Sjenica

Novo specijalizovano vozilo za JKP „Vrela” Sjenica

IndeksOnline pre 10 dana
SJENICA – Javno komunalno preduzeće „Vrela” Sjenica dobilo je novo specijalizovano vozilo – smećar. Vozilo je nabavljeno u okviru prekograničnog projekta „Održivo upravljanje otpadom – BinS” koju JKP „Vrela” kao partner sprovodi sa… »

Novo specijalizovano vozilo za JKP „Vrela” Sjenica

Glas Zapadne Srbije pre 11 dana
Sjenica - Javno komunalno preduzeće „Vrela” Sjenica dobilo je novo specijalizovano vozilo - smećar. Vozilo je nabavljeno u okviru prekograničnog projekta „Održivo upravljanje otpadom - BinS” koju JKP „Vrela” kao partner sprovodi sa… »

Šire kolovoz na 6,5 metara

PP media pre 11 dana
Nova Varoš – Na deonici puta Branoševac – Milanovac započelo betoniranje 540 metara konzolnih objekata – proširenja puta i pešačke staze. U petak su u nekoliko navrata nešto duže trajali zastoji na deonici regionalnog (državnog) puta Nova… »

TUGA KOD SJENICE: Kuća bez prozora, deca bez hrane

IndeksOnline pre 12 dana
Ovo je deo pisma koje je grupa žitelja Bačija nedavno poslala dopisništvu „Vesti“ sa molbom da pomognemo siromašnom Nuradinu Papiću (37) i njegovoj teško bolesnoj supruzi Ameli (33). Oboje žive od simbolične socijalne pomoći i u trošnom… »

Kuća bez prozora, deca bez hrane

Vesti online pre 12 dana
Nedavno nam je stiglo pismo: „Čuli smo da čitaoci „Vesti“ pomažu sirotinji na Pešteru i širom Srbije, da su mnogima u ovom kraju kupili krave, ovce i koze ili sagradili kuće. Molimo vas da dođete u naše selo Bačije kod Sjenice, da vidite… »

Najtoplija jesen u srpskom Sibiru

Glas Zapadne Srbije pre 13 dana
Sjenica - Prema podacima Meteorološke stanice u Sjenici, ovogodišnji oktobar je bio najtopliji od kada se obavljaju merenja u opštini i do sada nije zabeležen tako dug vremenski period sa sunčanim intervalima bez kiše. Prema rečima rukovodioca ove… »

Žestoka rasprava u Sjenici – SDA ulicu nazvala po Karađorđu, SPP žestoko reagovala

Sandžak press pre 13 dana
U Opštini Sjenica očekivalo se da dosadašnji naziv Ulice Karađorđa dobije neko drugo ime. Međutim, opozicija kaže, ali i mnogi Sjeničaci da se na ovaj način Bošnjacima zabija samo prst u oko. Ulica Karađorđa, jednog od najvećih dželata za… »

Sjenica dobila novi grb i zastavu (FOTO)

Sandžak press pre 13 dana
Na sjednici Skupštine Opštine Sjenica usvojeni su novi simboli ove sandžačke opštine, čiji autor je Edina Musić dipl.arh. Grb je u obliku štita čiji je oblik zasnovan na srednjovekovnim štitovima kao esencijalni heraldički element i… »

Na aerodromu Dubinje uništeno 97 kasetnih bombi

Sandžak press pre 14 dana
U toku 2019. godine na kompleksu aerodroma „Dubinje“ pronađeno je i uništeno 97 Aerodrom Dubinje kod Sjenice, kasetnih bombi BLU 97 koje su izuzetno opasne po bezbednost stanovništva opštine Sjenica, saopšteno je iz Komande druge brigade kopnene… »

Sjenica: Sve ulice i zaseoci dobili imena

Radio sto plus pre 14 dana
Skupština Opštine Sjenica usvojila je na poslednjoj sednici odluku o nazivima ulica i trgova na teritoriji te lokalne samouprave na osnovu koje će pojedine ulice prvi put poneti nazive po značajnim ličnostima iz tog kraja, bošnjačke, srpske i… »

Vremenska prognoza »

Sjenica »
četvrtak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
1 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
2˚ / 10˚
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
2˚ / 10˚

Vesti dana »