Sergej Šojgu

Kraj najkrvavije bitke: Šojgu obavestio Putina o završetku "operacije" u Azovstalju

Blic pre 12 sati
Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je večeras da je kombinat Azovstalj u Marijupolju potpuno, kako je navedeno, oslobođen. Ministar odbrane Sergej Šojgu izvestio je predsednika Vladimira Putina o završetku operacije i potpunom oslobađanju… »

Šojgu izvestio Putina: "Azovstalj" je potpuno očišćen!

Večernje novosti pre 13 sati
MINISTARSTVO odbrane Ruske Federacije saopštilo je danas da je teritorija čeličane Azovstalj u Mariupolju u potpunosti oslobođena, i da su se svi ukrajinski borci predali, piše RIA Novosti. Foto: Shutterstock/Ilustracija/Russian Defense Ministry… »

Pregovori Kijeva i Moskve - mrtvi: Sve manje šanse da se za pregovaračkim stolom u skorijoj budućnosti nađe rešenje za…

Večernje novosti pre 14 sati
PREGOVORI između predstavnika Ukrajine i Rusije su mrtvi - potvrdile su obe strane iako, nažalost, vojnici i civili sa obe strane fronta stradaju i ginuće sve dok neko ne kapitulira. Zapadni saveznici su ubedili ukrajinskog predsednika Vladimira… »

Ministarstvo odbrane Rusije: Marijupolj potpuno oslobođen, predali se svi iz „Azovstalja”

Politika pre 1 dan
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu obavestio je ruskog predsednika Vladimira Putina da je završena operacija potpunog oslobađanja „Azovstalja” i Marijupolja od ukrajinskih ekstremista i vojnika, izjavio je portparol Ministarstva odbrane… »

86. Dan rata u Ukrajini! Šojgu izvestio Putina: Azovstalj je potpuno očišćen! Video

Kurir pre 1 dan
Danas je 86. dan rata u Ukrajini. NAJVAŽNIJI DOGAĐAJI, petak, 20.maj * Zelenski se obratio sa ukrajinskim studentima * Bela kuća želi da isporuči Ukrajini protivbrodske rakete * Opsada Azovstalja možda još nije gotovaŠojgu procenio: U zapadnom… »

Zelenski: Borcima rečeno da izađu iz Azovstalja i spasu se

RTV pre 1 dan
KIJEV - Borcima koji su bili u opkoljenom Azovstalju rečeno je da izađu i spasu živote, rekao je večeras ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, nakon što je Moskva saopštila da je čeličana u Marijupolju "potpuno oslobođena". "Danas su momci… »

Šojgu izvestio Putina o potpunom preuzimanju železare "Azovstalj"; Finska bez isporuka ruskog gasa

RTS pre 1 dan
Rat u Ukrajini ušao je u osamdeset šesti dan. Više od 1.900 "ukrajinskih nacionalista", blokiranih u fabrici "Azovstalj" u Marijupolju, predalo se ruskim snagama, tvrdi ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. Američki senat je odobrio skoro 40 milijardi… »

Rat u Ukrajini: Naređenje iz Kijeva: “Obustavite odbranu Marijupolja, sačuvajte živote”, “U Lugasnku ubijeno 13…

Nedeljnik pre 1 dan
(Beta/AP Photo/Francisco Seco) Rat u Ukrajini ušao je u osamdeset šesti dan. Više od 1.900 “ukrajinskih nacionalista”, blokiranih u fabrici “Azovstalj” u Marijupolju, predalo se ruskim snagama, tvrdi ruski ministar odbrane Sergej Šojgu… »

Ministarstvo odbrane Rusije: Preuzeli smo potpunu kontrolu nad Azovstalom

Telegraf pre 1 dan
U saopštenju se navodi da je Šojgu obavestio Putina o "potpunom oslobađanju Mariupolja od ukrajinskih militanata" Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je večeras da je kombinat Azovstal u Mariupolju potpuno oslobođen, i da je ministar odbrane… »

Marijupolj potpuno oslobođen, predali se svi ekstremisti iz "Azovstalja" /video/

Sputnik pre 12 sati
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu obavestio je ruskog predsednika Vladimira Putina da je završena operacija potpunog oslobađanja „Azovstalja“ i Marijupolja od ukrajinskih ekstremista i vojnika, izjavio je portparol Ministarstva odbrane… »

Vesti dana »