Sjenica

Mladi rudar nastradao kod Sjenice! Kolege uspele da ga izvuku iz jame, ali nije mu bilo spasa!

Alo pre 19 dana
Rudar Edin Mujović (28) iz sela Krče kod Sjenice poginuo je jutros oko 1.30 u jami Rudnika mrkog uglja "Štavalj" u istoimenom selu. Mujović je nastradao kada se na njega odronio veliki komad uglja prilikom otkopa, a obavljao je posao pomoćnika… »

Dva minuta brutalne makljaže u Sjenici: Momci su se prvo posvađali, a onda je počeo žešći haos! Ne zna se ko koga udara…

Kurir pre 19 dana
Brutalna masovna tuča, u kojoj je učestvovala grupa momaka, dogodila se u Sjenici usred noći na ulici. Momci su se prvo posvađali, a zatim se verbalni sukob pretvorio u žestok obračun. Ovaj incident se dogodio u nedelju, a jedan od prolaznika je… »

Odronio se veliki komad, ima mrtvih!

Alo pre 19 dana
Rudar E. M. (28) iz Sjenice, pomoćnik kopača, poginuo je u nesreći koja se noćas oko jedan sat i 30 minuta dogodila u jami Rudnika mrkog uglja "Štavalj" u istoimenom selu kod Sjenice. Po još nezvaničnim i neproverenim informacijama, na nesrećnog… »

Varoš bez knjige na Sajmu knjiga

Glas Zapadne Srbije pre 19 dana
Nova Varoš - Na 64. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, održanom minule nedelje, užičko izdavaštvo (opštine Zlatiborskog okruga) predstavljeno je sa 33 izdavača i 98 naslova knjiga i periodike. Prema podacima na portalu užičke Narodne… »

Masovna tuča u Sjenici: Mladići su razgovarali pored parkiranog automobila, a onda je usledio haos

Blic pre 20 dana
Grupa mladića učestvovala je u masovnoj tuči u Sjenici. Incident se dogodio u nedelju kod automobila koji je bio parkiran nasred puta. Na snimku koji je dospeo na društvene mreže vidi se kako grupa momaka razgovara da bi u jednom trenutku rasprava… »

Vulin: U više od 80 objekata VS još ima ostataka neeksplodirane municije

Beta pre 20 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da se u više od 80 objekata Vojske Srbije (VS) i dalje nalaze ostaci neeksplodiranih ubojnih sredstava iz vremena NATO agresije 1999. godine. On je posle obilaska pripadnika vojske koji rade na… »

Najtopliji oktobar u Sjenici, velika kolebanja u temperaturi

IndeksOnline pre 20 dana
NOVI PAZAR – Podaci Meteorološke stanice u Sjenici pokazuju da je ovogodišnji oktobar najtopliji od kada se obavljaju merenja u toj opštini i da u Sjenici dosad nije zabeležen tako dug vremenski period sa sunčanim intervalima bez kiše. Kako je… »

Vulin obišao aerodrom Dubinje

Radio sto plus pre 21 dan
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas posle obilaska vojnog aerodroma "Dubinje" kod Sjenice da se u više od 80 objekata Vojske Srbije (VS) i dalje nalaze ostaci neeksplodiranih ubojnih sredstava iz vremena NATO agresije 1999. godine. On je… »

Vodili su razgovor pored automobila, a onda se sve preokrenulo! (video)

Alo pre 20 dana
Grupa mladića učestvovala je u masovnoj tuči u Sjenici. Incident se dogodio u nedelju kod automobila koji je bio parkiran nasred puta. Na snimku koji je dospeo na društvene mreže vidi se kako grupa momaka razgovara da bi u jednom trenutku rasprava… »

Nesreća u Sjenici: Poginuo otac srbijanskog reprezentativca u nordijskom skijanju!

Sandžak press pre 20 dana
Vučko Petrović, otac srbijanskog reprezentativca u nordijskom skijanju Milanka Petrovića, poginuo je saobraćajnoj nesreći koji se desio na kružnom toku u blizini Borića u Sjenici, prenose “Novosti”. Još nije poznato kako se nesreća dogodila… »

Vremenska prognoza »

Sjenica »
ponedeljak
Oblačno
Oblačno
6 ˚C
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
0˚ / 11˚
sreda
Slaba kiša
Slaba kiša
3˚ / 8˚

Vesti dana »