Sjenica

Uhapšen kradljivac bicikala

Sandžak press pre 28 dana
Novopazarska policija uhapsila je E.H. (30) iz Sjenice osumnjičenog da je počinio tri krađe, saopštila je danas Policijska uprava. “Sumnja se da je on u prethodnom periodu na teritoriji Novog Pazara ukrao dva bicikla, kao i da je ispred jedne… »

Uhapšeni zbog sumnje da su u Ostružnici pretukli muškarca, skinuli mu odeću i uzeli skuter

Novi magazin pre 29 dana
Beogradska policija uhapsila je tri osobe a za jednom i dalje traga zbog sumnje da su u Ostružnici pretukli 38-godišnjeg muškarca, kome su potom skinuli odeću i uzeli skuter, saopštio je danas MUP. Uhapšeni su D.M. (20), Đ.M. (22) i Z.C. (33) koji… »

Uhapšen Sjeničak zbog više krađa u Novom Pazaru

Sandžak haber pre 29 dana
NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. H. (1989) iz Sjenice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tri krađe. Sumnja se da je u prethodnom periodu na teritoriji Novog Pazara ukrao dva bicikla, kao… »

Svečano otvorena Valide Sultan džamija u Sjenici

IndeksOnline pre 29 dana
SJENICA – ”Džamije spajaju ljude, one su im putokaz da se međusobno poštuju i uvažavaju” poručeno je sa današnje svečanosti prilikom otvaranja obnovljene Valide Sultan džamije u Sjenici čije renoviranje je omogućila Republika Turska… »

”Džamije spajaju ljude” poručeno na svečanom otvaranju Valide Sultan džamije u Sjenici

RTV Novi Pazar pre 29 dana
”Džamije spajaju ljude, one su im putokaz da se međusobno poštuju i uvažavaju” poručeno je sa današnje svečanosti prilikom otvaranja obnovljene Valide Sultan džamije u Sjenici čije renoviranje je omogućila Republika Turska posredstvom svoje… »

Sjeničanin krao u Novom Pazaru

RTV Novi Pazar pre 29 dana
Novopazarska policija uhapsila je E. H. (1989) iz Sjenice, zbog sumnje da je izvršio tri krađe. Kako je saopšteno, sumnja se da je u prethodnom periodu na teritoriji Novog Pazara ukrao dva bicikla, kao i da je ispred jedne vikendice u okolini Novog… »

Veliki Nikola Mirotić: Superstar Barse donirao neverovatan novac da izgradi kuću srpskoj porodici!

Telegraf pre 30 dana
Veliki gest! Posle letošnjeg preseljenja iz NBA lige u Barselonu, Nikola Mirotić nastavlja sa velikim akcijama dobročinstva, nakon što je sredinom ove godine obezbedio dom za porodicu Varga iz Vukovara. Zajedno sa svojom porodicom, Nikola je krajem… »

Sjeničak uhapšen zbog pokušaja ubistva Novopazarca

Sandžak press pre 30 dana
Barska policija uhapsila je Zaima Dupljaka (49) iz Sjenice zbog sumnje da je pokušao da ubije D.T. (39) tako što ga je nožem ubo u grudni koš, On je osumnjičen da je oko ponoći, u barskom naselju Bjeliši, nožem ranio Novopazarca D.T. (39)… »

Država pomaže izgradnju transfer stanice u Novoj Varoši na kojoj će se selektovati otpad iz okolnih gradova

Sandžak press pre 30 dana
Izgradnja transfer stanice, na kojoj će se selektovati otpad iz Prijepolja, Priboja, Nove Varoši i Sjenice a potom odvoziti dalje na deponiju Duboko kod Užica, bila je tema sastanka održanog u utorak, 15. oktobra, u Novoj Varoši, na kojem je… »

Mirotić daruje novi dom porodici Kojović iz Sjenice

B92 pre 30 dana
Posle letošnjeg preseljenja iz NBA lige u Barselonu, Nikola Mirotić nastavlja sa velikim akcijama dobročinstva. Košarkaš Barselona je sredinom ove godine obezbedio dom za porodicu Varga iz Vukovara, a krajem septembra je donirao 30.000 evra… »

Vremenska prognoza »

Sjenica »
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
6 ˚C
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
4˚ / 11˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 10˚

Vesti dana »