Sjenica - vesti

RAZBIJEN DILERSKI LANAC – U Novom Pazaru pao glavni saradnik NARKO-BOSA kog je 2003. oteo zemunski klan

Sandžak press pre 20 sati
Mirzet Lukić (38), koji je uhapšen preksinoć prilikom predaje marihuane, bio je jedan od glavnih saradnika Suada Musića – Batka (49), osuđenog heroinskog narko-šefa. Policijski inspektori u Novom Pazaru uhapsili Lukića, koji je iz tog grada, i Admira Tandirevića (32) iz Sjenice, zbog sumnje da su... »

Počela međuokružna saradnja poljoprivrednika

Sandžak press pre 20 sati
Međuopštinska unija poljoprivrednih udruženja za Novi Pazar, Sjenicu i Tutin potpisala je Sporazum o saradnji i unapređenju proizvodnje sa predstavnicima poljoprivrednih udruženja Zlatiborskog okruga. Prva zajednička aktivnost bila je današnja radionica o mogućnostima proizvodnje plantažnog šipurka... »

Upisne kvote na DUNP slične kao prošle godine

RTV Novi Pazar pre 22 sata
Prema predlogu upisne kvote, koji je upućen Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru ove godine na 20 akreditovanih studijskih programa u prvu godinu osnovnih i integrisanih akademskih studija biće upisano ukupno 1029 studenata, od kojih će na... »

Razbijen dilerski lanac: Pao glavni saradnik srpskog narko-bosa kog je 2003. oteo zemunski klan

Blic pre 1 dan
Mirzet Lukić (38), koji je uhapšen preksinoć prilikom predaje marihuane, bio je jedan od glavnih saradnika Suada Musića - Batka (49), osuđenog heroinskog narko-šefa. Policijski inspektori u Novom Pazaru uhapsili Lukića, koji je iz tog grada, i Admira Tandirevića (32) iz Sjenice, zbog sumnje da su... »

Mujović – Smijenjen sam da bih bio postavljen za Ugljaninovog zamjenika!

Sandžak press pre 1 dan
Na zajedničkoj sjednici Predsjedništva i Izvršnog odbora SDA Sandžaka konstatovano da je istekao mandat ograncima Stranke u Tutinu i Sjenici. Za povjerenika SDA u Tutinu imenovan je Mirfat Tahirović, dipl. ing. građevine, a za povjerenika stranke u Sjenici Kaso Avdović, profesor. Ovim faktički... »

Počela međuokružna saradnja poljoprivrednika

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Međuopštinska unija poljoprivrednih udruženja za Novi Pazar, Sjenicu i Tutin potpisala je Sporazum o saradnji i unapređenju proizvodnje sa predstavnicima poljoprivrednih udruženja Zlatiborskog okruga. Prva zajednička aktivnost bila je današnja radionica o mogućnostima proizvodnje plantažnog šipurka... »

Rendžeri specijalnog rezervata Peštersko polje dobitnici Zelenog lista

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Renžeri specijalnog rezerveta Peštersko polje Sabahudin Abdagić i Milorad Babić dobitnici su ovogodišnjeg ekološkog priznanja Zeleni list za pokretanje i sprovodjenje akcije čišćenja i zaštite Pešterskog polja zajedno sa Tursitičkom organizacijom Sjenice. Regionalna turistička organizacija Sandžaka... »

Uhapšen glavni saradnik osuđenog heroinskog narko-bosa za Srbiju: "Pao" u Novom Pazaru

Telegraf pre 2 dana
Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova
Policijski inspektori u Novom Pazaru uhapsili su Mirzeta Lukića (38) koji je iz tog grada, i Admira Tandirevića (32) iz Sjenice, zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i prodavali opojne droge. Inspektori su 22. aprila oko 22... »

Čekali put, dobili samo pešačku stazu

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Sjenica - Selom Dolići na Pešteru konačno prošao kolovoz, ali su meštani nezadovoljni. Nemoguće mimoilaženje automobila, a asfalt puca i već je pun rupa. Dugo su žitelji pešterskog sela Dolići čekali na asfaltni put, i konačno su ga dočekali prošle jeseni. Iako sada znatno brže i lakše svojim... »

Novo povereništvo SDA u Tutinu i Sjenici

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Na zajedničkoj sednici Predsedništva i Izvršnog odbora SDA Sandžaka usvojen je izveštaj o preduzetim aktivnostima na realizaciji zaključaka usvojenih na protestnom skupu održanom 2. marta 2018. godine u Novom Pazaru. Organi Stranke su, kako je saopštzeno, utvrdili i predlog formiranja zasebno... »

Poginuo motociklista na Voždovcu

Mondo  pre 1 sat  još 6 povezanih

Kakvo nas vreme očekuje za vikend i praznike

Mondo  pre 1 sat  još 7 povezanih

Dinar i danas miruje: Srednji kurs evra 118,23

Kurir  pre 1 sat  još 4 povezane

Počinje merenje brzine na auto-putu, kazne na kućnu adresu

Vesti online  pre 37 minuta  još 4 povezane

Srbija uzvraća udarac: Stop hrvatskom ministru odbrane?

Pravda  pre 9 sati  još 4 povezane
©2018 Netmark d.o.o.