Sjenica - vesti

Visoka delegacija iz Sandžaka u Sočiju

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Delegacija koju čine gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac, predsednici opština Sjenica i Tutin Hazbo Mujović i Kenan Hot, te privrednici iz Novog Pazara, prisustvovali su otvaranju velikog Ruskog investicionog foruma, koji se održava 14. i 15. februara u olimpijskom gradu Sočiju. Ovom događaju... »

Članovi delegacije iz Sandžaka gosti u Sočiju na poziv direktora Kompanije “Alk plus plus”

IndeksOnline pre 1 dan
NOVI PAZAR/SOČI – U ruskom crnomorskom letovalištu Soči u toku je investicioni forum, čija je glavna tema realizacija velikih projekata. U ovu olimpijsku prestonicu, juče su stigli gubernatori praktično svih regiona, ali i strane delegacije. Gradonačelnik Novog Pazara i predsjednici opština Tutin i... »

Članovi delegacije iz Sandžaka gosti u Sočiju na poziv direktora Kompanije “Alk plus plus”, Adnana Bajramovića

RTV Novi Pazar pre 1 dan
U ruskom crnomorskom letovalištu Soči u toku je investicioni forum, čija je glavna tema realizacija velikih projekata. U ovu olimpijsku prestonicu, juče su stigli gubernatori praktično svih regiona, ali i strane delegacije. Gradonačelnik Novog Pazara i predsjednici opština Tutin i Sjenica, gosti su... »

Teška socijalna slika Sjenice, sve više porodica traži pomoć

Sandžak press pre 1 dan
Sjenica spade u red nerazvijenih opština u Srbiji. Privredna slika ove komune je loša, a nezaposlenih je preko 5000. Socijalna pomoći je sve traženija pa zaposleni u Centru za socijalni rad imaju pune ruke... »

Visoka delegacija Novog Pazara, Sjenice i Tutina na Samitu u Sočiju

IndeksOnline pre 2 dana
NOVI PAZAR – Delegacija koju predvodi gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, predsednici opština Sjenica i Tutin Hazbo Mujović i Kenan Hot, te privrednici iz Novog Pazara, prisustvovali su otvaranju velikog Ruskog investicionog foruma, koji se održava 14. i 15. februara u olimpijskom gradu... »

Izabran novi predsednik Mešihata Sandžaka

RTS pre 3 dana
RTS: Izabran novi predsednik Mešihata Sandžaka
Sabor Islamske zajednice Srbije u Tutinu, izabrao je za novog predsednika Mešihata Sandžaka Senada Halitovića. On će obavljati dužnosti muftije sandžačkog, u okviru Islamske zajednice Srbije, koju predvodi reis-ul-ulema Sead Nasufović. Na ceremoniji imenovanja prisustvovali su predstavnici lokalnih samouprava Tutina, Novog Pazara i Sjenice, kao i predstavnici naše države i Republike Turske.
Senad Halitović je završio islamske studije u Jemenu, gde je i magistrirao. Bio je dugogodišnji imam novopazarske Arap-džamije. Radio je i kao profesor, a bavio se i humanitarnim radom. Rođen je 1979. godine. Oženjen je i ima... »

U Sjenici svi putevi zavejani

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Sjenica - U Sjenici od jutros duva jak vetar koji pravi visoke snežne nanose usled čega su putni pravci ili zavejani ili teško prohodni, rekao je za agenciju RINA šef službe za održavanje lokalnih puteva u Sjenici Adem Mujović. „Puteve čistimo u gradu a po selima samo po hitnosti. Iako je sneg... »

Zavejan put ka Kopaoniku, smetovi i po 2 metra: Potpuno obustavljen saobraćaj od Brzeća do Sunčanih vrhova! U Sjenici zavejani seoski putevi (video)

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Jak severni vetar stvara nanose visine preko dva metra, pa je potpuno obustavljen saobraćaj od Brzeća do turističkog centra Sunčani vrhovi. Na kopaoničkom prevoju Jaram nema više zavejanih vozila, ali već satima besni mećava. Na punktu Srebrnac dežura desetočlana ekipa "Kruševac-puta"... »

SJENICA: Neprohodni seoski putevi

IndeksOnline pre 3 dana
SJENICA – Sneg koji je tokom noći padao na području Sjenice zavejao je većinu puteva ka ovdašnjim selima, a jaki udari vetra otežavaju rad mašina za njihovo održavanje, javlja Radio Sto plus. Direktor preduzeća “Sjenica” zaduženog za zimsko održavanje puteva Rasim Jahić rekao je radiju Sto plus da... »

Nevrijeme u Sjenici, duvao i jak vjetar (Video)

Sandžak haber pre 4 dana
Vetar koji je duvao na Sjeničko pešterskoj visoravni uzrokovao je brojne nevolje stanovnicima na balkanskom Sibiru. Više sela i zaseoka je odsečeno od svijeta, a jak vetar uzorkuje nestanak električne enegije na prostoru mesne zajednice... »

©2019 Netmark d.o.o.