Supernova

Supernova Veprovi nadigrali SBB Vukove u „večitom derbiju“

Ritam grada Kg 12.10.2020
U dramatičnom i do samog kraja neizvesnom derbiju drugog kola „7 na 7“ Prve lige Srbije, Kragujevac Wild Boarsi nadigrali su „večite rivale“, beogradske SBB Vukove, rezultatom 50:46 (25:21) i trijumfom u ovom, umnogome drugačijem sportu… »

Trener uleteo na teren i udaranjem rivala sprečio poraz svog tima (foto, video)

Alo 09.10.2020
Utakmica je odigrana u Kragujevcu. Nešto što nismo verovali da ćemo videti na našim terenima, ipak se desilo prošle nedelje. Potez trenera koji je upao na teren da bi sprečio protivnički tim da postigne poene poprilično je uzdrmalo srpski sport. U… »

Nova dimenzija trčanja uz adidas!

Mondo 09.10.2020
Moć, udobnost, kontrola: Želite da izazovete sebe, obarate lične rekorde, pomerate svoje granice i iskusite trčanje kao nikad do sad? Adidas Supernova patike su tu, isprobajte ih i uverite se zašto treba da počnete sa trčanjem baš sad! Moć… »

Fatalna Ruskinja prvi put u javnosti, nakon udaje za Francuza čija je porodica teška 110 milijardi $

Telegraf 03.10.2020
Natalija Vodianova, poznatija kao Natalija Supernova, je uslikana sa svojim suprugom samo sedam dana nakon što je izgovorila sudbonosno "da" Francuski biznismen Antoan Arno (43) i njegova novopečena supruga Natalija Vodianova (38) su uslikani na "Dior"… »

Telekom i Supernova šire optičku mrežu u Leskovcu

Jugmedia 23.09.2020
Radnici koje je, kako su rekli juGmedii, angažovao Telekom Srbije, šire ovih dana GPON optičku mrežu kako bi se internet i televizijski provajder Supernova video kvalitetnije na postojećim i na lokacijama na kojima do sada nije imalo signala. Kablovi… »

Sasvim novi Supernova kutak u Novom Sadu

Dnevnik 21.09.2020
U tržnom centru Promenada, otvoreno je novo prodajno mesto Supernove u kojem će svi stanovnici Novog Sada i okoline moći da odaberu usluge televizije, interneta i telefonije. Na ovaj način, Supernova se približila korisnicima i omogućila im da… »

Piše Milenko Vasović: Šta će Telekomu 47 Pinkovih kanala?

Nova 26.08.2020
Ko ne veruje u ovu brojku, a ima Telekomovu kablovsku (Supernova), neka uzme daljinski i izbroji. Kako god da listaš naletiš na ružičastu pitu. Ne može se pobeći, čovek stiče utisak da je Telekom i osnovan da bi distribuirao sve što smisli doktor… »

Predejančani muku muče sa strujom i Supernovom

Jugmedia 24.08.2020
Meštani varoši Predjane i okolnih sela tvrde da u poslednjih godinu i po dana imaju velikih problema sa strujom jer nestane čim vetar dune ili zagrmi, a u poslednje vreme učestali su i prekidi televizijskog programa i interneta, od kada je, zapravo… »

Supernova je možda uzrokovala pomor na Zemlji. Šta ako eksplodira Betelgez?

Sputnik 19.08.2020
Kako je odmicalo geološko razdoblje devona, na Zemlji je izumiralo sve više bića, što je pre 359 miliona godina kulminiralo u jednom od najvećih masovnih izumiranja u istoriji naše planete. Naučnici su sada utvrdili da uzrok tome ne moraju biti… »

Život na Zemlji nisu uništavali samo meteori i vulkani, već i eksplozije dalekih zvezda

RTS 19.08.2020
U naučnim krugovima pojavila se nova pretpostavka da je eksplozija džinovske zvezde možda uništila ozonski omotač i pokrenula masovno izumiranje na Zemlji pre više miliona godina. Prema novoj, uzbudljivoj teoriji naučnika koji proučavaju duboke… »

Vesti dana »