Subotica - vesti

U lančanom sudaru kod Feketića poginula dvojica pripadnika Vojske Srbije

Telegraf pre 12 sati
Vozilom je upravljao profesionalni vojnik desetar, koji je i sam teško povređen
Potpukovnik Vojske Srbije Igor Veselinovski, komandant 17. mehanizovanog bataljona iz Bačke Topole i Mićo Ivančević, civilno lice na službi u istoj jedinici, poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 7.45 dogodila na... »

Proradila naplatna rampa kod Subotice, ograničena naplata do novembra

Radio 021 pre 1 sat
Naplata putarine na novoizgrađenoj naplatnoj stanici kod Subotice na autoputu E-75 počeće počinje danas, 19. oktobra.
Ovo se za sada odnosi samo za vozače koji ulaze na auto-put kod Bačke Topole, a cena deonice puta dužine 33,3 kilometra iznosi 120 dinara za putnička vozila. Putarina će se naplaćivati u otvorenom sistemu naplate, do završetka... »

ZBOG MAGLE: U nesreći poginuli potpukovnik VS i civilno lice na službi

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: U saobraćajonoj nesreći na autoputu Subotica - Novi Sad, kod petlje Feketić, danas su poginuli potpukovnik Vojske Srbije Igor Veselinovski, komandant 17. mehanizovanog bataljona iz Bačke Topole i Mićo Ivančević, civilno lice na službi u istoj jedinici, saopštilo Ministarstvo odbrane.
Vozilom "Fiat 500L", koje se nalazilo na planskom zadatku, upravljao je vozač profesionalni vojnik desetar Dejan Nikolovski, koji je i sam teško povređen i sa povredama opasnim po život prebačen u Klinički centar Vojvodine u... »

Predstavljena knjiga "Nebeske heroine sveta"

RTV pre 1 sat
RTV: Predstavljena knjiga "Nebeske heroine sveta"
SUBOTICA - Promocija knjige "Nebeske heroine sveta" autorke Radmile Tonković održana je u Gradskoj biblioteci u Subotici.
Knjiga obuhvata preko 2.000 biografija žena letača širom sveta i oko 1.700 fotografija. Svoje mesto su našle i dve Subotičanke, kao žene padobranci i piloti, Marija Vuković Milićević i Irena Sarić. Marija Vuković Milićević rođena... »

Subotica: Mađarska zajednica faktor povezivanja

Radio 021 pre 7 sati
Najbolji politički i prijateljski odnosi u istoriji između Srbije i Mađarske trebalo bi da se pretoče u što bolje ekonomske veze, da bi građani sa obe strane granice živeli bolje i kvalitetnije.
Ovo je rečeno u Subotici posle devetog zasedanja Zajedničke komisije za ekonomsku saradnju između Republike Srbije i Mađarske kojoj su kopredsedavali ministar privrede Goran Knežević i mađarski ministar spoljnih poslova i... »

Korak bliže modernizaciji pruge Novi Sad - Subotica

RTV pre 10 sati
BEOGRAD - Vlada Republike Srbije donela je Zaključak o usvajanju Ugovora o izradi idejnog projekta sa studijom opravdanosti za deonicu pruge Novi Sad – Subotica – državna granica (Kelebija).
Zajednički projekat modernizacije železničke pruge koja povezuje Budimpeštu sa Beogradom, ključni je projekat u sklopu saradnje Kine i zemalja centralne i istočne Evrope. Na sastanku Zajedničke radne grupe, koji je održan u junu... »

Predstavnici Ambasade Izraela u poseti RPK Subotica

Subotica.com pre 11 sati
Predstavnici Ambasade Izraela u Srbiji posetili su danas Regionalnu privrednu komoru Severnobačkog okruga. Tim povodom organizovana je prezentacija privrednog potencijala i investicionih mogućnosti našeg regiona, kao i prezentacija preduzeća "LPO" iz Ade, koje se bavi proizvodnjom specijalnih odlivka za potrebe avio industije.
Direktor Regionalne privredne komore, Slobodan Vojinović, rekao je da mu je velika čast što imaju priliku da ugoste predstavnike Ambasade Izraela, kao i da je sastanak upriličen iz više razloga. - Danas ćemo predstaviti privredni... »

Otvara se nova naplatna stanica na autoputu Beograd–Subotica

Dnevnik pre 17 sati
SUBOTICA: Danas u 12 časova na autoputu E-75 Beograd–Subotica, od petlje „Subotica–Sever” do petlje „Bačka Topola”, počinje naplata putarine za deonicu dugu 33,3 kilometra.
Putarina će se naplaćivati na novoizgrađenoj naplatnoj stanici „Subotica–Jug”, koja ima osam naplatnih kanala. Cene putarine su od 60 dinara, koliko je za prvu/a kategoriju vozila, do 730, koliko je putarina za vozila četvrte... »

Sutra bez vode nekoliko ulica u Subotici

Subotica.com pre 13 sati
JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava sugrađane da će sutra, 20. oktobra, u periodu od 10 do 17 časova, doći do prekida u vodosnabdevanju u ulicama Doža Đerđa, Ilirskoj, Luke Botića, Zrinjskog i Frankopana, Jenea Kalmara i u delu Travničke, od Zrinjskog i Frankopana do Jenea Kalmara. Do prekida u... »

Isključenja struje za 20. oktobar (petak)

Subotica.com pre 15 sati
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim objektima, 20. oktobra doći do prekida u isporuci električne energije na dole navedenim lokacijama i u terminima. Za više informacija... »

Subotica
četvrtak

Vedro
11 ˚C
petak
Vedro
Vedro
14˚ / 24˚
subota
Vedro
Vedro
13˚ / 21˚
©2017 Netmark d.o.o.