Subotica

Timea Filep, glumica: Gledam sebe kako igram

Dnevnik pre 3 dana
Kada se kaže „zvezda je rođena“, u umetnosti je skoro kao u astronomiji. Postoje brojne teorije o tome, ali pomalo je i dalje prikriveno velom tajne, misterija je, kako se to događa. Pogotovo zašto. Svi se slažu samo oko jednog, ova pojava… »

Kolaps na vidiku: Pojačan saobraćaj na svim putevima

Nova pre 3 dana
Saobraćaj na gotovo svim putevima u zemlji u vidnom je porastu, a zbog poslednjeg prazničnog dana očekuje se veći broj vozila na putevima u kasnim popodnevnim i ranim večernjim satima, a posebno na prilazima Beogradu iz svih pravaca. Kako prenose… »

Radnik protiv Spartaka: Očekuje nas lep duel, bez rezultatskog značaja!

Hot sport pre 3 dana
Danas u Surdulici susret najudaljenijih superligaških timova Radnik dočekuje ekipu Spartaka u okviru pretposlednjeg domaćinstva, a šta se očekuje od ovog susreta kratko je u obraćanju medijima na konferenciji izjavio strateg Surduličana, Slavoljub… »

Nastavlja se tradicionalna akcija: Kontejneri za kabasti otpad na Paliću i Prozivci

B92 pre 3 dana
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se ove sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni na Paliću i Prozivci. U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja… »

U Surdulici susret najudaljenijih superligaških timova

Jugmedia pre 3 dana
Fudbaleri Radnika danas dočekuju ekipu Spartaka u okviru pretposlednjeg domaćinstva, a šta se očekuje od ovog susreta kratko je u obraćanju medijima na konferenciji izjavio strateg Surduličana, Slavoljub Đorđević. “Igramo sa velikim klubom koji… »

Buktinja: na autoputu E-75: Kod Kaća se zapalio kamion pun dušeka, intervenisao veliki broj vatrogasaca

Blic pre 3 dana
Na autoputu E-75 kod Kaća oko ponoći se zapalio kamion i dve prikolice, a čule su se i eksplozije, najverovatnije od rezervoara i plinske boce, prenosi portal Nsuzivo. Kako se navodi, policija je zaustavila saobraćaj, a veliki broj vatrogasaca bio je… »

Kod Beške izgoreo kamion, saobraćaj preticajnom trakom

B92 pre 3 dana
Na auto-putu E-75, na deonici Beška-Sirig, u smeru ka Subotici, saobraćaj se odvija preticajnom trakom, jer je na tom delu puta izgoreo kamion. Saopstili su Putevi Srbije. Mole se učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu… »

Isključenja struje za 5. maj (sreda)

Subotica.com pre 3 dana
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika, radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na… »

Izmenjeno radno vreme ambulanti tokom ove sedmice

Subotica.com pre 3 dana
Tokom ove sedmice, od 5. do 7. maja, ambulante Đurđin, Bikovo, Hajdukovo, Bački Vinogradi, Šupljak i Bajmok, Peščara i Tavankut radiće po izmenjenom radnom vremenu, dok će ambulante Mala Bosna, Veliki Radanovac, te Ogranci 1, 3 i 7 biti zatvorene… »

Kod Kaća se zapalio kamion pun dušeka za krevete

Dnevnik pre 3 dana
NOVI SAD: Na autoputu E-75 kod Kaća oko ponoći se zapalio kamion i dve prikolice, a čule su se i eksplozije, najverovatnije od rezervoara i plinske boce, prenosi portal Nsuživo. Kako se navodi, policija je zaustavila saobraćaj, a veliki broj… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Kiša
Kiša
10 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
6˚ / 20˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
11˚ / 21˚

Vesti dana »