Subotica

Međunarodni projekat "Oslikaj promenu" u Subotici

RTV pre 6 sati
SUBOTICA - Mural sa porukom "Stav u nastanku" tokom proteklih dana osvanuo je na zidu Politehničke škole u Subotici kao deo međunarodnog projekta "Oslikaj promenu" ("Paint The Change"), saopšteno je iz organizacije tog projekta. Učesnici te… »

Međunarodni projekat "Oslikaj promenu" u Subotici

Dnevnik pre 6 sati
SUBOTICA: Mural sa porukom "Stav u nastanku" tokom proteklih dana osvanuo je na zidu Politehničke škole u Subotici kao deo međunarodnog projekta "Oslikaj promenu" ("Paint the Change"), saopšteno je iz organizacije tog projekta. Učesnici te umetničke… »

Subotica-Varoš Subatica: Utvrđeni nazivi na bunjevačkom jeziku

B92 pre 7 sati
Bunjevački nacionalni savet utvdio je tradicionalne nazive za naseljena mesta, tako će zvaničan naziv grada na ovom jeziku biti Varoš Subatica, Ljutovo – Mirgeš, Bajmok-Bajmak, Bački Vinogradi-Kraljov Brig, Donji Tavankut- Doljnji Tavankut… »

Paketi pomoći za 400 porodica: Subotica pomaže udruženja osoba sa invaliditetom

Večernje novosti pre 7 sati
Foto: Grad Subotica Kako je rečeno prilikom susreta predstavnika Mreže, koja okuplja jedanaest udurženja, i gradonačelnik Stevana Bakića, grad idalje nastoji da maksimalno podrži realizaciju mera koje za cilj imaju smanjenje siromaštva i ranjivosti… »

Subotica pionir organske poljoprivredne proizvodnje u Srbiji

RTV pre 10 sati
SUBOTICA - Ni Srbija ni Republika Srpska nemaju milione hektara zemljišta kojim bi se mogli takmičiti na svetskom tržištu poljoprivrede sa zemljama poput Ukrajine, Poljske, a da ne govorimo o Kini. Ali, na organskoj pijaci, imaju prostor za zaradu… »

Počinje suzbijanje krpelja, upozorenje za pčelare

Subotica.com pre 10 sati
Tretman protiv krpelja sprovodiće se u periodu od 19. do 30. maja u gradskim i prigradskim mesnim zajednicama, a kako navode iz Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj, krajem leta u planu je još jedan tretman. Lepo vreme većina… »

Odbojka: Selekcija U12 ŽOK "Subotica" osvojila svoj prvi ligaški trofej

Subotica.com pre 10 sati
Na svom debiju u ligi Odbojkaškog saveza srednje Bačke, igračice ŽOK "Subotica" U12 (uzrast 2009. godište i mlađe), u konkurenciji šest ekipa, osvojile su prvo mesto. Po rečima Nataše Jančikin, predsednice ŽOK "Subotica", ova takmičarska grupu… »

Razmena predstava i saradnja pozorišta iz Beograda i Subotice

Blic pre 11 sati
Ivana Vujić, upravnica Narodnog pozorišta u Beogradu, i Miloš Nikolić, direktor Narodnog pozorišta u Subotici, potpisali su protokol o saradnji s ciljem da se unapredi pozorišna umetnost u oba grada. - Čast mi je da sa kolegama započinjemo novi… »

Leskovac „giga“ grad na spisku SBB

Jugmedia pre 11 sati
SBB kompanija danas je saopštila da je Leskovac deseti „giga“ grad u Srbiji i da je postao deo najveće mreže nove generacije u regionu, a u vezi sa nastavkom digitilazcije svoje mreže gde se bez dodatnih plaćanja korisnika dobija bolja slika na… »

Upoznavanje sa Ekonomskim fakultetom u Subotici

Subotica.com pre 11 sati
Ekonomski fakultet u Subotici će u subotu, 22. maja, u 11 časova ugostiti sve maturante koji su zainteresovani da se bolje upoznaju sa fakultetom. Predstavnici će, istovremeno i u Subotici i u Novom Sadu, maturantima biti na raspolaganju da im objasne… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
15 ˚C
sreda
Kiša
Kiša
10˚ / 14˚
četvrtak
Jaka kiša
Jaka kiša
9˚ / 11˚

Vesti dana »