Subotica

Subotica: Počeli radovi na rekonstrukciji auto-puta u pravcu prema Novom Sadu

B92 pre 4 dana
Investitor u projektu, preduzeće za puteve "Koridori Srbije", potpisalo je ugovor sa konzorcijumom izvođača "Vojput-Groma hold" koji ima za cilj poboljšanje državnog puta IA-A1 (E-75) Horgoš - Novi Sad. U pitanju je desna strana auto-puta, iz pravca… »

"Imaćemo praktično jedan grad, Beograd i Novi Sad će se spojiti"

B92 pre 4 dana
Beograd -- "Brzom prugom od Beograda do Novog Sada voziće se 200 kilometara na sat, tridesetak minuta", kazao je ministar građevinarstva Tomislav Momirović na TV B92. "Imaćemo praktično jedan grad, Beograd i Novi Sad će se spojiti", kazao je… »

"Imaćemo jedan grad, spajaju se Beograd i Novi Sad" Momirović najavio Novi projekat - realizovaće se do kraja godine

Srbija danas pre 4 dana
Još jedna novina za Srbiju? Brzom prugom od Beograda do Novog Sada voziće se 200 kilometara na sat, 30-ak minuta, kazao je ministar građevinarstva, Tomislav Momirović na TV B92. - Imaćemo praktično jedan grad, Beograd i Novi Sad će se spojiti -… »

Od 11. maja radovi na auto-putu u smeru Subotica-Novi Sad

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Na auto-putu E-75, od sutra do 23. juna, od 7 do 17 časova, u smeru Subotica-Novi Sad, radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije u dužini od pet kilometara. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom… »

Od sutra radovi na auto-putu E-75

IndeksOnline pre 5 dana
BEOGRAD – Na auto-putu E-75, od sutra do 23. juna, od 7 do 17 časova, u smeru Subotica-Novi Sad, radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije u dužini od pet kilometara. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom… »

Gradonačelnik Stevan Bakić obišao dp Komval u Čantaviru

Kurir pre 5 dana
„Društveno preduzeće za komunalne poslove 'Komval' iz Čantavira je posle više od jedne i po decenije dobilo ozbiljne i sposobne organe upravljanja. Vlada Srbije je zaključkom imenovala zastupnika državnog kapitala, to jest Skupštinu društva, a… »

Grad secesije, vina, Kiša i - IT studija: Kako da postaneš IT stručnjak u Subotici

B92 pre 5 dana
Kada se spomene Subotica najpre se pomisli na najseverniji grad Srbije, grad secesije, Danila Kiša, salaše, vinarije, jezero Palić, impozantnu Gradsku kući, drugu po veličini sinagogu u Evropi i slično. Međutim, mnogi ne znaju, da je u Subotici… »

Počeli radovi na rekonstrukciji 40 kilometara auto-puta prema Novom Sadu

Subotica.com pre 5 dana
Radovi se izvode u cilju unapređenja bezbednosti učesnika u saobraćaju, kao i bolje povezanosti sa našim severnim susedom, ali i čitavim koridorom sa državama okruženja. Rekonstrukcija dela puta dužine 5 kilometara, iz pravca Subotice prema Novom… »

Nastavlja se vakcinacija bez zakazivanja, dostupna cepiva "Fajzer" i "Sinofarm"

Subotica.com pre 5 dana
Od početka procesa imunizacije u našem gradu dato je oko 64 hiljada vakcina, od čega je 29,5 hiljada građana primilo obe doze, što je oko 23 odsto kompletno imunizovanih. Protekla sedmica protekla je intenzivnoj imunizaciji građana protiv korona… »

U Subotici trećina stanovništva imunizovana

B92 pre 5 dana
Više od tri hiljade i sedam stotina građana vakcinisano je prošle nedelje u Subotici, od čega je dve hiljade ljudi primilo prvu dozu neke od četiri dostupne vakcine. Kako je gostujući u emisiji "Dobro jutro, Vojvodino" izjavila direktorka Doma… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
20 ˚C
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
11˚ / 15˚
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
10˚ / 16˚

Vesti dana »