Predrag Kon

Otac mi je umro jer se nije vakcinisao: Predrag Kon otkrio nepoznate detalje iz života, vreme proveo i na ratištu!

Mondo pre 2 dana
U životu mu je najteže pala smrt roditelja. U životu mu je najteže pala smrt roditelja. Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon istakao je u životnoj ispovesti da su mu najveće tuge smrt roditelja. Kako kaže… »

Operisan sam i rekli su mi da još jedna operacija nije dobra ideja: Kon prvi put otkrio sve o svom zdravstvenom stanju

Mondo pre 2 dana
Epidemiolog otkrio koje zdravstvene probleme ima. Epidemiolog otkrio koje zdravstvene probleme ima. Epidemiolog i dr Predrag Kon otvorio je dušu za domaće medije, pa je javnost prvi put čula kako je strogi član Kriznog štaba upoznao suprugu… »

Dr Kon fotografisan u centru grada: Čeka red ispred pekare, evo koje mere je poštovao

Telegraf pre 2 dana
Na ovaj način je, osim rečima, i ličnim primerom pokazao kako građani treba da se ponašaju tokom epidemije, koja i dalje traje. Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon, svakodnevno napominje važnost nošenja maske i držanje distance… »

Životna priča predraga kona: Ne razumem ljude koji žive sami! Dva braka su dva života! Vesnu sam upoznao kada sam imao 10…

Kurir pre 4 dana
Uopšte ne razumem ljude koji žive sami, bez žene. Brak je nešto najčvršće što postoji, nema ništa jače od toga. I porodica uopšte, ali brak pod jedan. A samo oni koji imaju više brakova, kao ja, razumeće me - uvek se živi taj drugi brak. Dva… »

KRIZNI ŠTAB: Ugostiteljski objekti od petka mogu da rade i u zatvorenom delu

Moj Novi Sad pre 4 dana
Kafići i restorani od sutra mogu da rade i u zatvorenom, ali do 22 sata. Ovo je odlučeno danas na sednici Kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv korona virusa, piše "Blic". Doneta je odluka da ugostitelji od sutra mogu da rade i u zatvorenom, ali… »

Tužba za titulu najapsurdnije: Antivakcinalisti podneli krivične prijave; "Ljudska glupost je bezgranična"

B92 pre 4 dana
Grupa antivakcinalista prošle nedelje podnela je krivične prijave protiv grupe lekara zbog izazivanja panike i poziva na vakcinaciju. Na čelu prijavljene grupe je predsednik Aleksandar Vučić i član Kriznog štaba Predrag Kon. Sudeći po krivičnoj… »

Kafići i restorani koji nemaju bašte još "na klackalici". Kon poziva na kolektivni imunitet

Telegraf pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je juče Krizni štab da razmotri otvaranje kafića i restorana od petka, 7. maja. O dugo postavljanom pitanju kada će ugostiteljski objekti moći da otvore svoja vrata, mimo bašta, danas se oglasio… »

Antivakseri postaju sve luđi Podneli tužbu protiv Vučića i lekara zbog izazivanja panike i poziva na vakcinaciju

Srbija danas pre 4 dana
Grupa antivakcinalista prošle nedelje podnela je krivične prijave protiv grupe lekara zbog izazivanja panike i poziva na vakcinaciju. Na čelu prijavljene grupe je predsednik Aleksandar Vučić i član Kriznog štaba Predrag Kon. Sudeći po krivičnoj… »

Tiodorović: Od petka rade kafane i kafići u zatvorenom prostoru

Vranje news pre 3 dana
Republički krizni štab doneo je u četvrtak odluku da ugostiteljski objekati od petka, 7. maja mogu raditi i u zatvorenom prostoru, uz poštovanje svih epidemioloških mera, izjavio je epidemiolog Branislav Tiodorović posle sednice tog tela. Objasnio… »

Hoćemo li uskoro moći da organizujemo svadbe? Doktor Tiodorović odgovorio na pitanje koje interesuje mnogo mladih

Večernje novosti pre 3 dana
Foto: Depositphotos Na pitanje novinara šta je sa svadbama, s obzirom na to da ih ljudi zakazuju, istakao je da pored zabrane okupljanja mora da se poštuje fizička distanca. - Moraju da se nose maske i da se vrši dezinfekcija - kazao je Tiodorović… »

Vesti dana »