Subotica

Potresna ispovest majke Subotičanina (33) koji je poginuo u Londonu

Alo pre 8 dana
Igor M. (33) iz Subotice, uspešni menadžer u jednom londonskom hotelu, koji je preminuo nakon pada sa šestog sprata zgrade u kojoj je živeo, najverovatnije je ubijen. Za njegovu smrt osumnjičena je njegova devojka (28) iz Litvanije sa kojom je bio u… »

"Ne znam kako je poginuo moj sin, ni da li ću ići po njegovo telo, čekam poziv našeg konzulata": Majka Subotičanina koji…

Večernje novosti pre 9 dana
Igor M. (33) pao sa šestog sprata zgrade. Kada sve bude završeno možda ću moći da pričam, sada stvarno nisam u stanju kaže za "Novosti" M. M. IGOR M. (33), državljanin Srbije, rodom iz Subotice, nastradao je posle pada sa šestog sprata zgrade u… »

Palićka svirka kašika

RTS pre 9 dana
Palić – mesto mondenskog odmora gospode iz davno prohujalog vremena. Mesto radnih akcija u socijalističkoj Jugoslaviji. Mesto u koje je fudbalska reprezentacija išla na pripreme. Mesto gde u kafanama sviraju kašike i viljuške. U mom prvom… »

Gradonačelnik Laban: Zaključen Sporazum o saradnji Subotice i Zajedničkog veća opština u cilju saradnje

Kurir pre 9 dana
Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i predsednik Zajedničkog veća opština iz Vukovara Srđan Jeremić potpisali su danas, u Zelenoj sali Gradske kuće, Sporazum o saradnji Subotice i ZVO-a. Sporazum je, kako je tim povodom naglasio gradonačelnik… »

Ispovest majke Subotičanina koji je stradao u Londonu: Sigurna sam da se moj sin nije ubio

Telegraf pre 8 dana
Za smrt Igora M. (33) osumnjičena je njegova devojka, Litvanka stara 28 godina. Igor M. (33) iz Subotice, uspešni menadžer u jednom londonskom hotelu, koji je preminuo nakon pada sa šestog sprata zgrade u kojoj je živeo, najverovatnije je ubijen… »

Subotica pomaže srpsku zajednicu u Slavoniji i Baranji

Subotica.com pre 8 dana
Obeležavanje dve decenije postojanja Zavičajnog udruženja „Slavonija i Baranja“ krunisano je danas potpisivanjem Sporazuma o saradnji Subotice i Zajedničkog veća opština iz Vukovara. Sporazum o saradnji je izraz podrške Subotice aktivnostima… »

Zagrljaji za decu obolelu od raka

Subotica.com pre 8 dana
Pod sloganom „Zagrli snažno“ danas je u centru grada obeležen je međunarodni Dan dece obolele od raka. Simboličnim puštanjem balona u obliku srca i zagrljajima bližnjih poslata je snažna podrška svim mališanima koji se bore sa opakom… »

Zaključen Sporazum o saradnji Subotice i Zajedničkog veća opština

Alo pre 9 dana
Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i predsednik Zajedničkog veća opština iz Vukovara Srđan Jeremić potpisali su danas, u Zelenoj sali Gradske kuće, Sporazum o saradnji Subotice i ZVO-a. Sporazum je, kako je tim povodom naglasio gradonačelnik… »

Radnički bez Kosanovića igra protiv Spartaka u Subotici

Južne vesti pre 9 dana
Iako je trener Radničkog iz Niša Milorad Kosanović najavio da će voditi ekipu protiv Spartaka u Subotici, to se neće desiti jer je Komisija za žalbe, prema pisanju Sportskog žurnala, ostala pri stanovištu prvostepenog organa. Fudbaleri Radničkog… »

Superligo, dobrodošla nazad: Ko će biti šampion, a ko drugoligaš?

Mondo pre 9 dana
Nastavlja se najjače fudbalsko prvenstvo u Srbiji, pitamo vas: Ko će osvojiti titulu, a ko ispasti u Prvu ligu Srbije? Nastavlja se najjače fudbalsko prvenstvo u Srbiji, pitamo vas: Ko će osvojiti titulu, a ko ispasti u Prvu ligu Srbije? Superliga… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10 ˚C
ponedeljak
Pljuskovi
Pljuskovi
5˚ / 10˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 15˚

Vesti dana »