Sjenica

Lukić: Koferčići su ovde normalna pojava, jedino Vučić "može da ti reši problem"

N1 Info pre 14 dana
Najava ponovnog dijaloga vlasti i opozicije je još jedna predstava, jer Evropa fantastično dobro zna šta se u ovoj zemlji dešava, kaže novinarka Biljana Lukić. "Pravila u Evropi su jasna, mi smo Divlji zapad veoma blizu te Evrope. Crni novac… »

Novi trafo stigao u Doliće kod Sjenice: Predsednik za vikend obećao, i već je ispunjeno

Glas Zapadne Srbije pre 14 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu je pre vojne vežbe Sadejstvo 2020. na Pešteru obišao i selo Doliće kod Sjenice gde je posetio i domaćinstvo Muriza Šabanredžovića. Između ostalog tema razgovora sa predsednikom bilo je i to koliko bi… »

Selo Dolići dobilo četiri puta jače napajanje strujom

RTS pre 15 dana
Tokom vikenda, samo dva dana posle posete predsednika Aleksandra Vučića, selo Dolići kod Sjenice već je dobilo novu trafo-stanicu snage 400 kilovata, što je četri puta jače napajanje strujom od dosadašnjeg, izjavio je v. d. direktora… »

Najavljena izgradnja još jedne brze deonice! Od Beograda do Novog Pazara za samo 2 sata i 20 minuta

Srbija danas pre 15 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu je obišao selo Doliće kod Sjenice. On je ovom prilikom podsetio domaćine, porodicu Šabanredžović, da će se na ovom prostoru graditi auto-put, te da će za tri godine stanovnici ovog kraja moći da do… »

Samo dva dana posle posete predsednika: Dolići dobilli četiri puta jače napajanje strujom VIDEO

B92 pre 15 dana
Sjenica -- Tokom vikenda, samo dva dana posle posete predsednika Aleksandra Vučića, selo Dolići kod Sjenice već je dobilo novi trafo snage 400 kilovati. To je četiri puta jače napajanje strujom od dosadašnjeg, izjavio je v. d. direktora… »

Novi trafo stigao u Doliće kod Sjenice: Predsednik za vikend obećao, već danas to ispunjeno

Večernje novosti pre 15 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u subotu je pre vojne vežbe Sadejstvo 2020 na Pešteru obišao i selo Doliće kod Sjenice gde je posetio i domaćinstvo Muriza Šabanredžovića. Između ostalog tema razgovora sa predsednikom bilo je i to koliko bi… »

Nikad brže ispunjeno obećanje: Dolići na Pešteru dobili novi trafo nakon dva dana

RTV pre 15 dana
SJENICA - Tokom vikenda, samo dva dana posle posete predsednika Aleksandra Vučića, selo Dolići kod Sjenice već je dobilo novi trafo snage 400 kilovati, što je četiri puta jače napajanje strujom od dosadašnjeg, izjavio je v. d. direktora… »

Ispunjeno obećanje - novi trafo u najkraćem roku

Srbija danas pre 15 dana
Radovi na poboljšanju naponskih prilika za meštane sela Dolići napreduju po dogovoru. Milorad Grčić, v. d. direktora Javnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije“, posetio je selo Dolići i uverio se da napreduju dogovoreni radovi na poboljšanju… »

Ispunjeno obećanje – novi trafo u najkraćem roku

BizLife pre 15 dana
Milorad Grčić, v. d. direktora Javnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije“, posetio je selo Dolići i uverio se da napreduju dogovoreni radovi na poboljšanju naponskih prilika za meštane ovog sela i nekoliko zaseoka. “Predsednik Srbije Aleksandar… »

Grčić:Dolići već dobili 4 puta jače napajanje električnom energijom (VIDEO)

Zoom UE pre 15 dana
SJENICA – Tokom vikenda,samo dva dana nakon posete predsednika Aleksandra Vučića,selo Dolići kod Sjenice već je dobilo novi trafo snage 400 kilovati,što je četri puta jače napajanje strujom od dosadašnjeg, izjavio je v.d. direktora… »

Vremenska prognoza »

Sjenica »
utorak
Pretežno vedro
Pretežno vedro
4 ˚C
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
4˚ / 14˚
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 14˚

Vesti dana »