Subotica

Do četvrtka spreman punkt za vakcinaciju Subotičana

RTV pre 49 minuta
SUBOTICA - Do četvrtka 21. januara u Subotici će biti spreman punkt za masovnu vakcinaciju građana, a do tada svi koji dobijaju pozive za vakcinaciju preko prijave na portalu e-Uprave vakcinisaće se u ambulanti u Šabačkoj ulici. Kako je jutros… »

Danilo Dulić se priprema za državno prvenstvo u martu

RTV pre 13 minuta
SUBOTICA - Jedan od najtalentovanijih srpskih plivača, subotičanin Danilo Dulić, intenzivno se priprema za državno prvenstvo koje će biti održano u martu. Proteklu godinu je i njemu, kao i većini sportista obeležio korona virus, a pre toga je imao… »

Tema Dnevnika: Država planira brojne kapitalne investicije u Vojvodini

Dnevnik pre 48 minuta
NOVI SAD: Država će ove godine iz republičkog buyeta u razvojne projekte u Vojvodini usmeriti 64.807.481.820 dinara. Najviše novca, kao i lane, planirano je za projekat mađarsko-srpske železnice – 40.500.000.000 dinara, dok će za brzu… »

Tri sestre i Dogvil u januaru na sceni pozorišta Kostolanji Deže

Dnevnik pre 6 minuta
SUBOTICA: Najnovija predstava “Tri sestre” subotičkog Pozorišta “Kostolanji Deže”, izvedena u decembru kao treća premijera u tekućoj sezoni, na repertoaru je 23. i 25. januara. Ova predstava u režiji Zoltana Puškaša neuobičajena je po… »

Nova opština punkt za masovnu imunizaciju protiv kovida-19

Subotica.com pre 1 sat
Zgrada Nove opštine biće spremna da u četvrtak počne da radi kao punkt za masovnu imunizaciju građana Subotice protiv virusa kovid-19, izjavio je danas gradonačelnik Stevan Bakić. Kako je objasnio gradonačelnik, odmah po dobijanju instrukcija za… »

U Prihvatilištu za beskućnike u Subotici trenutno četiri korisnika

B92 pre 4 sati
U proteklih nedelju dana, spas od niskih temperatura u privremenom Prihvatilištu za beskućnike pronašlo je četvoro Subotičana koje je uputio Centar za socijalni rad. Na adresi Gajeva 50 obezbeđen im je smeštaj, hrana i lekarski pregledi, a rad se… »

Objavljen debi album Nikole Radonjića

Balkan Rock pre 4 sati
Nikola Radonjić, kantautor iz Subotice, izbacio je debi album pod nazivom “Cross the Line“. Album sadrži 9 pesama snimljenih u Studiju 11 u Subotici. Pored Nikole, kao autora svih pesama, na snimanju albuma su učestvovali i subotički muzičari… »

Hrana za 400 porodica: Subotička grupa Obrok za porodicu podelila pet tona namirnica

Večernje novosti pre 4 sati
UZ pomoć donacije "Banke hrane" iz Beograda, članice grupe "Obrok za porodicu" iz Subotice podelile su pakete osnovnih životnih namirnica za 400 porodica. Akcija pripreme i podele paketa trajala je ceo vikend, a Subotičankama velikog srca pomagalo je… »

Srećno zvezdani dečače: Mali Oliver primljen u bolnicu u Budimpešti

Večernje novosti pre 13 sati
JEDNOGODIŠNjI Oliver Pal Gajodi iz Bajmoka kod Subotice, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, primljen je danas u Dečiju bolnicu "Betešda" u Budimpešti, potvrdila je njegova majka Timea Gajodi. Oliver će u naredne tri sedmice proći detaljne… »

Ambulanta "Peščara" od sutra privremeni punkt za imunizaciju protiv kovida-19

Subotica.com pre 1 dan
Ambulanta Peščara će od 19. do 21. januara funkcionisati kao punkt za imunizaciju protiv virusa kovid-19, te u tim danima neće raditi sa pacijentima. Imunizacija stanovništa Subotice protiv virusa kovid-19 nastavlja se ove sedmice, te će u naredna… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Oblačno
Oblačno
-1 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-6˚ / 3˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
0˚ / 8˚

Vesti dana »