Subotica

Nova nesreća na pružnom prelazu! Auto se zakucao u lokomotivu

Srbija danas pre 10 dana
Napominje se da je tranzitni kontejnerski voz broj 41640, saobraćao na relaciji Dimitrovgrad - Subotica - državna granica. Na putnom prelazu između Kovačice i Tomaševca, jutros je putnički automobil udario u lokomotivu teretnog voza, a povređenih… »

SUgrađani: Marija Šabić, modna kreatorka - "Kad zasijaš, ne dozvoli da te potamne!"

Subotica.com pre 10 dana
U želji da sugrađanima približi ljude koji žive i rade u Subotici, koji su svojim imenom i prezimenom ostavili i ostavljaju trag u porama ovog grada, čija lica srećete u prolazu i konstatujete - „Ovaj čovek mi je odnekud poznat...“, sajt… »

Džipsi džez groznica u novosadskoj Sinagogi

Dnevnik pre 12 dana
Koncert pod nazivom “Džipsi džez fiver” biće priređen večeras u 20 časova u novosadskoj Sinagogi i na njemu će nastupiti specijalni gosti iz Francuske “Aseo kvartet”, Gijom Žuel, gitarista grupe “Zaz”, Mateo Galus i vokalna solistkinja… »

Der: Ubio sam Markovića, život mi je bio ugrožen

Politika pre 13 dana
Pred sudom u Mađarskoj osumnjičeni priznao zločin na Banovom brdu koji su snimile bezbednosne kamere. – Plaćeni ubica odgovara i za likvidacije u Budimpešti i Amsterdamu. Tačno godinu dana od ubistva Nebojše Markovića, likvidiranog dok je iz… »

Nikolić ima poziv da se vrati u Spartak

Mozzart sport pre 12 dana
Dunđerski potvrdio da ga želi... U Partizanu se nije snašao i na njega u Humskoj odavno ne računaju. Sa Vojvodinom je završio, pošto mu je istekla pozajmica. Postavlja se pitanje gde će karijeru nastaviti Nemanja Nikolić, nekadašnji fudbaler… »

Zbog niskih temperatura otvoreno prihvatilište

Politika pre 13 dana
Privremeni smeštaj dovoljan je za 20 osoba i radiće dok su temperature u minusu. Subotica – Privremeno prihvatilište za beskućnike s teritorije grada Subotice zbog temperatura u minusu počelo je da radi odmah na početku ove godine. Trenutno, u… »

Fudbal: Perspektivni Vidović potpisao za Spartak, Nikolić na pragu povratka u Suboticu

Subotica.com pre 13 dana
Aleksandar Vidović, najbolji u redovima omladinskog tima Spartaka, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa subotičkim superligašem. Osamnaestogodišnji igrač koji može da nastupa na dve pozicije obavezao se na vernost od četiri godine… »

Analiza medijskih projekata: Prolaze samo „meke teme“ i propaganda

Cenzolovka pre 12 dana
Na konkursima za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja postoji trend podrške sadržajima promotivnog i propagandnog karaktera, a navijački pristup i podrška nosiocima vlasti najuočljiviji su u… »

Izdata građevinska dozvola za mini-hidroelektranu na Zlotskoj reci firmi ENERGO CO

Ist media pre 12 dana
Foto: Mini-hidroelektrana, ilustracija BOR, (IST Media) Predsednik opštine Boljevac Nebojša Marjanović, potvrdio je danas za IST Media da je ova lokalna samouprava izdala dozvolu za izgradnju mini-hidroelektrane (MHE) na Zlotskoj reci kod sela… »

Vazduh prekomerno zagađen, u planu nabavka tri senzora za ispitivanje kvaliteta

Subotica.com pre 12 dana
Uz dosadašnje dve stanice za ispitivanje kvaliteta vazduha, Grad Subotica ove godine planira nabavku tri senzora, koji će biti postavljeni na novim lokacijama, kako bi se dobile detaljnije informacije o kvalitetu vazduha u gradu. Subotica se danima… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-2 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-2˚ / 6˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-2˚ / 5˚

Vesti dana »