Sjenica - vesti

Sjenici za sanaciju korita reke Grabovice 15 miliona dinara

RTV Novi Pazar pre 10 sati
Sanacijom rečnih korita na rekama u gradskom i prigradskom području grada Novog Pazara koja je izvršena u predhodom periodu, bezbednost građana koji žive pored reka je znatno povećana odnosno smanjen rizik od budućih poplava. I građani Sjenice koji žive i poseduju imovinu u području reke Grabovice... »

“Mostovi dijaspore” okupili folkloraše u Novom Pazaru

IndeksOnline pre 15 sati
NOVI PAZAR – U Novom Pazaru održan je Prvi dečiji festival folklora „Mostovi dijaspore. Pored folklornih ansabala iz Novog Pazara, Raške i Sjenice, nastupili su i folkloraši iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i iz Prizrena. „Multietičnost i multikulturalnost balkanskog kulturnog nasleđa,... »

Likovna kolonija “Sjenica 2018”

RTV Novi Pazar pre 15 sati
U Sjenici je otvorena likovna kolonija pod nazivom “Sjenica 2018”. Ovo je drugi saziv likovne kolonije, a organizator je Bošnjačko nacionalno vijeće. Kolonija je pokrenuta prošle godine povodom obeležavanja sto godina od Sjeničke konferencije koja je održana 13. i 14. avgusta 1917. godine.... »

Sjenica: Obustavljen postupak za izgradnju tjubing staze

Sandžak press pre 21 sat
Opština Sjenica obustavila je postupak izbora izvođača radova za izgradnju tjubing staze sa pratećom opremom i instalacijama u ski centru “Žari” jer je tenderska komisija odbila jedinu ponudu pristiglu na tender, saznaje radio Sto plus. Jedinu ponudu zajednički su dostavile beogradske firme... »

“Mostovi dijaspore” okupili folkloraše

RTV Novi Pazar pre 20 sati
U Novom Pazaru održan je Prvi dečiji festival folklora „Mostovi dijaspore. Pored folklornih ansabala iz Novog Pazara, Raške i Sjenice, nastupili su i folkloraši iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i iz Prizrena. „Multietičnost i multikulturalnost balkanskog kulturnog nasleđa, bogatstvo... »

ODLIČNA VIJEST!! Sjenici za sanaciju korita rijeke Grabovice 15 miliona dinara

Sandžak haber pre 22 sata
Sanacijom rječnih korita na rijekama u gradskom i prigradskom području grada Novog Pazara koja je izvršena u predhodom periodu, bezbjednost građana koji žive pored rijeka je znatno povećana odnosno smanjen rizik od budućih poplava. I građani Sjenice koji žive i poseduju imovinu u području rijeke... »

U Sjenici je otvorena likovna kolonija “Sjenica 2018”

Sandžak haber pre 1 dan
U Sjenici je po drugi put otvorena likovna kolonija”Sjenica 2018”, koja je započeta 2017.godine, na stogodišnjici obiljezavanja Sjeničke konferencije. Skupu se obratio i predsjednik opštine Sjenica, Hazbo... »

Vremeplov (14. avgust 2018)

RTS pre 2 dana
RTS: Vremeplov (14. avgust 2018)
Iznošenje Časnog Krsta - Makaveji - Početak posta. Dan Opštine Sjenica.
1253. - Prvi put se u pisanom dokumentu pominje Sjenica, ovaj datum obeležava se kao Dan Opštine 1784. - Na ostrvu Kodijak pored Aljaske osnovana prva ruska kolonija 1791. - Osnovana Gimnazija u Sremskim Karlovcima, počela sa... »

Mirsad Abdurahmanović- Stigle penzionerske kartice

Sandžak haber pre 2 dana
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje filijala Novi Pazar obavještava penzionere sa područja Novog Pazara,Sjenice i Tutina da već od sutra u prostorijama matičnih filijala mogu da preuzmu penzionerske kartice i to u vremenu od od 8-15h svakog radnog dana.Ove kartice im omogućavaju... »

Stigle penzionerske kartice

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje filijala Novi Pazar obaveštava penzionere sa područja Novog Pazara,Sjenice i Tutina da već od sutra u prostorijama matičnih filijala mogu da preuzmu penzionerske kartice i to u vremenu od od 8-15h svakog radnog dana.Ove kartice im omogućavaju... »

©2018 Netmark d.o.o.