Predrag Kon

(INFOGRAFIKA) Koronavirus u Srbiji: Blizu 400 novozaraženih, dr Kon o trećoj dozi, dr Tiodorović o početku školske…

Nedeljnik pre 3 sata
LuckyStep48 / Alamy / Alamy / Profimedia U poslednja 24 sata u Srbiji je na koronavirus testirano je 9.275 osoba, od kojih je pozitivno 386 dok su, nažalost, četiri osobe preminule. Na respiratorima je 8 pacijenata. Procenat pozitivnosti, broj… »

UŽIVO Rekordan broj zaraženih; Stižu strože epidemiološke mere

B92 pre 4 sati
Svetom se širi novi delta soj koronavirusa, koji je, kako lekari tvrde, mnogo zarazniji od britanskog soja. Ipak, u Srbiji je i dalje dominantan britanski soj virusa, kaže epidemiolog Predrag Kon. On je rekao da imamo porast aktivnosti virusa koji se… »

Još 386 novoobolelih, četiri preminula, osam na respiratorima

Danas pre 6 sati
U Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 386 novoobolelih od korona virusa i četiri preminula. Ukupno u našoj zemlji do sada je 722.607 osoba obolelo od ovog virusa, a registrovano je 7.122 smrtna slučaja. Na bolničkom lečenju se trenutno nalazi… »

Još 386 novozaraženih u Srbiji, virus sve aktivniji

Glas Amerike pre 5 sati
BEOGRAD — U Srbiji je registrovano 386 novozaraženih koronavirusom na 9.275 testiranih uzoraka, pokazuju zvanični podaci. Umrle su četiri osobe. U bolnicama su 452 pacijenta, a na respiratorima 8. Prema zvaničnim podacima, prvu dozu vakcine primilo… »

Kon opet mrači: Zbog novih sojeva, moraće nove vakcine, sve mi liči na to. A po pitanju nevakcinisanih...

Pravda pre 5 sati
Član Kriznog štaba i epidemiolog dr Predrag Kon rekao je za RTS da imamo porast aktivnosti virusa koji se ispoljava sa povećanjem broja novozaraženih i da se porast, koji traje od poslednje nedelje juna, iz nedelje u nedelju prati. "Ne možemo sa… »

U Srbiji 386 novozaraženih koronom

Slobodna Evropa pre 5 sati
U Srbiji su u poslednja 24 sata od posledica korona virusa preminule još četiri osobe, čime je ukupan broj umrlih porastao na 7.122, objavilo je 2. avgusta Ministarstvo zdravlja. Od poslednjeg preseka stanja, registrovano je 386 novih slučajeva zaraze… »

Kon: Tokom naredne dve nedelje sigurno će doći do porasta aktivnosti virusa

Politika pre 5 sati
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se beleži porast aktivnosti korona virusa koji se ispoljava povećanjem broja novozaraženih i dodao da je u Srbiji i dalje dominantan britanski soj, ali da se na određenom uzorku novih slučajeva ispituje prisustvo… »

Korona presek: Brojke i dalje rastu - Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Večernje novosti pre 6 sati
Foto: V.N. Na virus korona testirano je 9275 građana. Preminula su četiri pacijenta. Na respiratorima je 8 pacijenata. Podsetimo, koronom je juče bilo zaraženo 303 osobe, dok su od posledica virusa preminule dve osobe. Epidemiolog i član Kriznog… »

Prati se porast aktivnosti virusa! U Srbiji dominira britanski soj

IndeksOnline pre 10 sati
BEOGRAD – Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se beleži porast aktivnosti korona virusa koji se ispoljava povećanjem broja novozaraženih i dodao da je u Srbiji i dalje dominantan britanski soj, ali da se na određenom uzorku novih slučajeva… »

Prati se porast aktivnosti virusa! U Srbiji dominira britanski soj

Sandžak haber pre 9 sati
BEOGRAD – Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se beleži porast aktivnosti korona virusa koji se ispoljava povećanjem broja novozaraženih i dodao da je u Srbiji i dalje dominantan britanski soj, ali da se na određenom uzorku novih slučajeva… »

Vesti dana »