Sjenica - vesti

Zavičaju put na dar

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Sjenica, Tutin - Nedavno je asfaltirana deonica Cetanovići-Buđevo, koja je čekana decenijama, pa su sredinom Peštera povezane opštine Sjenica i Tutin. Žitelji Pešterske visoravni, zimi često odsečene od sveta, već slave: iz Karajukića Bunara, srca pešterske visoravni i jednog od najhladnijih mesta... »

Zavičaju put na dar

Vesti online pre 1 dan
Nedavno je asfaltirana deonica Cetanovići-Buđevo, koja je čekana decenijama, pa su sredinom Peštera povezane opštine Sjenica i Tutin.
Žitelji Pešterske visoravni, zimi često odsečene od sveta, već slave: iz Karajukića Bunara, srca pešterske visoravni i jednog od najhladnijih mesta u Evropi, za pola sata stizaće se do Tutina, a još brže do Sjenice. - Konačno smo... »

Lažni srpski pasoši na originalan način

Politika pre 3 dana
U ovoj godini otkrivene su dve grupe koje su koristeći „rupu u zakonu” omogućile desetinama kriminalaca da dođu do srpskih dokumenata
Već drugi put ove godine otkrivena je grupa koja je omogućila desetinama kriminalaca da dobiju originalne pasoše Srbije. Protekle nedelje uhapšeni su matičari iz Tutina i Sjenice koji su pomogli turskim državljanima da dobiju... »

Tribina: Poboljšati uslove za rad savjeta za međunacionalne odnose

Sandžak press pre 3 dana
Opštinski saveti za međunacionalne odnose funkcionišu pod lošim zakonskim rešenjem, a njihov rad ili pasivnost najčešče zavisi samo od entuzijazma članova, ocenjeno je na tribini Sto plus radija u Novom Pazaru. Panelisti, predstavnici saveta Novog Pazara i Sjenice, lokalne samouprave Tutina i dve... »

Saveti za međunacionalne odnose tek treba da zažive

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Saveti za medjunacionalne odnose koje predviđa Zakon o lokalnoj smaoupravi iz 2007.godine, dobra su ideja, ali ili nisi zaživeli kako treba ili uopšte nisu ni osnovani u brojnim gradovima i opštinama u Srbiji – ocenjeno je na tribini “Da li su Saveti za međunacionalne odnose čuvari dobrih odnosa?... »

Tribina: Poboljšati uslove za rad saveta za međunacionalne odnose

Radio sto plus pre 4 dana
Opštinski saveti za međunacionalne odnose funkcionišu pod lošim zakonskim rešenjem, a njihov rad ili pasivnost najčešče zavisi samo od entuzijazma članova, ocenjeno je na tribini Sto plus radija u Novom Pazaru. Panelisti, predstavnici saveta Novog Pazara i Sjenice, lokalne samouprave Tutina i dve... »

Spomenik Bošnjacima braniocima Beograda

Večernje novosti pre 4 dana
U Sandžaku podržali ideju da se muslimanski borci iz Velikog rata otrgnu od zaborava. Omerović: Podići obeležje Muhamedanskom bataljonu
PREDLOG narodnog poslanika Meha Omerovića da se u Beogradu, povodom stote godišnjice od završetka Prvog svetskog rata, podigne spomen-obeležje pripadnicima Muhamedanskog bataljona koji su 1915. godine, pod komandom kaplara Šemsa... »

Evropska politika i ruralni razvoj

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Evropski pokret u Srbiji i Fakultet političkih nauka u saradnji sa Evropskim pokretom iz Kraljeva, organizovali su debatu pod nazivom ”Evropska politika i razvoj ruralnih zajednica u Srbiji”. Debata je održana u prostorijama Međuopštinske unije poljoprivrednih udruženja za Novi Pazar, Sjenicu i... »

Matičari iz Pazara, Sjenice i Tutina prodavali pasoše kriminalcima iz Turske

Sandžak press pre 6 dana
Novopazarska policija uhapsila je četvoro osumnjičenih iz ovog grada, Sjenice i Tutina zbog sumnje da su uz novčanu nadoknadu učestvovali u izdavanju pasoša Srbije državljanima Turske, među kojima su i pojedini kriminalci, piše današnji Blic. Prema saznanjima beogradskog lista, pretkrivični... »

Nazif K. nije naš matičar

Danas pre 5 dana
Novopazarska gradska uprava, danas je, demantovala da se njen matičar nalazi među uhapšenima zbog sumnje da su učestvovali u izdavanju pasoša Srbije državljanima Turske, među kojima ima i kriminalaca. Zbog te sumnje policija je uhapsila četiri osobe iz Novog Pazara, Tutina i Sjenice. Informaciju o... »

Izbori na Kim CIK: Sva biračka mesta otvorena na vreme i bez problema

Večernje novosti  pre 33 minuta  još 11 povezanih

Argentina locirala satelitske pozive sa nestale podmornice

Radio 021  pre 1 sat  još 9 povezanih

Jeremić: Drama nije završena

Danas  pre 49 minuta  još 3 povezane

Video: Najmanje 19 poginulih u požaru u Pekingu

Al Jazeera  pre 2 sata  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.