RHMZ

Organska proizvodnja šansa za mala gazdinstva

Politika pre 10 minuta
Ogranska prozivodnja je pravo rešenje za opstanak malih domaćinstava u Šumadiji, na zapadu i jugu Srbije, izjavio je danas ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Branislav Nedimović. „Nama je organska poljoprivreda 2010. godine imala… »

Direktor RHMZ: Imaćemo dovoljno raketa za odbranu od grada

Top press pre 28 minuta
Aranđelovac – Srbija će i ove godine imati dovoljno raketa za protivgradnu odbranu, jer očekujemo da će njihov broj biti na prošlogodišnjem nivou, izjavio je danas direktor Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije Jugoslav Nikolić… »

Vremenska prognoza - 9. mart

RTS pre 1 sat
Naredna dva dana na snazi je Baba Marta. Oblaci sa Jadrana noćas će jugu Srbije doneti padavine, a sutra od sredine dana naoblačenje će se proširiti i na ostale predele. Južnije od Save i Dunava posle podne i krajem dana padaće kiša, a na… »

Nedimović: Organska proizvodnja šansa za mala gazdinstva

RTV pre 3 sata
ARANĐELOVAC - Ogranska proizvodnja je pravo rešenje za opstanak malih domaćinstava u Šumadiji, na zapadu i jugu Srbije, izjavio je danas ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Branislav Nedimović. "Nama je organska poljoprivreda 2010… »

Direktor RHMZ: Imaćemo dovoljno raketa za odbranu od grada

Dnevnik pre 3 sata
ARANĐELOVAC: „Srbija će i ove godine imati dovoljno raketa za protivgradnu odbranu, jer očekujemo da će njihov broj biti na prošlogodišnjem nivou”, izjavio je danas direktor Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije Jugoslav Nikolić… »

Nedimović: Organska proizvodnja šansa za mala gazdinstva

Dnevnik pre 2 sata
ARANĐELOVAC: Ogranska prozivodnja je pravo rešenje za opstanak malih domaćinstava u Šumadiji, na zapadu i jugu Srbije, izjavio je ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Branislav Nedimović. Nama je organska poljoprivreda 2010. godine imala… »

Direktor RHMZ: Imaćemo dovoljno raketa za odbranu od grada

Večernje novosti pre 3 sata
SRBIJA će i ove godine imati dovoljno raketa za protivgradnu odbranu, jer očekujemo da će njihov broj biti na prošlogodišnjem nivou, izjavio je danas direktor Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije Jugoslav Nikolić. "Prošle godine smo… »

Direktor RHMZ: Imaćemo dovoljno raketa za odbranu od grada

RTV pre 3 sata
ARANĐELOVAC - Srbija će i ove godine imati dovoljno raketa za protivgradnu odbranu, jer očekujemo da će njihov broj biti na prošlogodišnjem nivou, izjavio je danas direktor Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije Jugoslav Nikolić. "Prošle… »

Završena prva faza izgradnje automatizovanih stanica za odbranu od grada

N1 Info pre 4 sati
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je, prilikom posete radarskom centru Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) na Bukulji, kod Arađelovca, da je završena prva faza izgradnje automatizovanih protivgradnih stanica. U 44 stanice od 104… »

Brnabić: Spremamo se za odbranu!

Alo pre 4 sati
Ministar naglasio je da se više neće ponoviti ono što je bilo 12. jun 2017. godine. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je danas radarski centar Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije (RHMZ) na Bukulji povodom završetka prve faze… »

Vesti dana »

Kon: Nemam odgovor

B92 pre 16 minutajoš 17 povezanih

Fešta za Novaka, Beograd pozdravlja šampiona (foto)

Mozzart sport pre 28 minutajoš 109 povezanih