Subotica

Muke đaka i roditelja: Stotine kilometara od kuće do škole

Nova pre 59 minuta
Svaki vikend po nekoliko stotina kilometara prelaze pojedini učenici smešteni u đačkim domovima zbog odluike da se kapaciteti domova prepolove. Ministar Šarčević objasnio je da je takva odluka bila nužna iz epidemioloških razloga, kao i da đaci… »

"Sudija nas je oštetio, ali nije namerno"

B92 pre 2 sata
Potpredsednik Spartaka Branislav Savić izjavio je da je evidentno da su Subotičani oštećeni protiv Proletera. Ali, prema njegovim rečima, iz Subotice se ne ljute na sudije jer smatraju da nije bilo namere. Spartak je u prethodnom kolu Superlige… »

Za bolju komunikaciju đaka i roditelja: U subotičkoj OŠ „Ivan Goran Kovačić“ radionica o roditeljstvu

Večernje novosti pre 3 sata
U SVEČANOJ sali OŠ „Ivan Goran Kovačić“ u Subotici u četvrtak će se održaćati radionica „Alatke pozitivnog roditeljstva“ za roditelje učenika prvog ciklusa. Radionicu organizuje Centar za prava deteta, a voditelj radionice je Ivana Papeš… »

Bezbednije sprave na tartan podlozi: U parku u Dudovoj šumi u Subotici novi kutak za najmlađe

Večernje novosti pre 5 sati
U Dudovoj šumi postavljeno je novo igralište za najmlađe Subotičane. Stare sprave zamenile su nove, moderne na tartan podlozi. Sredstva za obnovu ovog igrališta obezbeđena su kroz projekat „Obnova i poboljšanje bezbednosnih uslova dečijih… »

Sve počinje kad padne mrak: Grupa migranata se u ovom delu Srbije okupi, a evo i šta rade

Večernje novosti pre 4 sata
DAN u Kelebiji, Horgošu, Čikeriji i drugim manjim mestima na samoj granici sa Mađarskom, ni po čemu se ne razlikuje od drugih. Sve dok ne počne da se smrkava i na ulicama počnu da se pojavljuju grupe mladića, migranata iz Avganistana, Pakistana… »

Gluve i nagluve osobe imaju iste potrebe kao i svi

Subotica.com pre 6 sati
Oko 140 naših sugrađana koji imaju neki vid oštećenja čula sluha obeležiće u subotu, 26. septembra, Dan gluvih skromnom proslavom u prostorijama Saveza za gluve i nagluve Subotice, a kako izgleda njihov svakodnevni život i sa kakvim izazovima se… »

Paprene kazne za paljenje strnjišta: U Subotici upozoravaju poljoprivrednike i građanstvo da ne pale ostatke na usevima

Večernje novosti pre 6 sati
ŠTAB za žetvu strnih žita i jesenju berbu ratarskih useva na području Subotice upozorava da je zabranjeno spaljivanje ostataka strnih useva, spaljivanje smeća na otvorenom prostoru i spaljivanje biljnih ostataka. Za nepoštovanje ove zabrane… »

Virus prisutan kod 55 korisnika i 19 zaposlenih u ustanovama

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je da je zaključno sa današnjim danom, u ustanovama socijalne zaštite, Domovima za smeštaj odraslih i starih, potvrđeno prisustvo virusa COVID - 19 kod 55… »

Ministarstvo: Virus prisutan kod 55 korisnika i 19 zaposlenih

Dnevnik pre 6 sati
BEOGRAD: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je da je zaključno s današnjim danom, u ustanovama socijalne zaštite, Domovima za smeštaj odraslih i starih, potvrđeno prisustvo virusa kovid-19 kod 55 korisnika i… »

Na Horgošu pokušali da prokrijumčare akvarijumske ribice

Dnevnik pre 7 sati
NOVI SAD/SUBOTICA: Carinici su na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji s policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 220 akvarijumskih ribica. Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za kontrolu pristigao putnički kombi „ford tranzit“… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
25 ˚C
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
18˚ / 27˚
četvrtak
Pljuskovi
Pljuskovi
16˚ / 25˚

Vesti dana »