Predrag Kon

U sredu sednica Kriznog štaba zbog pojave omikron soja, na stolu i odluka o školskom raspustu

Zoom UE pre 1 dan
BEOGRAD-Sednica Kriznog štaba za borbu protiv epidemije korona virusa biće održana u sredu, potvrđeno je Tanjugu u vladi.Štab će zasedati u sredu u 15 sati. Izvor: Tanjug (Miloš Milojević) Pojedini mediji preneli su da je Medicinski deo štaba… »

Zbog omikrona i odluke o raspustu sednica Kriznog štaba u sredu

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Sednica Kriznog štaba za borbu protiv epidemije korona virusa biće održana u sredu, potvrđeno je Tanjugu u vladi. Štab će zasedati u sredu u 15 sati. Pojedini mediji preneli su da je Medicinski deo štaba zatražio sednicu što pre, a zbog… »

Zakazana sednica Kriznog štaba

Vesti online pre 1 dan
Sednica Kriznog štaba za borbu protiv epidemije koronavirusa biće održana u sredu, potvrđeno je u Vladi Srbije. Štab će zasedati u sredu u 15 sati. Pojedini mediji preneli su da je Medicinski deo štaba zatražio sednicu sto pre, a zbog pojave novog… »

Konačno i to da dočekamo - dok je Šekler besneo zbog SNS skupa u Areni, Kon se samo zagonetno smeškao

Noizz pre 1 dan
Još od početka pandemije, standardna je fraza da moramo da slušamo ono što struka i lekari kažu. Jedan lekar je rešio da mu kaže šta misli i šta mu smeta, u društvu drugog lekara koji od početka pandemije puno priča ali retko ono što misli… »

U Srbiji zvanično manje od 2.000 novozaraženih, više od 50 preminulih

Vesti online pre 3 dana
U prethodna 24 sata na koronavirus zvanično je testirano je 9.826 građana od kojih je 1.674 novozaraženih. U Srbiji je u poslednja 24 sata od posledica zaraze Covidom-19 preminuo 51 pacijent. Na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 209… »

Kon i Šekler otvoreno govorili o Omikron varijanti korone: Važno je pročitati šta su rekli

Telegraf pre 3 dana
Dr Šekler je istakao da je najbolja borba protiv omikrona da se vakcinišemo vakcinom koja već postoji. Novi soj virus korona pojavio se u Južnoafričkoj Republici. Za omikron soj već je počelo da se priča da je u pitanju supervirus, što su… »

Više od 1.600 novozaraženih, preminula 51 osoba

B92 pre 2 dana
Koronavirus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 1.674 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminuo 51 pacijent. Na respiratoru je 209 pacijenata. Testirano je 9.826 osoba. U bolnicama je trenutno 4.277 pacijenata. Ukupan broj registrovanih… »

AKTUELNO: U Srbiji 1.674 novozaraženih, preminula 51 osoba od posledica korona virusa

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - U Srbiji potvrđena 1.674 nova slučaja korona virusa od testiranih 9.826. Od posledica korona virusa preminula još 51 osoba, a na respiratorima je 209 kovid pacijenata. Smiruje se epidemijska situacija, poslednjih dana manje je novoobolelih… »

Korona presek: Broj zaraženih, ali i testiranih, manji nego juče

Blic pre 2 dana
U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 9.826 osoba, od kojih je pozitivno 1.674 dok je, nažalost, 51 osoba preminula. Na respiratorima je 209 pacijenata. Podsetimo, od 13.817 testiranih, juče je pozitivno bilo 2.211 ljudi, dok je… »

Korona presek: Broj zaraženih, ali i testiranih, manji nego juče

Blic pre 2 dana
U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 9.826 osoba, od kojih je pozitivno 1.674 dok je, nažalost, 51 osoba preminula. Na respiratorima je 209 pacijenata. Podsetimo, od 13.817 testiranih, juče je pozitivno bilo 2.211 ljudi, dok je… »

Vesti dana »