Sjenica - vesti

Oprez – vlazni kolovozi, niske temperature, moguća poledica

Studio B pre 1 sat
Niske večernje temperature i vlažni kolovozi uslovljavaju stvaranje leda i poledice širom zemlje. Padavine su prestale, osim na području Kopaonika gde slab sneg i dalje provejava, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.
Prema informacijama zimske službe, u planinskim predelima zapadne, centralne, istočne i jugoistočne Srbije snega ima na kolovozu. Sa snegom i usporenom vožnjom treba računati na prilazima Tari, Goču, Kopaoniku, Dičibarama, Staroj... »

Oprez zbog smanjene vidljivosti

RTS pre 8 sati
RTS: Oprez zbog smanjene vidljivosti
Auto-moto savez Srbije pozvao je vozače da voze oprezno zbog sumaglice na putevima pored kanala i reka u Vojvodini, kao i smanjene vidljivosti na području Požege, pored Ibra i Drine, dolinom južne i zapadne Morave i na đerdapskoj magistrali.
"Vozite oprezno uz veće odstojanje između vozila, a brzinu dodatno smanjite kada prelazite mostove, nadvožnjake, kroz tunele i podvožnjake jer je moguća poledica", navodi se u saopštenju. Kako se dodaje, sa snegom i usporenom... »

SEDA: Opštine su sve bliže EU fondovima

Radio sto plus pre 7 sati
Saradnjom Regionalne razvojne agencije Sandžaka (SEDA), Ministarstva za evropske integracije i lokalnih samouprava, od ove godine će sredstva EU biti bolje usmerena ka opštinama Novi Pazar, Sjenica i Tutin, ocenio je danas direktor SEDE Samir Kačapor. On je za radio Sto plus pojasnio da su sve... »

Obuka za "IT dame" i u Novom Pazaru

RTS pre 12 sati
RTS: Obuka za "IT dame" i u Novom Pazaru
Devet programa prekvalifikacije žena za programiranje prošlo je 230 polaznica, od prijavljenih više od 1.500. Vrednost projekta "IT dame" bila je 14 miliona i osamsto hiljada dinara, a jedna od tih obuka organizovana je u Novom Pazaru za žene iz Raške, Sjenice i Tutina.
Zbog velikog broja prijavljenih, organizovan je kratak test poznavanja rada na računaru i informatike pa su najbolje izabrane za besplatan kurs programiranja. U sredini gde nema mnogo prilike za zaposlenje, najviše ih raduje što... »

Sneg u Srbiji pod kontrolom (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
Obilne padavine ipak nisu paralisale našu zemlju, mada je bilo problema. Svi važniji putni pravci efikasno očišćeni i posuti solju
SNEG koji je padao tokom vikenda i u ponedeljak je dostigao visinu od gotovo pola metra, zadavši glavobolju putarima u Polimskoj dolini i na Zlataru. Magistralni put koji od Zlatibora vodi prema Prijepolju i dalje ka južnom... »

AMSS: Vetar stvara smetove

Radio 021 pre 1 dan
U Srbiji su trenutno svi putevi I i II prioriteta prohodni a vozače očekuje pretežno oblačno vreme, bez padavina, osim na području Vranja gde provejava slab sneg.
Prema izveštaju zimske službe u višim predelima Ivanjice i Sjenice, zbog vetra koji stvara smetove saobraćaj je otežan i usporen. Jedan broj planinskih puteva trećeg prioriteta na ovim područjima je i neprohodan, saopštio je... »

AMSS: Prioritetni putevi prohodni

Alo pre 1 dan
Alo: AMSS: Prioritetni putevi prohodni
U Srbiji su trenutno svi putevi I i II prioriteta prohodni, a vozače očekuje pretežno oblačno vreme, bez padavina, osim na području Vranja gde provejava slab sneg.
Prema izveštaju zimske službe u višim predelima Ivanjice i Sjenice, zbog vetra koji stvara smetove saobraćaj je otežan i usporen. Jedan broj planinskih puteva trećeg prioriteta na ovim područjima je i neprohodan. Magla smanjuje... »

Putevi I i II prioriteta prohodni, vetar stvara smetove

Studio B pre 1 dan
U Srbiji su trenutno svi putevi I i II prioriteta prohodni a vozače očekuje pretežno oblačno vreme, bez padavina, osim na području Vranja gde provejava slab sneg.
Prema izveštaju zimske službe u višim predelima Ivanjice i Sjenice, zbog vetra koji stvara smetove saobraćaj je otežan i usporen. Jedan broj planinskih puteva trećeg prioriteta na ovim područjima je i neprohodan. Magla smanjuje... »

ZAVIJAN ČITAV PEŠTER: Smetovi preko metar i po, mašine čiste puteve ka selima (Video)

Sandžak press pre 1 dan
Sjeverni vjetar koji je duvao čitave noći zavijao je dobar dio lokalnih i seoskih puteva na Pešteru, a smetovi su ponegdje i preko metar i po. “Od jutros 14 mašina čisti puteve ka centrima mesnih zajednica. Ljudi su ne terenu od pet jutros, plan je da danas očistimo glavne puteve i prolaze do... »

Sjenica: Svi putevi prohodni

Sandžak press pre 1 dan
Debljina snežnog pokrivača od oko 15 centimetara ne stvara probleme u odvijanju saobraćaja na području Sjenice pa su putni pravci ka svim selima na teritorije ove opštine prohodni. U Službi za zimsko održavanje puteva nam je rečeno da se pomoću četiri mašine neprestano uklanja snijeg sa gradskih... »

Iliev: Vakulko novi igrač Partizana, dobili smo kvalitetnog fudbalera

Večernje novosti  pre 1 sat  još 22 povezane

DK bez Novaka i Viktora protiv SAD

B92  pre 2 sata  još 15 povezanih

Snažan zemljotres na Aljasci, ukinuto upozorenje na cunami

Glas Amerike  pre 2 sata  još 13 povezanih

Raste podrška građana Srbije za članstvo u EU

EurActiv  pre 7 sati  još 11 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.