Subotica

Milan je oteo, 2 godine ne zna ni da li je živa: Jeziva ispovest Miroslave! Došla je u školu po ćerku, krenula agonija

Kurir pre 12 sati
Miroslava Babić iz Subotice od novembra 2017. ne zna ništa o svojoj ćerki, koju je otac uprkos sudskom rešenju kidnapovao i oteo. Miroslava ne zna ni da li je mala Eleonora - Nora Arežina živa! Dete je, prema rečima majke, zajedno sa njom trpelo… »

Predavanje "Podizanje svesti o značaju arheološkog nasleđa"

Subotica.com pre 1 dan
Srpsko arheološko društvo i Međuopštinski zavod za zaštitu spomenika kulture Subotica u petak, 13. decembra, u 11 časova u Savremenoj galeriji Subotica organizuju prezentaciju i predavanje "Podizanje svesti o značaju arheološkog nasleđa"… »

"Panonka promet" ojadila sve redom: Kupovali firme i robu, a iza njihovih mutnih "poslova", ostala je šteta veća od 200…

Večernje novosti pre 16 sati
U mreži prevara preduzeća iz pačira kod Bačke Topole našlo se najmanje još desetak širom Srbije. KUPOVALI su uspešne firme i raznu robu širom Srbije, od goriva, kukuruza, do alata i zimnice, i sve ih redom - ojadili. Na spisku onih koji su se… »

Istorijska tribina o Arseniju Čarnojeviću na Otvorenom univerzitetu

Subotica.com pre 18 sati
Istorijska tribina "Arsenije Čarnojević – Putovođa srpskog opstanka" o životu i delu patrijarha Arsenija III, predvodnika Velike seobe Srba 1690. godine, održaće se u četvrtak, 12. decembra, u svečanoj sali Otvorenog univerziteta Subotica, s… »

Isključenja struje za 12. decembar (četvrtak)

Subotica.com pre 18 sati
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava… »

Majka nestale Nore: "Otac je oteo, nije joj dao da jede, piškila je u kutiju. Ne znam da li je živa"

Telegraf pre 17 sati
"Davio bi me, napadao nožem, a Nora bi stala između nas i molila ga da me ne ubije", ispričala je devojčicina mama. Miroslava Babić iz Subotice od novembra 2017. godine ne zna ništa o svojoj ćerki Eleonori, koju je uprkos sudskom rešenju otac… »

Vetar kao spas od dramatičnog aerozagađenja: Kada ćemo se rešiti smoga

Blic pre 21 sat
Magla i smog koji su pokrili Srbiju u prethodna četiri dana doveli su do toga da mnogi gradovi Srbije budu u crvenom na mapi aerozagađenja. Bolji klimatski uslovi očekuju se krajem sedmice, ali ugrožena i dalje ostaju mesta u kotlinama. Povećano… »

Za izbeglice 290 stanova u šest opština

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Ugovore o izgradnji 290 stambenih jedinica u šest opština u Srbiji potpisali su danas u Beogradu v.d. direktora Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru Dragan Katuca i Vukajlo Babić u ime preduzeća Inobačka Novi Sad, u okviru… »

Zelenooka Eleonora (9) nestala je u Budimpešti: Majka iz Subotice 2,5 godine ne zna ništa o njoj

Večernje novosti pre 1 dan
Eleonora nestala u Subotici u aprilu 2017. godine. Devojčica Eleonora Arežina (9), rođena u Beču, srpskog porekla, srpskog i nemačkog državljanstva, nestala je pre dve i po godine. Kako se navodi, mesto nestanka je Budimpešta, 25. aprila 2017… »

Igor Jurić poslao srceparajući apel! (foto)

Alo pre 2 dana
Eleonora nestala u Subotici u aprilu 2017. godine. Devojčica Eleonora Arežina (9), rođena u Beču, srpskog porekla, srpskog i nemačkog državljanstva, nestala je pre dve i po godine. Ko je zapravo poznati crnogorski biznismen upucan u beogradskom… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1 ˚C
četvrtak
Znatno oblačno
Znatno oblačno
1˚ / 5˚
petak
Pljuskovi
Pljuskovi
3˚ / 7˚

Vesti dana »