Subotica

Na snagu stupile oštrije mere, otvara se kovid bolnica u Batajnici

RTS pre 32 minuta
U Srbiji je od početka epidemije koronavirusom ificirano 199.158 osoba, a testirano je 1.844.731. Kovid 19 do sada je odneo 1.765 života. Na respiratorima je 288 pacijenata, objavljeno je na sajtu covid19.rs. 08:49 Kroz kovid ambulantu u Subotici dnevno… »

U Subotici za 60 odsto povećan broj nasilja u porodici

RTV pre 20 minuta
SUBOTICA - U Subotici je ove godine, u odnosu na lane, za 60 odsto povećan broj slučajeva nasilja u porodici. U najvećem broju slučajeva žrtve su žene, a nasilnici su, najčešće, njihovi aktuelni ili bivši bračni, odnosno vanbračni partneri… »

Po prvi put građani imaju priliku da utiču na gradski budžet

Subotica.com pre 31 minuta
Po prvi put građani Subotice imaju priliku da učestvuju u javnoj raspravi o nacrtu budžeta za narednu godinu. Gradska uprava pozvala je organizacije i pojedince da daju svoje mišljenje, predloge i sugestije i tako utiču na kreiranje gradskog… »

U Vojvodini 32.219 aktivnih slučajeva, u Novom Sadu 10.173

Dnevnik pre 19 minuta
Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu, sa daljom tendencijom pogoršanja. Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 2.059 novih slučajeva. U svim opštinama i dalje se… »

Zdravstveni sistem u kritičnoj situaciji: Alarmantno stanje u Vojvodini, više od 2.000 obolelih od korone u jednom danu

Srbija danas pre 1 minut
Trenutno, u Vojvodini je aktivno 32.219 slučajeva, iako je prema proceni Instituta taj broj znatno veći. U Vojvodini je od poslednjeg preseka registrovano 2.059 novih slučajeva, a u svim opštinama i dalje se registruju visoki nivoi obolevanja… »

Krivična subotičanki (57): Policija joj u stanu našla 180 kg duvana i 353 paklice cigareta?! Vrednost skoro pola miliona…

Kurir pre 2 sata
SUBOTICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv pedesetsedmogodišnje žene iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljen… »

Održana četvrta sednica Skupštine grada Subotice

Dnevnik pre 13 sati
SUBOTICA: Na četvrtoj sednici Skupštine grada Subotice, održanoj u Velikoj većnici Gradske kuće, doneto je Rešenje o donošenju Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Subotice u 2020, Odluka o… »

Fudbal života Đorđa Ivanovića: Dao ga i u derbiju, ide po titulu, prvi je strelac lige (video)

Mozzart sport pre 14 sati
Olimpija tukla Maribor i razliku smanjila samo na bod. Izgleda da je Đorđe Ivanović morao da napusti Partizan, pa da procveta. Čim je otišao iz Humske 1, nekadašnji kapiten Spartaka je podsetio na igrača kakav je bio u Subotici. Lider tima, čovek… »

Policijsko 'disciplinovanje' migranata u Srbiji

Slobodna Evropa pre 14 sati
Policija u Srbiji je u proteklih mesec dana, prema saopštenjima na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova, sprovela četiri akcije „nalaženja iregularnih migranata“ van kampova i prihvatnih centara i „vraćala“ ih u te centre. Akcije su… »

Evo kada će opasti broj zaraženih koronom: Dr Bohucki otkriva kada nam stiže grip i šta je ključno za pobedu nad kovidom

Večernje novosti pre 15 sati
U SUBOTICI je registrovano 1.597, a u Sevenobačkom okrugu ima 1.845 aktivnih slučajeva kovid-19. Ocenjuje se da je epidemiološka situacija kritična, a to znači da je stepen iznad vanredne situacije - kaže epidemiolog dr Nebojša Bohucki iz Zavoda za… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
5 ˚C
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
4˚ / 10˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
6˚ / 14˚

Vesti dana »