Sjenica

Porodica Jelić sa Peštera dočekala svetlo

Večernje novosti pre 15 dana
Uporedo sa strujom, osmočlana porodica Jelić dobiće i kuću koju zahvaljujući neuobičajeno lepom vremenu na Pešteru montira jedna firma iz Ivanjice. Radnici Elektrodistribucije Čačak, pogona u Sjenici, postavili su sve stubove i doveli struju do… »

Radio Sto Plus: Poginuo rudar u Štavlju

B92 pre 16 dana
Sjenica -- U nesreći koja se desila oko dva sata posle ponoći u rudniku Štavalj kod Sjenice poginuo je rudar Edin M. (29), nezvanično saznaje radio Sto plus. Prema nepotvrdjenim informacijama, na mladića koji je radio kao pomoćnik kopača, odronila… »

Vulin: Vojska Srbije će se vratiti u sve objekte koje je NATO uništio

RTS pre 16 dana
Dvadeset godina nakon NATO agresije Vojska Srbije se još uvek suočava sa više od 80 objekata koji su zagađeni neeksplodiranim bombama, naveo je ministar odbrane Aleksandar Vulin. Aleksandar Vulin je, u pratnji zamenika načelnika Generalštaba Vojske… »

Poginuo rudar u Štavlju

Radio sto plus pre 16 dana
U nesreći koja se desila oko dva sata posle ponoći u rudniku Štavalj kod Sjenice poginuo je rudar Edin M. (29), nezvanično saznaje radio Sto plus. Prema nepotvrđenim informacijama, na mladića koji je radio kao pomoćnik kopača, odronila se velika… »

Vulin obišao aerodrom kod Sjenice: Vojska Srbije se vraća na Dubinje

Sandžak press pre 16 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas posle obilaska vojnog aerodroma “Dubinje” kod Sjenice da se u više od 80 objekata Vojske Srbije (VS) i dalje nalaze ostaci neeksplodiranih ubojnih sredstava iz vremena NATO napada 1999. godine. On je… »

Poginuo rudar u rudniku Štavalj

RTV Novi Pazar pre 16 dana
Dvadesetosmogodišnji rudar poginuo je noćas u nesreći u rudniku mrkog uglja “Štavalj” kod Sjenice. Nesreća se dogodila oko 1:30, kada se na mladog rudara obrušio ugalj. Mladić iz sela Krće je već deset godina radio u tom rudniku . Istraga je… »

Masovne batine nasred ulice! Ne zna se ko koga bije! Slučajan prolaznik snimio ove krvničke udarce! (VIDEO)

Alo pre 16 dana
Žestokom obračunu prethodio je i verbalni sukob. Strašna masovna tuča u kojoj je učestvovala grupa mladića, dogodila se u Sjenici usred noći na ulici. Žestokom obračunu prethodio je i verbalni sukob. Ovaj incident se dogodio u nedelju, a jedan od… »

Mladi rudar nastradao kod Sjenice! Kolege uspele da ga izvuku iz jame, ali nije mu bilo spasa!

Alo pre 16 dana
Rudar Edin Mujović (28) iz sela Krče kod Sjenice poginuo je jutros oko 1.30 u jami Rudnika mrkog uglja "Štavalj" u istoimenom selu. Mujović je nastradao kada se na njega odronio veliki komad uglja prilikom otkopa, a obavljao je posao pomoćnika… »

Dva minuta brutalne makljaže u Sjenici: Momci su se prvo posvađali, a onda je počeo žešći haos! Ne zna se ko koga udara…

Kurir pre 16 dana
Brutalna masovna tuča, u kojoj je učestvovala grupa momaka, dogodila se u Sjenici usred noći na ulici. Momci su se prvo posvađali, a zatim se verbalni sukob pretvorio u žestok obračun. Ovaj incident se dogodio u nedelju, a jedan od prolaznika je… »

Odronio se veliki komad, ima mrtvih!

Alo pre 16 dana
Rudar E. M. (28) iz Sjenice, pomoćnik kopača, poginuo je u nesreći koja se noćas oko jedan sat i 30 minuta dogodila u jami Rudnika mrkog uglja "Štavalj" u istoimenom selu kod Sjenice. Po još nezvaničnim i neproverenim informacijama, na nesrećnog… »

Vremenska prognoza »

Sjenica »
petak
Magla
Magla
1 ˚C
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5˚ / 12˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 11˚

Vesti dana »