Subotica

Jako si lepa danas! Voditeljka Lalatovića pitala za utakmicu, a on joj delio komplimente! (video)

Alo pre 4 dana
Fudbaleri Vojvodine i Spartaka iz Subotice 37.kolo Superlige odigrali su rezultatom 1:1, a trener "lala" nakon utakmice bio je raspoložen. Nenad Lalatović po završetku meča pre nego što je odgovorio na pitanje voditeljke Arene sporta Marine… »

Lalatović u svom stilu: ‘Moram da ti kažem da si jako lepa danas’ (video)

Hot sport pre 4 dana
Zanimljiv razgovor na stadionu ‘Karađorđe’! Vojvodina je u Novom Sadu ugostila ekipu Spartaka iz Subotice. Meč u Novom Sadu je završen rezultatom 1:1. Nakon utakmice su usledile izjave trenera, a Nenad Lalatović je ponovo oduševio ljubitelje… »

Lalatović šmekerski poručio voditeljki: Jako si lepa danas! Pitala ga za utakmicu, on joj delio komplimente

Mondo pre 4 dana
Gest koji će dama da zapamti. Gest koji će dama da zapamti Remi u Novom Sadu, ali i jedna simpatična scena na kraju. Fudbaleri Vojvodine i Spartaka iz Subotice 37.kolo Superlige odigrali su rezultatom 1:1, a trener "lala" nakon utakmice bio je… »

Subotica dobija nove vatrogasce

B92 pre 4 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 300 polaznika na stručno osposobljavanje za poslove vatrogasca, od čega je za Vatrogasno-spasilački bataljon u Subotici predviđeno troje polaznika. Budući vatrogasci mogu imati najmanje… »

Početak turističke sezone Kakva pravila za putovanja nas čekaju?

Kurir pre 4 dana
Grčka, Turska i Egipat su i dalje najpopularnije morske obale među srpskim turistima. Da li će vakcinisani grđani Srbije rasterećeno pakovati kofere i krenuti na more bez PCR testa? Koja zemlja ne priznaje potvrdu o vakcinaciji kineskom vakcinom… »

Komunalac iz Čantavira prebrodio krizu i gubitke

RTV pre 4 dana
ČANTAVIR - Od početka epidemije korona virusa mnoga preduzeća u Srbiji posluju otežano, međutim , ima i kolektiva koji su upravo u tom period uspeli da se konsoliduju, i da gubitak u poslovanju pretvore u pozitivan bilans. Jedno od takvih preduzeća… »

Stočar iz Subotice: "Pozajmio sam novac i hranu za ovce"

B92 pre 4 dana
Pitanje zaostalih subvencija postavljeno je i u republičkoj skupštini. „U dugovima sam, pozajmio sam novac i hranu za ovce od poznanika, a ovamo meni država duguje preko 10 hiljada evra na ime subvencija", kaže nam Marko Anišić. Razgovaramo u… »

Narodna pozorišta iz Subotice i Beograda potpisala protokol o saradnji

Subotica.com pre 4 dana
Protokol o saradnji potpisan je juče, čime je ozvaničena saradnja između Narodnog pozorišta u Subotici i Narodnog pozorišta u Beogradu. Ovim dokumentom iskazana je obostrana želja da se unapredi saradnja i podigne nivo kulturnih dešavanja u ove… »

Počinje 13. po redu Memorijalni turnir “Jovan Gojković – Cune i Vladimir Toković – Toko“

Morava info pre 4 dana
ČAČAK – U Čačku u subotu počinje 13. po redu tradicionalni Memorijalni turnir “Jovan Gojković – Cune i Vladimir Toković – Toko“. Na fudbalskoj smotri posvećenoj dvojici velikih igrača iz Čačka, koji su prerano napustili ovaj svet… »

Završne reči za Dera i Ciglera 6. jula: Okončan dokazni postupak za ubistvo na Banovom Brdu

Telegraf pre 4 dana
Izlažući odbranu na suđenju on je tvrdio da ga je Der doveo u zabludu tražeći od njega samo prevoz do Subotice, da bi onda promenio plan, pa tražio da ga vozi i do Banovog brda, gde je izvršio ubistvo. Viši sudu u Beogradu zakazao je za 6. jul… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
13 ˚C
sreda
Kiša
Kiša
10˚ / 14˚
četvrtak
Jaka kiša
Jaka kiša
9˚ / 11˚

Vesti dana »