko dugo bira između vakcine i virusa pogrešiti i odabrati virus, i naglasio da u ovom trenutku ne vidi prostor za novo popuštanje mera. Pandemija je globalno u… »

Kon: Beograd skoro stigao do kolektivnog imuniteta

IndeksOnline pre 6 sati
BEOGRAD – Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je u Beogradu gotovo 40 odsto vakcinisanih i da se “skoro” stiglo do kolektivnog imuniteta. “Ako se nastavi ovakav trend pada novozaraženih i rast vakcinisanih, što se tiče Beograda, ja sam… »

Kon: Boljitak dolazi u drugoj polovini maja, ali i svadbe

Dnevnik pre 6 sati
BEOGRAD: Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon upozorio je danas da će svako ko dugo bira između vakcine i virusa pogrešiti i odabrati virus, i naglasio da u ovom trenutku ne vidi prostor za novo popuštanje mera. Pandemija je globalno u… »

Kon: Beograd skoro stigao do kolektivnog imuniteta

Novi magazin pre 6 sati
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je u Beogradu gotovo 40 odsto vakcinisanih i da se "skoro" stiglo do kolektivnog imuniteta. "Ako se nastavi ovakav trend pada novozaraženih i rast vakcinisanih, što se tiče Beograda, ja sam jako… »

Dr Kon: “Beograd skoro stigao do kolektivnog imuniteta”

Nedeljnik pre 7 sati
Printscreen/YouTube/RTS Sajt - Zvanični kanal (Beta) – Epidemiolog dr Predrag Kon izjavio je danas da je u Beogradu gotovo 40 odsto vakcinisanih i da se “skoro” stiglo do kolektivnog imuniteta. “Ako se nastavi ovakav trend pada novozaraženih i… »

Kon za RTS: Biraš vakcinu ili virus, ako razmišljaš previše, pogrešićeš i odabraćeš virus

RTS pre 7 sati
I dalje imamo nepovoljnu epidemijsku situaciju u zemlji jer su nam bolnice i dalje pune, a sa druge strane imamo i veliki broj novozaraženih, navodi za RTS epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon. Naglašava da od nas zavisi kojom će brzinom… »

Kada možemo da očekujemo popuštanje mera? Dr Kon: "Od druge polovine maja znatno će da se osete efekti mera i vakcinacije"

Blic pre 7 sati
Epidemiolog doktor Predrag Kon gostujući u Beogradskoj hronici govorio je o padu broja zaraženih poslednjih nedelju dana i o mogućem popuštanju mera. – Situacija je sada nepovoljna. Nepovoljno je što su i dalje pune bolnice. Sledeći stepen niže… »

Vesti dana »