Subotica

Obeležavanje 20. godina "AHK Srbije" u Subotici

RTV pre 3 dana
SUBOTICA - Povodom dvadesetogodišnjeg jubileja Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbije), AHK Srbija organizuje događaj "AHK Road Show" i to prvi danas u Subotici, a zatim u Novom Sadu, Čačku i Nišu, a sa ciljem unapređenja bilateralne privredne… »

Projektna nedelja: Pomoćnica ministra posetila Tehničku školu u Subotici

Večernje novosti pre 3 dana
Foto J. Lemajić Cilj manifestacije je afirmacija kreativnih, inovativnih i preduzetničkih aktivnosti učenika, nastavnika škole i saradnika škole, koji učestvuju u obrazovnom procesu. - Projektno obrazovanje će nas voditi ka tome da i u srednjim… »

Gradonačelnik Bakić: Nastavićemo da podržavamo rad Crvenog krsta Subotica

Kurir pre 4 dana
U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana šesta sednica Skupštine Crvenog krsta Subotica – gradske organizacije. Nakon radnog dela sednice, koji je podrazumevao razmatranje i usvajanje Izveštaja o radu za 2020. godinu i Plana rada za 2021… »

Bez zakazivanja "Sinofarm" vakcinom u Novoj opštini, najavljene nove količine drugih proizvođača

Subotica.com pre 4 dana
Imunizacija stanovništva protiv virusa kovid-19 teče neprekidno gotovo pola godine, a u skladu s prilivom vakcina, Dom zdravlja Subotica organizuje svoj rad i aktivnosti. Trenutno (danas) bez zakazivanja je moguće primiti vakcinu kineskog proizvođača… »

Gradonačelnik bakić: Nastavićemo da podržavamo rad Crvenog krsta Subotica

Mondo pre 3 dana
U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana šesta sednica Skupštine Crvenog krsta Subotica – gradske organizacije. U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana šesta sednica Skupštine Crvenog krsta Subotica – gradske organizacije… »

Bakić "Nastavićemo da podržavamo rad Crvenog krsta Subotica"

Alo pre 3 dana
U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana šesta sednica Skupštine Crvenog krsta Subotica – gradske organizacije. Nakon radnog dela sednice, koji je podrazumevao razmatranje i usvajanje Izveštaja o radu za 2020. godinu i Plana rada za 2021… »

Investicije u Osnovnoj školi "10. oktobar" u Subotici

RTV pre 3 dana
SUBOTICA - Dobar projektni menadžment može omogućiti obrazovanim ustanovama da iz više različitih izvora finansiranja reše neke od svojih problema. Jedan od primera jeste Osnovna škola “10. oktobar” u Subotici koja, uz podršku lokalne… »

Ramazanski bajram obeležili na jugu, ali i severu Srbije: Pogledajte bogatu trpezu u Novom Pazaru i kako slave migranti u…

Kurir pre 3 dana
Zvanični početak Ramazanskog bajrama obeležio se i na jugu i na severu zemjlje. U Novom Pazaru počeo je molitvom, a prvi od tri dana Ramazanskog bajrama slave i migranti u izbegličkom centru u Subotici. Cilj praznika koji predstavlja krunu Ramazana… »

Od pokrajine sređen teren, od oportuniteta hodnik: OŠ "10.oktobar" iz Subotice dobila sredstva za projekte

Večernje novosti pre 3 dana
Foto: J.L. Kako je objasnio Balint Pastor, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada, škola je uspešno realizovala tri projekta. Sanacija sportskog terena uradiće se sredstvima od 2.4 miliona dinara dobijenih putem konkursa kod Pokrajinskog… »

Železnička u NS danima u mraku, lampama otpremaju vozove

Nova pre 3 dana
Glavna Železnička stanica u Novom Sadu, zbog požara u trafo-stanici, danima je već u mrkolom mraku, a otpravnici putnike i vozove dočekuju sa baterijskim lampama i mobilnim telefonima. U celoj stanici postoji samo jedan agregat koji koristi stanična… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Kiša
Kiša
12 ˚C
ponedeljak
Kiša
Kiša
11˚ / 14˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10˚ / 18˚

Vesti dana »