Subotica

Saradnja Regionalne deponije i Visoke tehničke škole u Subotici

RTV pre 7 minuta
SUBOTICA - Subotička regionalna deponija poseduje najsavremenije tehnologije za upravljanje otpadom kao resursom za stvaranje nove vrednosti. Pristup tim tehnologijama, kroz praksu, omogući će i studentima Više tehničke škole u Subotici. Tim povodom… »

Narodna kuhinja Crvenog krsta ponovo deli tople obroke najsiromašnijim Subotičanima

RTV pre 1 sat
SUBOTICA - Narodna kuhinja Crvenog krsta u Subotici ponovo priprema kuvane obroke za 1.200 najsiromašnijih sugrađana. Volonteri pomažu kuvarima u centralnoj kuhinji u pripremi obroka u narodnom kazanu. "Svaki dan očistimo oko 350 kilograma krompira… »

Za četiri godine u Subotici realizovana 72 projekta u oblasti sporta

Dnevnik pre 35 minuta
SUBOTICA: Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez uručio je juče direktoru Osnovne škole „Kizur Ištvan” u Subotici Dejanu Anđeloviću ugovor o sanaciji košarkaškog terena u dvorištu ove škole, vredan 800.000 dinara. Batez je… »

Sramota neviđena! Divljao po groblju u Subotici! Dvadesetogodišnjak oštetio 16 nadgrobnih spomenika i polomio 4 krsta!

Kurir pre 20 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su S. S. (2000) iz Malog Iđoša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo povreda groba. Sumnja se da je S. S. juče na groblju u Malom Iđošu, oštetio 16 nadgrobnih… »

Mladić (20) iz Malog Iđoša oštetio 16 nadgrobnih spomenika i polomio četiri drvena krsta

Telegraf pre 19 sati
Određeno mu je zadržavanje do 48 časova. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su, u subotu, S. S. (20) iz Malog Iđoša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo povreda groba. Sumnja se da je S. S. u petak… »

Od naredne školske godine nastava za sport u sedam gimnazija

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - U okviru reforme gimnazijskog obrazovanja koju sprovodi Ministarstvo, prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, od školske 2020/2021. godine učenici će prvi put moći da pohađaju i novi program nastave i učenje za sport u sedam gimnazija u… »

SRS: Dodatno finansirati Maticu Srpsku i pozorišta umesto kulturnih događaja sumnjive sadržine

Novi magazin pre 24 sata
Srpska radikalna stranka (SRS) ocenila je danas da je umesto finansiranja "fantomskih organizacija i kulturnih događaja sumnjive i problematične sadržine", potrebno obezbediti dodatna sredstva Matici srpskoj, Srpskom narodnom pozorištu, Narodnom… »

Jugonostalgičari obeležili Dan mladosti

Subotica.com pre 1 dan
Na današnji dan, širom SFRJ slavio se Dan mladosti. Iako je poslednji put obeležen pre nešto više od tri decenije, jugonostalgičari i danas proslavljaju ovaj praznik. Tako su i ove godine položili cveće na bistu Josipa Broza Tita u Mini… »

Pokrajina obezbedila sredstva za renoviranje košarkaškog terena u OŠ "Kizur Ištvan"

Subotica.com pre 1 dan
Pokrajinski sekretar za omladinu i sport, Vladimir Batez, i direktor OŠ "Kizur Ištvan", Dejan Anđelović, potpisali su ugovor o dodeli sredstava, u visini od 800.000 dinara, za rekonstrukciju košarkaškog terena u ovoj subotičkoj školi. Ovo je… »

Okuka savetuje srpske klubove: Dajte šansu deci

Sportski žurnal pre 12 sati
Neobavezni paket aranžman u finišu sezone, četiri kola, bez preteranog stresa, neizvesnosti i ispadanja, nametnuo je raspredanja na temu kakav nas fudbal, s kraja ove nedelje, očekuje na terenima od Subotice do Surdulice. U trci sa samo jednom… »

Vremenska prognoza »

Subotica »
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
15 ˚C
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
9˚ / 19˚
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
10˚ / 20˚

Vesti dana »