Subotica

Otvorena kancelarija kompanije "Auxality"

Subotica.com pre 5 dana
Švedska kompanija "Auxality" proslavila je godinu dana uspešnog poslovanja otvaranjem nove kancelarije u Subotici, koja je smeštena u samom srcu grada. Osnovana 2018. godine na osnovu višedecenijskog iskustva na vodećim pozicijama u velikim… »

DNEVNIK NA PRUZI BEOGRAD–BUDIMPEŠTA Vijadukt u Bešku stiže iz Rusije

Dnevnik pre 5 dana
Gradnja pruge za vozove velikih brzina na relaciji Beograd–Budimpešta, prve pruge za brzine do 200 kilometara na sat u regionu, u ovom trenutku najveći je železnički investicioni projekat u Evropi. Projekat modernizacije i izdradnje brze pruge na… »

Konjički sport: Poslednji trkački dan sezone u nedelju na Hipodromu

Subotica.com pre 5 dana
Osmim trkačkim danom, u nedelju, Konjički klub "Bačka" zatvara zvanični deo sezone. Na programu će biti deset kasačkih trka u kojima je učešće najavilo 93 grla iz petnaest konjičkih klubova, a od trka se izdvajaju "Revanš derbi" i trka… »

Otvoren novi granični prelaz između Srbije i Mađarske

RTV pre 6 dana
NOVI KNEŽEVAC - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović i ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto otvorili su novi granični prelaz Rabe- Kubekhaz… »

Posao za 677 policajaca

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Ukupno 677 polaznika 19. i 20. klase Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) primljeno je danas u radni odnos u Ministarstvu unutrašnjih poslova, a ministar policije Nebojša Stefanović poručio im je da oni danas postaju nova snaga srpskog… »

Promovisani novi policajci MUP-a Srbije

Studio B pre 6 dana
Ukupno 677 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku primljeno je u radni odnos u Munistarstvu unutrašnjih poslova, a ministar policije Nebojša Stefanović poručio im da oni danas postaju nova snaga srpskog MUP-a. foto Vlada Srbije Na svečanoj… »

Elzan Bibić pobednik 74. ulične trke u Ćupriji

RTS pre 5 dana
Srpski atletičar Elzan Bibić iz Novog Pazara, pobednik je 74. ulične trke, najstarije u Evropi, održane u Ćupriji. Drugi je bio Osman Junuzović iz Bosne i Hercegovine a treći Jan Kokalj iz Slovenije. Reč je o glavnoj trci, seniora na 3.000 metara… »

Horgoški osnovci najbolji robotičari juniori

Dnevnik pre 5 dana
HORGOŠ: Talentovana ekipa učenika OŠ „Karolina Karas” iz Horgoša, u kojoj su učenici osmog razreda Imre Kenjereš i Aron Bende i učenik šestog razreda Gerge Buzaš, osvojila je prvo mesto na državnom prvenstvu u sklapanju i programiranju… »

Posetio ih Nebojša Stefanović i poslao jaku poruku koja se tiče bezbednosti naših građana!

Alo pre 6 dana
Ukupno 677 polaznika 19. i 20. klase Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) primljeno je danas u radni odnos u Munistarstvu unutrašnjih poslova, a ministar policije Nebojša Stefanović poručio im je da oni danas postaju nova snaga srpskog MUP-a. *… »

Vaspitačice iz Estonije uče Montesori

Dnevnik pre 6 dana
SUBOTICA: U Subotici borave Kairi Enok i Aita Arund, vaspitačice iz Estonije koje su došle u Predškolsku ustanovu „Naša radost” radi Montesori programa, koji se ovde primenjuje. One žele da u svom radu da primene Montesori program i tokom boravka… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
23 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14˚ / 21˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
16˚ / 21˚

Vesti dana »