Subotica

NURDOR obeležava Dan dece obolele od raka

Dnevnik pre 7 dana
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka - NURDOR i ove godine će 15. februara povodom Međunarodnog dana dece obolele od maligniteta u 30 gradova organizovati skupove, a sva sredstva prikupljena tom prilikom biće usmerena na izgradnju još… »

Promocija turijske kobasice u petak na Gradskom trgu

Subotica.com pre 7 dana
Mini karavan "Kobasicijade" stiže u Suboticu u petak, 14. februara, a štandovi sa turijskim specijalitetima biće otvoreni već od ranih jutarnjih časova na Gradskom trgu. Centralna manifestacija "Kobasicijade" održaće se od 28. februara do 1. marta… »

Za njega se sumnjalo da je zaražen koronavirusom: Oglasio se Srbin sa kruzera i otkrio pravu istinu

Srbija danas pre 7 dana
Oglasio se Daniel Dušnoki iz Subotice, član posade kruzera koji je od 3. februara pod karantinom zbog sumnje da na njemu ima zaraženih virusom korona. - Sve je pod kontrolom, nisam zaražen. Nisam čak bio ni na pregledima, jer uopšte nemam simptome… »

Bojkot bojkota Posle Zelenovića i Paunovića sve više opozicionara hoće na lokalne izbore

Srbija danas pre 6 dana
Kako se bliže lokalni i parlamentarni izbori tako sve više stranaka i istaknutih političara koji su najavili bojkot preispituju tu odluku ili su je već promenili bar kada su u pitanju lokalni izbori. Nakon jednog od lidera SZS-a Nebojše Zelenovića… »

Bojkot bojkota: Posle Zelenovića i Paunovića sve više opozicionara hoće na lokalne izbore

Blic pre 6 dana
Nakon jednog od lidera SZS-a Nebojše Zelenovića, koji je najavio mogućnost izlaska na lokalne izbore, i zamenika predsednika DS-a Saše Paunovića, koji uveliko razmišlja o tome, ideju bojkota na lokalu napustio je DJB u Subotici, ali i donedavni… »

Financial Times svrstao Leskovac i Niš u najisplatljivije male gradove u Evropi

Jugmedia pre 6 dana
Gradovi Leskovac i Niš našli su se na listi finansijski i ekonomski najperspektivnijih malih gradova u Evropi na listi “Financial Times” magazina. Prestižni list je ove gradove sa juga Srbije označio kao jako povoljne i isplative za investiranje u… »

Aktivne mere u pronatalitetnoj politici

Subotica.com pre 6 dana
Otvaranje Centra za vantelesnu oplodnju pri Opštoj bolnici u Subotici, najbolji je pokazatelj ulaganja u mere pronatalitetne politike. Međutim, ona se ogledaju i u drugim izdvajanjima, koja su povećana, i apliciranju na konkursima koji se tiču… »

Saradnjom do boljih uslova studiranja

Subotica.com pre 6 dana
Razmena studenata i profesora, zajedničko učešće na istraživačkim projektima, objavljivanju radova i organizovanju stručnih konferencija, samo su neki od benefita koje donosi Sporazum o saradnji između Univerziteta u Segedinu i Univerziteta… »

Sutra poslednji dan za plaćanje kvartalne rate poreza na imovinu

Subotica.com pre 6 dana
Građani su u obavezi da plaćaju porez na imovinu kvartalno, a 14. februara je poslednji dan za plaćanje rate za prvi kvartal ove godine. Na području Subotice porez na imovinu, prema sadašnjem stanju, plaća se na osnovu zaduženja za 2019. godinu… »

U Srbiji nema deponija za opasni otpad, pa se izvozi na termički tretman u EU

Ekapija pre 6 dana
Svaka industrija, bilo da je reč o teškoj, namenskoj, farmaceutskoj ili bilo kojoj drugoj, proizvodi određene količine opasnog otpada. To mogu da budu mulj, otpadni lekovi, ulja, emulzije, akumulatori i tako dalje. Operateri imaju obavezu da proprate… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
6 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 9˚
petak
Kiša povremeno
Kiša povremeno
1˚ / 8˚

Vesti dana »