Subotica - vesti

Međedovć najbolji u Subotici: Hamadu pripao ITF turnir

Kurir pre 1 sat
Novopazarski teniser Hamad Međedović osvojio je danas u Subotici ITF turnir iz igrače do 18 godina, pošto je u finalu savladao Slovenca Tina Krstuloviča sa 2:1 u setovima (6:2, 5:7, 6:2).
"Iza mene je odličan turnir, koji je besprekorno organizovan. Prezadovoljan sam rezultatom, ali spremao sam se za ovo i isplatilo se. Sledi takmičenje u Nišu", rekao je Medjedović posle meča. On ima 14 godina i bio je postavljen... »

Međedoviću ITF titula u Subotici

Radio sto plus pre 1 sat
Novopazarski teniser Hamad Međedović osvojio je danas ITF turnir iz igrače do 18 godina u Subotici, pošto je u finalu savladao Slovenca Tina Krstuloviča sa 2:1 u setovima (6:2, 5:7, 6:2). "Iza mene je odličan turnir, koji je besprekorno organizovan. Prezadovoljan sam rezultatom, ali spremao sam se... »

Međedoviću ITF titula u Subotici

RTV Novi Pazar pre 1 sat
Novopazarski teniser Hamad Međedović osvojio je danas ITF turnir iz igrače do 18 godina u Subotici, pošto je u finalu savladao Slovenca Tina Krstuloviča sa 2:1 u setovima (6:2, 5:7, 6:2). “Iza mene je odličan turnir, koji je besprekorno organizovan. Prezadovoljan sam rezultatom, ali spremao sam se... »

Tržište traži programere

Večernje novosti pre 3 sata
Gimnazija "Svetozar Marković" u Subotici od jeseni uvodi smer za infomatičare. Odeljenje sa najviše 20 đaka zasad samo na srpskom jeziku. Prijemni 3. juna
IMAJUĆI u vidu veliku potrebu tržišta za stručnjacima iz oblasti informacionih tehnologija, subotička gimnazija "Svetozar Marković" će od naredne školske godine otvoriti novi, IT smer. Odeljenje će imati najviše 20 đaka, a zasad... »

U toku je studentski "hakaton" u Subotici

RTV pre 4 sata
RTV: U toku je studentski "hakaton" u Subotici
SUBOTICA - U toku je studentski "hakaton" za programere i ekonomiste, u okviru koga student imaju 24 časa za rešavanje programerskih ili poslovnih problema, nakon čega će svoja idejna rešenja predstaviti žiriju.
Takmičenje se organizuje treću godinu za redom, sa ciljem da se studentima omogući da se upoznaju sa radnim uslovima i onime što ih očekuje kada nakon završenih studija počnu da rade u nekoj od kompanija. "BizKod" takmičenje... »

"Divovi" na pet jezika

Večernje novosti pre 6 sati
Veliki regionalni pozorišni projekat u Subotici
U POZORIŠTU "Deže Kostolanji" u Subotici večeras će premijerno biti izveden komad "Gorski divovi" Liuđija Pirandela, reditelja Paola Mađelija, u koprodukciji pet teatara iz regiona. Pored domaćina pozorišta "Deže Kostolanji" iz Srbije, tu su i Hrvatsko narodno... »

Veselinović: Kvalitetna predstava protiv Spartaka neće izostati

Dnevnik pre 7 sati
Aleksandar Veselinović se na trenersku klupu u Vojvodini vratio nakon uspešne misije koju je imao u Subotici. Fudbalere Spartaka Ždrepčeve krvi doveo je do trećeg mesta na tabeli posle 30. prvenstvenih kola, stvorivši od njih mladu, ali veoma uspešnu, efikasnu i otvorenoj igri naklonjenu celinu.
Pred sam početak plej-ofa prihvatio je poziv iz Novog Sada da pokuša da i u najvećem gradu u Vojvodini uradi nešto slično, iako je bio svestan da je pred njim veoma težak i zahtevan posao. Već u drugom kolu doigravanja nasuprot... »

Gerontološkom centru Subotica - četiri miliona dinara

RTV pre 1 dan
RTV: Gerontološkom centru Subotica - četiri miliona dinara
SUBOTICA - Ugovore o dodeli bespovratnih sredstva u vrednosti od četiri miliona dinara potpisali su direktor Gerontološkog centra u Subotici dr Nenad Ivanišević i pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić. Reč je o opremanju domskih objekata Gerontološkog centra Subotica i ponovnom uvođenju usluge seoski domaćin. Sredstva su dodeljena na osnovu konkursa pokrajinskog sekretarijata kojim su se finansirale, mere, aktivnosti i programi u oblasti socijalne
Potpisivanjem dva ugovora Gerontološki centar Subotica kreće u realizaciju projekata koji su bitni za korisnike ove socijalne ustanove. Sredstva u vrednosti od tri miliona dinara biće utrošena za nabavku opreme za praonu, koja... »

"Savremena dostignuća u građevinarstvu" u Subotici

RTV pre 1 dan
RTV: "Savremena dostignuća u građevinarstvu" u Subotici
SUBOTICA - "Savremena dostignuća u građevinarstvu" naziv je međunarodne konferencije čiji je domaćin bio Građevinski fakultet u Subotici, a koja je okupila stručnjake iz Srbije i deset zemalja sa ciljem razmene iskustava i uspostavljanja bolje saradnje.
Građevinski fakultet u Subotici je, povodom svog Dana i 44. rođendana, organizovao 6. Međunarodnu konferenciju "Savremena dostignuća u građevinarstvu" na kojoj je okupio stručnjake iz Srbije i još deset zemalja. "Međunarodna... »

Vašar i regionalna izložba cveća u Subotici

RTV pre 1 dan
RTV: Vašar i regionalna izložba cveća u Subotici
SUBOTICA - Kraj aprila i početak maja je idealno vreme da uredite svoje dvorište. Ako želite a svoje okruženje oplemenite sa nekim novim biljkama, idealno mesto da ih nabavite jesu vašari koji se ovih dana organizuju u nekoliko gradova. Jedan od njih je i tradicionalni Vašar i regionalna izložba cveća u Subotici.
Šetališe pored plave fontane u Subotici ulepšali su ovih dana proizvođači cveća, izlagači na tradicionalnom vašaru koji svake godine organizuje Udruženje seljaka Subotice. Sadnice raznobojnog i raznolikog cveća privlači veliki... »

Subotica
subota

Vedro
25 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
15˚ / 26˚
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
16˚ / 27˚

Šta se krije iza neočekivanog poteza Kima Džonga Una?

Vesti online  pre 2 sata  još 25 povezanih

Sutra sunčano i veoma toplo, do 28 stepeni

Novi magazin  pre 4 sata  još 14 povezanih

Odvojena komemoracija SNV u Jasenovcu

N1 Info  pre 2 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.