Sjenica

Počela izgradnja puta u selu Doliće

RTV Novi Pazar pre 2 dana
U selu Doliće na Pešteri počela je izgradnja dodatnih još tri kilometra puta, prva deonica će kako se najavljuje sutra i biti i asfaltiarana. Osim tih radova, u toku je i izgaradnja trafostanice, koja će meštanima poboljštai snabdevanje… »

Odlična vest za beloglave supove na Pešteru FOTO

B92 pre 2 dana
U Specijalnom rezervatu prirode "Peštersko polje" u Sjenici napravljeno je veliko hranilište za beloglave supove, na koje je od februara ove godine izneto preko 20 tona animalnog otpada. Ovo hranilište jedno je od najsavremenijih na Balkanu i za kratko… »

Imamović: Istrpite bar šest opozicionih poslanika

Danas pre 2 dana
Skupština Srbije nastavila raspravu o amandmanima na Zakon o ministarstvima Amandman Ujedinjene doline – SDA Sandžaka, kojim je predloženo da se u naziv Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu doda „i manjinsku samoupravu“, bio je… »

Vulin: Da nije bilo Druge brigade, naši lekari sa VMA ne bi bili tako uspešni i efikasni

Beta video pre 2 dana
BEOGRAD - ``Druga brigada kopnene vojske dala je ogroman doprinos tokom borbe protiv Kovida-19. Da nije bilo Druge brigade kopnene vojske, naši lekari iz Vojnomedicinske akademije ne bi bili tako uspešni i efikasni kao što je bilo i celo vojno… »

Umjesto na spaljivanje ili divlje deponije, uginule životinje “poklanjaju” beloglavim supovima

Sandžak press pre 2 dana
U Specijalnom rezeravtu prirode “Peštersko polje” u Sjenici napravljeno je veliko hranište za beloglave supove, na koje je od februara ove godine izneto preko 20 tona animalnog otpada. Ovo hrnailište jedno je od najsvaremenijih na Blakanu i za… »

Na hranilište tokom godine izneto 20 tona animalnog otpada (foto)

Alo pre 2 dana
U Specijalnom rezervatu prirode „Peštersko polje“ u Sjenici napravljeno je veliko hranilište za beloglave supove, na koje je od februara ove godine izneto preko 20 tona animalnog otpada. Ovo hranilište jedno je od najsavremenijih na Balkanu i za… »

Palma u skupštini: Suljo, vrati se u normalu

Večernje novosti pre 2 dana
SULjO vrati se u normalu da sarađuješ sa Srbijom. Ne može Srbija da ti bude 7 godina majka, a posle maćeha, a nakon toga i fašistička tvorevina. Suljo nisi u pravu. Građani i Raške oblasti ili Sandžaka i juga Srbije i Bošnjaci i Albanci žele da… »

Dačić prekinuo niz replika tokom rasprave o amandmanu poslanika Imamovića

N1 Info pre 2 dana
Tokom rasprave o amandmanima predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je poslanicima da neće dozvoliti da zloupotrebljavaju poslovnik i produžavaju raspravu beskrajnim replikama, kao i da će se truditi da usmerava poslanike da "govore o dnevnom… »

Peštersko polje - najsavremenije hranilište beloglavih supova na Balkanu

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Sjenica – U Specijalnom rezervatu prirode „Peštersko polje“ u Sjenici napravljeno je veliko hranište za beloglave supove, na koje je od februara ove godine izneto preko 20 tona animalnog otpada. Ovo hranilište jedno je od najsvaremenijih na… »

Rešena dva problema: Beloglavi supovi na Pešteru namireni, a stočari oslobođeni stočnog otpada

Prva pre 2 dana
U Specijalnom rezeravtu prirode „Peštersko polje“ u Sjenici napravljeno je veliko hranište za beloglave supove, na koje je od februara ove godine izneto preko 20 tona animalnog otpada. Ovo hranilište jedno je od najsavremenijih na Balkanu i za… »

Vremenska prognoza »

Sjenica »
četvrtak
Oblačno
Oblačno
5 ˚C
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
2˚ / 8˚
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
1˚ / 10˚

Vesti dana »