Sjenica

Nevreme se sručilo na Beograd: Meteorolozi najavljuju pljuskove i grad, a neki delovi Srbije su se već zabeleli

Blic pre 14 sati
"Poslepodne mestimično s kišom i plјuskovima sa grmlјavinom, a u naredna dva sata, na severu zemlјe i sa kratkotrajnom pojavom sitnog grada. Na visokim planinama sneg", stoji u poslednjoj najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ). Kiša… »

Prosečna plata u Novom Pazaru najmanja u Sandžaku

Danas pre 18 sati
Prosečna neto zarada u Novom Pazaru, bez poreza i doprinosa, u martu ove godine najmanja je u odnosu na ostalih pet gradova u Sandžaku i iznosi 44.846 dinara. Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku ovaj iznos je za skoro 15.000 dinara niži u… »

Ko je sve na listi SDA Sandžaka za poslanike?

Danas pre 18 sati
Izborna lista „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“ biće pod rednim brojem 11 na izborima za narodne poslanike koji će biti održani 21. juna 2020. godine. Izborna lista „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“ proglašena je danas. Kandidati… »

Sneg u maju – zabeleli se Kopaonik i Brezovica

RTS pre 14 sati
Prognoza meteorologa za danas da su u višim planinskim predelima moguće snežne padavine ostvarila se jer je pre podne na Kopaoniku padao sneg. Na društvenim mrežama pojavile su se i fotografije na kojima se vidi da se zabelela i planina Brezovica kod… »

(Video): Pljusak, grad, ledenice i grmljavina: "Centar grada pun vode"

Blic pre 13 sati
Pljusak i grad sručili su se na Beograd posle 14 sati, a kamera "Blica" zabeležila je kako je bilo u centru grada. - Ulice u centru grada su se odjednom našle pod vodom. Svi su počeli da beže na sve strane - javlja reporterka "Blica" sa Trga… »

Sneg u maju: Zabeleo se deo Srbije /foto/

Sputnik pre 18 sati
Sneg je pao u Srbiji u maju, zabelela se planina Brezovica kod Štrpca. Meteorolozi su za danas prognozirali oblačno vreme, povremeno sa kišom i snegom u višim planinskim predelima. Njihova prognoza se ostvarila, pa je zabeleženo da je na Brezovici… »

Prosječna plata u Novom Pazaru najmanja u Sandžaku

Sandžak press pre 9 sati
Prosečna neto zarada u Novom Pazaru, bez poreza i doprinosa, u martu ove godine najmanja je u odnosu na ostalih pet gradova u Sandžaku i iznosi 44.846 dinara. Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku ovaj iznos je za skoro 15.000 dinara niži u… »

Jedina carska džamija u Srbiji: I danas je simbol Sjenice FOTO

B92 pre 2 dana
Bošnjaci su na prostoru Sandžaka, kroz svoje vekovno postojanje, ostavili dubok trag na ovim prostorima. U samom centru Sjenice nalazi se jedina carska džamija u Srbiji, koju je 1870. godine podigla sultanija Valide, majka sultana Abdulaha. Skoro dva… »

Maratonski bajramski program RTVNP oborio sve rekorde

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Više od 50 gostiju, zijaretilo je Radio-televiziju Novi Pazar, u prvom bajramskom danu. Domaćini emisije u Novom Pazaru, bili su urednica informativnog programa RTVNP, Senada Kalić i urednik programa Radio-televizije Novi Pazar, Galib Gicić. Bajramski… »

Počinje uklanjanje neeksplodiranih ubojnih sredstava sa vojnog aerodrooma „Dubinje” kod Sjenice

RINA pre 4 dana
Sjenica - U kompleksu aerodroma „Dubinje” od 25. maja, pa do 31. oktobra ove godine, vršiće se pronalaženje i uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava od strane specijalizovanog tima Vojske Srbije. „U cilju zaštite života i zdravlja… »

Vremenska prognoza »

Sjenica »
sreda
Slaba kiša
Slaba kiša
6 ˚C
četvrtak
Slaba kiša
Slaba kiša
4˚ / 12˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
3˚ / 12˚

Vesti dana »