Subotica

Država nenamenski potrošila 500 miliona evra od ekoloških taksa

Danas pre 2 dana
I dok Beograd i drugi gradovi Srbije ruše rekorde u zagađenosti vazduha, a državni vrh pokušava da smiri tenzije tvrdeći da nije ništa veća nego ranijih godina, bode oči to što su sve vlaste u poslednjih devet godina uključujući i aktuelnu… »

SBB: Država nam zabranjuje da postavljamo kablovske mreže po Srbiji

Danas pre 3 dana
Kompanija SBB danas je saopštila da joj je zabranjeno da postavlja kablovsku mrežu po Srbiji i da država omogućava monopol drugom operatoru, Telekomu Srbija. „Građani Srbije nemaju pravo da biraju slobodno šta će od programa da gledaju i preko… »

SBB: Država nam na neregularan način zabranjuje postavljanje kablovske mreže

Cenzolovka pre 3 dana
Građani Srbije nemaju pravo da biraju slobodno šta će od programa da gledaju i preko kog kablovskog operatora, jer je vlast u Srbija očigledno donela odluku da zabrani postavljanje SBB mreže, navodi SBB u saopštenju. Kako navode, i pored činjenice… »

"Google Transit" od sada dostupan u pet gradova u Srbiji

Kamatica pre 3 dana
Pre Beograda, na Gugl Transit su dospeli i Niš, Kragujevac, Užice i Subotica, a u pripremi je i Pančevo. Ova usluga dostupna je u okviru aplikacije Google Maps, i preko nje građani mogu precizno da se informišu kako da od tačke A do tačke B stignu… »

Knjiga o Kišu M. Pavlovića objavljena u Budimpešti

Danas pre 3 dana
Naši severni susedi blagovremeno su se uključili u obeležavanje tridesete godišnjice od smrti i 85. godišnjice rođenja Danila Kiša: preveli su na mađarski monografiju Milivoja Pavlovića „Venac od trnja za Danila Kiša“ i organizovali… »

Deca u Subotici jedva dočekala da se vrate u školske klupe

RTV pre 3 dana
SUBOTICA - U Subotici ove zime nije bilo snega tako da nam se čini da su četvrtaci škole Sonja Marinković jedva čekali da se vrate u školske klupe. Naravno, ne zbog gradiva, već zbog drugara. "Ciljevi u ovoj godini su mi da prođem mnogo bolje nego… »

Šta putinov lekar savetuje Srbima? Evo u čemu se krije tajna zdravlja i koliko vode da pijete

Srbija danas pre 3 dana
Čuveni imunolog Bogdan Vladimirovič Gorodiski upozorava na poguban uticaj hroničnog stresa i štetnog elektromagnetnog zračenja. Član medicinskog tima predsednika Rusije Vladimira Putina, akademik Bogdan Vladimirovič Gorodiski održao je predavanje… »

Koliko vode treba da pijete na svoju težinu i ostale tajne zdravlja: Subotičani dva sata netremice slušali predavanje…

Večernje novosti pre 3 dana
Čuveni imunolog Bogdan Vladimirovič Gorodiski upozorava na poguban uticaj hroničnog stresa i štetnog elektromagnetnog zračenja. ČLAN medicinskog tima predsednika Rusije Vladimira Putina, akademik Bogdan Vladimirovič Gorodiski održao je predavanje… »

Isključenja struje za 17. januar (petak)

Subotica.com pre 3 dana
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava… »

Idemo 200 na sat ili i dalje „jurimo 30“ - dokle je sve trebalo da se stigne „brzom prugom Srbije“

BBC News pre 4 dana
Koja su obećanja ostvarena, a gde vozovi i dalje kasne ili ne stižu? Od Beograda do Budimpešte već više od godinu dana stiže se brzom prugom za dva i po sata. Voz se kreće prosečnom brzinom od 200 kilometara na sat, a Beograd i Novi Sad udaljeni… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-2 ˚C
ponedeljak
Oblačno
Oblačno
-2˚ / 3˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1˚ / 5˚

Vesti dana »