Subotica

Hajnalka Bognar Pastor novi član Gradskog veća zadužen za poljoprivredu, Ostrogonac pod istragom

Subotica.com pre 6 dana
Gradska Skupština usvojila je danas promenu u Gradskom veću u resoru poljoprivrede, nakon što je Šimon Ostrogonac podneo neopozivu ostavku. Njegovo mesto preuzela je Hajnalka Bognar Pastor. Šimon Ostrogonac više nije zadužen za pitanja… »

7.000 Subotičana dalo živote za slobodu: Obeleženo 75 godina oslobođenja od fašizma, položeni venci na spomenike Žrtava…

Kurir pre 6 dana
SUBOTICA – Gradski odbor SUBNOR-a Subotica obeležio je svečanom Akademijom u Gradskoj kući 75 godina od Dana oslobođenja Subotice, 10. oktobar, a položeni su i venci na Spomenik žrtvama fašizma i na Spomen kompleksu palim Crvenoarmejcima, na… »

Duel nekadašnjih prvoligaša

Jug press pre 6 dana
LESKOVAC U SRC „Dubočica“ u subotu od 20:15 časova odigraće se utakmica drugog kola Druge košarkaške lige Srbije u kojoj košarkaši Zdravlja dočekuju KK „Spartak“ iz Subotice. Trener Leskovčana Lazar Spasić nakon poraza u prvom kolu… »

Veo misterije vodi do crnih kola i muškarca sa kapuljačom! Policija ima njegov DNK, ali postoji jedna užasna prepreka!

Alo pre 6 dana
- Kada čovek ne može iz svoje kože, posle najvećeg bola zbog gubitka deteta, preostaje mu samo da živi sa tim bolom - kaže Svetlana Simendić, majka ubijene devojčice iz Subotice Milice Barašin (16), koja je svirepo nožem preklana pre devet… »

Najbolnija misterija u Srbiji! Brutalni ubica devojčice (16) i dalje na slobodi: Milicu Barašin preklao nožem na pragu kuće…

Kurir pre 6 dana
Kada čovek ne može iz svoje kože, posle najvećeg bola zbog gubitka deteta, preostaje mu samo da živi sa tim bolom, kaže za Kurir Svetlana Simendić, majka ubijene devojčice iz Subotice Milice Barašin (16), koja je svirepo nožem preklana pre devet… »

Položeni venci povodom Dana oslobođenja Subotice

Subotica.com pre 6 dana
Komemorativnim skupom i polaganjem venaca na spomen kompleks na Trgu žrtava fašizma i na Pravoslavnom groblju u Dudovoj šumi, danas je obeleženo 75 godina od oslobođenja Subotice u Drugom svetskom ratu. U ime građana Subotice, lokalne samouprave i… »

Višestruki problemi osoba koje žive sa cerebralnom paralizom

Subotica.com pre 6 dana
Fizičke barijere, poput poteškoća u kretanju i govoru, arhitektonske barijere, te nepristupačne usluge socijalne zaštite, samo su neki od problema sa kojima se osobe koje žive sa posledicama cerebralne paralize suočavaju u svakodnevnom životu… »

Regionalni sistem upravljanja otpadom Subotica počeo sa probnim radom

Danas pre 6 dana
Regionalni sistem za upravljanje otpadom Subotica obuhvata Regionalnu sanitarnu deponiju u Bikovu, tri transfer stanice u opštinama Kanjiža, Senta i Bačka Topola i tri centra za sakupljanje otpada u opštinama Novi Kneževac, Mali Iđoš i Čoka. Kako… »

Novi propisi: U Mađarsku od 14. decembra ni šljiva neće moći da se unese

Kurir pre 6 dana
SUBOTICA - Od sredine decembra stupa na snagu novi evropski Zakon o unošenju biljaka u zemlje Evropske unije, čiji je cilj da se spreči širenje biljnih štetočina. Od 14 decembra ni kilogram šljiva ili grožđa neće preći preko granice u… »

Milijardu dinara za obnovu dva doma u Subotici

Dnevnik pre 6 dana
SUBOTICA: U toku su radovi na rekonstrukciji dva doma pri Gerontološkom centru Subotica. Reč je o do sada, najvećoj investiciji u ovoj socijalnoj ustanovi koja svojim programima i načinom rada služi kao primer drugim svim socijalnim ustanovama u… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
19 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14˚ / 21˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
15˚ / 22˚

Vesti dana »