Sergej Šojgu

Savetnik Zelenskog: Poginulo je od 10.000 do 13.000 ukrajinskih vojnika

Slobodna Evropa pre 1 dan
Najviše 13.000 ukrajinskih vojnika poginulo je od pokretanja ruske invazije na Ukrajinu u februaru, izjavio je savetnik ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog."Imamo zvanične procene Generalštaba. One se kreću od 10.000 (...) do 13.000 mrtvih"… »

Od početka rata poginulo do 13.000 ukrajinskih vojnika, Šojgu tvrdi da je stradalo oko 6.000 Rusa

Danas pre 20 sati
Najviše 13.000 ukrajinskih vojnika je poginulo od pokretanja ruske invazije na Ukrajinu u februaru, izjavio je savetnik ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog. „Imamo zvanične procene Generalštaba. One se kreću od 10.000 do 13.000 mrtvih“… »

Savetnik Zelenskog: Od početka rata poginulo do 13.000 ukrajinskih vojnika

N1 Info pre 21 sat
Najviše 13.000 ukrajinskih vojnika je poginulo od pokretanja ruske invazije na Ukrajinu u februaru, izjavio je savetnik ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog. „Imamo zvanične procene Generalštaba. One se kreću od 10.000 do 13.000 mrtvih“… »

Savetnik Zelenskog: Poginulo je od 10.000 do najviše 13.000 ukrajinskih vojnika

Radio sto plus pre 21 sat
Prema njegovim rečima, šef države će zvanične podatke objaviti “kada za to bude vreme”. Kada su se u junu vodile borbe oko Luganska u istočnoj Ukrajini, Zelenski je rekao da “60 do 100 ukrajinskih vojnika dnevno pogine u akciji”. Ruski… »

Mihail Podoljak: Od februara do novembra 2022. pogidnulo 13.000 ukrajinskih vojnika! Dnevno gine od 60 do 100

Kurir pre 21 sat
Najviše 13.000 ukrajinskih vojnika je poginulo od pokretanja ruske invazije na Ukrajinu u februaru, izjavio je savetnik ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog."Imamo zvanične procene Generalštaba. One se kreću od 10.000 (...) do 13.000 mrtvih"… »

Novi ruski načini upotrebe raketa i artiljerije: Tornado-S i malka pomažu u efikasnom gađanju stranih višecevnih bacača…

Kurir pre 2 dana
Ruske trupe testiraju nove načine borbene upotrebe raketa i artiljerije tokom rata u Ukrajini, izjavio je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu. - Nanošenje efikasne vatrene štete neprijatelju, važna je komponenta uspeha u vojnim aktivnostima… »

Tornado i Malka uništavaju američke haubice? Rusija otkrila nov način upotrebe artiljerije i raketnih sistema u Ukrajini

Mondo pre 1 dan
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu je potvrdio da ruske trupe testiraju nove načine borbene upotrebe raketa i artiljerija u Ukrajini. Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu je potvrdio da ruske trupe testiraju nove načine borbene upotrebe raketa i… »

Šojgu otkrio šta ruske trupe rade u Ukrajini: "Tornado-S" i "Malka" uništavaju raketne bacače i artiljeriju

Večernje novosti pre 2 dana
RUSKE trupe testiraju nove načine borbene upotrebe raketa i artiljerije tokom rata u Ukrajini, izjavio je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu. Foto: Profimedia - Nanošenje efikasne vatrene štete neprijatelju, važna je komponenta uspeha u vojnim… »

Šojgu obelodanio: Završena obuka 300.000 rezervista! Spremno 8.000 tenkovskih posada! U Belorusiji sve više ruske vojske

Kurir pre 3 dana
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu na današnejm sastnaku a ruskim vojnim vrhom izneo je prve procene o obuci mobilsianih i prve konkretne podatke, što ukazuje da se Rusija uskoro priprema za drugu intenzivniju fazu i masovinju upotrebu vojske u… »

Ruske snage testiraju novi način borbe: Šojgu najavio još veći budžet za naoružanje

Pravda pre 2 dana
Ruske trupe testiraju nove načine upotrebe raketa i artiljerije u Ukrajini. Ruske trupe testiraju nove načine borbene upotrebe raketa i artiljerije tokom specijalne vojne operacije u Ukrajini, izjavio je danas ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu na… »

Vesti dana »