Subotica

Gradonačelnik Bakić: Nastavićemo da podržavamo rad Crvenog krsta Subotica

Kurir pre 2 dana
U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana šesta sednica Skupštine Crvenog krsta Subotica – gradske organizacije. Nakon radnog dela sednice, koji je podrazumevao razmatranje i usvajanje Izveštaja o radu za 2020. godinu i Plana rada za 2021… »

Bez zakazivanja "Sinofarm" vakcinom u Novoj opštini, najavljene nove količine drugih proizvođača

Subotica.com pre 2 dana
Imunizacija stanovništva protiv virusa kovid-19 teče neprekidno gotovo pola godine, a u skladu s prilivom vakcina, Dom zdravlja Subotica organizuje svoj rad i aktivnosti. Trenutno (danas) bez zakazivanja je moguće primiti vakcinu kineskog proizvođača… »

Gradonačelnik bakić: Nastavićemo da podržavamo rad Crvenog krsta Subotica

Mondo pre 1 dan
U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana šesta sednica Skupštine Crvenog krsta Subotica – gradske organizacije. U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana šesta sednica Skupštine Crvenog krsta Subotica – gradske organizacije… »

Bakić "Nastavićemo da podržavamo rad Crvenog krsta Subotica"

Alo pre 1 dan
U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana šesta sednica Skupštine Crvenog krsta Subotica – gradske organizacije. Nakon radnog dela sednice, koji je podrazumevao razmatranje i usvajanje Izveštaja o radu za 2020. godinu i Plana rada za 2021… »

Investicije u Osnovnoj školi "10. oktobar" u Subotici

RTV pre 1 dan
SUBOTICA - Dobar projektni menadžment može omogućiti obrazovanim ustanovama da iz više različitih izvora finansiranja reše neke od svojih problema. Jedan od primera jeste Osnovna škola “10. oktobar” u Subotici koja, uz podršku lokalne… »

Ramazanski bajram obeležili na jugu, ali i severu Srbije: Pogledajte bogatu trpezu u Novom Pazaru i kako slave migranti u…

Kurir pre 1 dan
Zvanični početak Ramazanskog bajrama obeležio se i na jugu i na severu zemjlje. U Novom Pazaru počeo je molitvom, a prvi od tri dana Ramazanskog bajrama slave i migranti u izbegličkom centru u Subotici. Cilj praznika koji predstavlja krunu Ramazana… »

Od pokrajine sređen teren, od oportuniteta hodnik: OŠ "10.oktobar" iz Subotice dobila sredstva za projekte

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: J.L. Kako je objasnio Balint Pastor, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada, škola je uspešno realizovala tri projekta. Sanacija sportskog terena uradiće se sredstvima od 2.4 miliona dinara dobijenih putem konkursa kod Pokrajinskog… »

Železnička u NS danima u mraku, lampama otpremaju vozove

Nova pre 1 dan
Glavna Železnička stanica u Novom Sadu, zbog požara u trafo-stanici, danima je već u mrkolom mraku, a otpravnici putnike i vozove dočekuju sa baterijskim lampama i mobilnim telefonima. U celoj stanici postoji samo jedan agregat koji koristi stanična… »

Carinici na đurđevdan pošli u vanrednu kontrolu, zatekli haos: Pljuštaće kazne! 33 neocarinjena automobila drežde na…

Kurir pre 1 dan
SUBOTICA - Carinici su 6. maja prilikom vanredne kontrole jednog carinskog skladišta u Subotici, pronašli 33 polovna vozila van ograđenog prostora, predviđenog za njihov privremeni smeštaj. Uvidom u raspoloživu dokumentaciju utvrđeno je da se 32… »

Imovina Fidelinka-fabrike testa ponuđena za 53 miliona dinara

RTV pre 1 dan
SUBOTICA - Pokretna imovina Fidelinka - Fabrike testa u stečaju ponuđena je na prodaju javnim nadmetanjem po početnoj ceni od 53 miliona dinara, objavio je danas stečajni upravnik. Najvažniji delovi ponuđene imovine su linije za proizvodnju motane i… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
17 ˚C
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
12˚ / 18˚
ponedeljak
Kiša
Kiša
11˚ / 17˚

Vesti dana »