Subotica

Isključenja struje za 17. februar (ponedeljak)

Subotica.com pre 3 dana
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu jedan broj ulica u Čantaviru biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na… »

Potresna ispovest majke Subotičanina (33) koji je poginuo u Londonu

Alo pre 4 dana
Igor M. (33) iz Subotice, uspešni menadžer u jednom londonskom hotelu, koji je preminuo nakon pada sa šestog sprata zgrade u kojoj je živeo, najverovatnije je ubijen. Za njegovu smrt osumnjičena je njegova devojka (28) iz Litvanije sa kojom je bio u… »

Sin mi je napisao: Zovem te, a posle 2 sata bio je mrtav! Ispovest majke čiji je jedinac misteriozno stradao u Londonu!

Kurir pre 4 dana
Neutešna M. M. ostala bez jedinca kada je on pao sa šestog sprata. Ona kaže da se sa sinom čula samo dva sata pre tragedije. - Sina jedinca sam pre dve nedelje videla poslednji put. Bio je ovde 14 dana, bio je sve vreme nasmejan i srećan, imao je… »

Palićka svirka kašika

RTS pre 4 dana
Palić – mesto mondenskog odmora gospode iz davno prohujalog vremena. Mesto radnih akcija u socijalističkoj Jugoslaviji. Mesto u koje je fudbalska reprezentacija išla na pripreme. Mesto gde u kafanama sviraju kašike i viljuške. U mom prvom… »

Sporazum o saradnji Subotice i Zajedničkog veća opština iz Vukovara

Mondo pre 4 dana
Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i predsednik Zajedničkog veća opština iz Vukovara Srđan Jeremić potpisali su danas, u Zelenoj sali Gradske kuće, Sporazum o saradnji Subotice i ZVO-a. Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i predsednik… »

Ispovest majke Subotičanina koji je stradao u Londonu: Sigurna sam da se moj sin nije ubio

Telegraf pre 4 dana
Za smrt Igora M. (33) osumnjičena je njegova devojka, Litvanka stara 28 godina. Igor M. (33) iz Subotice, uspešni menadžer u jednom londonskom hotelu, koji je preminuo nakon pada sa šestog sprata zgrade u kojoj je živeo, najverovatnije je ubijen… »

Subotica pomaže srpsku zajednicu u Slavoniji i Baranji

Subotica.com pre 4 dana
Obeležavanje dve decenije postojanja Zavičajnog udruženja „Slavonija i Baranja“ krunisano je danas potpisivanjem Sporazuma o saradnji Subotice i Zajedničkog veća opština iz Vukovara. Sporazum o saradnji je izraz podrške Subotice aktivnostima… »

Zagrljaji za decu obolelu od raka

Subotica.com pre 4 dana
Pod sloganom „Zagrli snažno“ danas je u centru grada obeležen je međunarodni Dan dece obolele od raka. Simboličnim puštanjem balona u obliku srca i zagrljajima bližnjih poslata je snažna podrška svim mališanima koji se bore sa opakom… »

Zaključen Sporazum o saradnji Subotice i Zajedničkog veća opština

Alo pre 4 dana
Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i predsednik Zajedničkog veća opština iz Vukovara Srđan Jeremić potpisali su danas, u Zelenoj sali Gradske kuće, Sporazum o saradnji Subotice i ZVO-a. Sporazum je, kako je tim povodom naglasio gradonačelnik… »

Radnički bez Kosanovića igra protiv Spartaka u Subotici

Južne vesti pre 5 dana
Iako je trener Radničkog iz Niša Milorad Kosanović najavio da će voditi ekipu protiv Spartaka u Subotici, to se neće desiti jer je Komisija za žalbe, prema pisanju Sportskog žurnala, ostala pri stanovištu prvostepenog organa. Fudbaleri Radničkog… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 9˚
petak
Kiša povremeno
Kiša povremeno
1˚ / 8˚

Vesti dana »