Sjenica

Ljajić izabran za načelnika PU Novi Pazar

Radio sto plus pre 3 dana
Major Nermin Ljajić izabran je na internom konkursu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) za načelnika Policijske uprave Novi Pazar, nezvanično saznaje radio Sto plus. Prema našim saznanjima, Ljajić je bio jedini kandidat za šefa ove Policijske… »

U SDP-u Sjenice veruju u pravni poredak i vladavinu prava države Srbije

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Pre dve nedelje u Sjenici je na skupštinskom zasedanju izabrano novo rukovodstvo i organi upravljanja za čiji izbor je glasalo 20 odbornika. Predstavnik Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije Nermin Kamberović u saopštenju za javnost… »

Zbog povećanog broja zaraženih ponovo se formira privremena bolnica u Banji

Sandžak press pre 2 dana
Državni sekretar u Ministarstvu zdavlja Mirsad Djerlek rekao je da danas počinje formiranje privremene bolnice u Novozaparskoj Banji, kao priprema za povećanje broja obolelih od Covid-19. Prema njegovim rečima, za raziku od prethodnog meseca kada je… »

Ponovo privremena bolnica u Banji

Radio sto plus pre 2 dana
Državni sekretar u Ministarstvu zdavlja Mirsad Djerlek rekao je da danas počinje formiranje privremene bolnice u Novozaparskoj Banji, kao priprema za povećanje broja obolelih od Covid-19. Prema njegovim rečima, za raziku od prethodnog meseca kada je… »

Zbog povećanog broja zaraženih, otvaraju se nove ambulante u Novom Pazaru

Alo pre 2 dana
Ðerlek kaže da će pokušati da održe rad Opšte bolnice sa non kovid pacijentima. Na Infektivnoj klinici u Novom Pazaru trenutno je sedam pacijenata koji boluju od kovid 19, kaže državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Ðerlek i dodaje da se… »

Povećava se broj pacijenata u kovid ambulantama: Od danas privremena bolnica u Novopazarskoj banji

Srbija danas pre 2 dana
Juče je formirano Infektivno odeljenje sa 60 mesta. Na Infektivnoj klinici u Novom Pazaru trenutno je sedam pacijenata koji boluju od kovid 19, kaže državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Ðerlek i dodaje da se povećava broj pacijenata u kovid… »

Od danas privremena bolnica u Novopazarskoj banji

RTV pre 2 dana
NOVI PAZAR - Na Infektivnoj klinici u Novom Pazaru trenutno je sedam pacijenata koji boluju od kovid 19, kaže državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek i dodaje da se povećava broj pacijenata u kovid ambulantama. Juče je od 54 uzorka… »

U užičkoj bolnici smeštena tri pacijenta

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Užice – U Opštoj bolnici u Užicu trenutno je hospitalizovano tri pacijenta pozitivnih i suspektnih na korona virus, prenosi agencija RINA. Na odeljenju intenzivne nege nalaze se dva pacijenta i oba su priključena na respiratore. U kovid bolnici u… »

Prijepolje žarište korone u Zlatiborskom okrugu

Sandžak haber pre 5 dana
Prijepolje/Užice – U periodu od 14 do 20. oktobra COVID-19 je potvrđen kod 46 lica sa područja Zlatiborskog okruga. Više od polovine novoobolelih je iz Prijepolja 24, potom Užica 9, po 5 novoinficiranih je iz Arilja i Nove Varoši, dva iz Požege i… »

Počela jesenja setva na visinkim zonama

Sandžak haber pre 4 dana
Jesenja setva žitarica na visinskim zonama je već počela u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici. Iz poljoprivredne savetodavne stručne službe apeluju na poljoprivredne proizvođače da vode računa koje seme korite, ali i da obave sve potrebne mere, kako… »

Vremenska prognoza »

Sjenica »
nedelja
Oblačno
Oblačno
8 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 15˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 15˚

Vesti dana »