Supernova

Veprovi sezonu otvorili pobedom

InfoKG 19.04.2021
Posle godinu dana pauze zbog epidemije Korona virusa, šampioni Srbije, Supernova Kragujevac Wild Boarsi, otvorili su sezonu pobedom na gostovanju Požarevac Pastuvima, rezultatom 26:2. Zbog novog pravila da bar jednu utakmicu svaki tim odigra sa domaćim… »

Rijanon Gidens, Nina Simon našeg doba: Folk supernova slomljenog srca i uzdignute glave

RTS 18.04.2021
Popularna muzika je dobila heroinu koja će je izbaviti iz lavirinta banalnosti, jeftine popularnosti i nezajažljivih plutokratskih ambicija. Rijanon Gidens je njeno ime. Rečenica iz romana "Katarina" Draška Sikimića: „Katarina, ti u stvari ličiš… »

Pagani Huayra BC Roadster Supernova

Auto blog 11.04.2021
Pagani je Huayru BC Roadster prikazao u leto 2019. godine kada je najavljeno da će biti napravljena u ograničenoj seriji od samo 40 primeraka. Jedan od tih primeraka je nedavno isporučen u Kanadi, a nosi i dodatak "Supernova" u svom nazivu. Vlasnik je… »

Supernova pametna klupa stigla i u Čačak kao nagrada za izuzetan rezultat učenika

Top press 18.03.2021
Čačak – Osnovna škola „Ratko Mitrović“ u Čačku četvrta je po redu od ukupno jedanaest škola u Srbiji koju je kablovski operater Supernova nagradio pametnom klupom za izuzetan rezultat učenika. Supernova pametna klupa omogućava učenicima… »

Supernova pametna klupa stigla i u Čačak

Glas Zapadne Srbije 18.03.2021
Čačak – Osnovna škola „Ratko Mitrović“ u Čačku četvrta je po redu od ukupno jedanaest škola u Srbiji koju je kablovski operater Supernova nagradio pametnom klupom za izuzetan rezultat učenika. Supernova pametna klupa omogućava učenicima… »

Srećan 8. mart - pravi je trenutak za čestitke i #superporuke

Kurir 08.03.2021
Pomislite li nekada da li ste se dovoljno zahvalili svim dragim, voljenim ženama iz vaše okoline? Pomislite li nekada koliko su one učinile za vas? Osmi mart je praznik kada ih se sigurno setimo i tada im poklonimo neki poklon, čestitku, zagrljaj… »

Veprovi i Univerzitet formirali Fond za stipendiranje studenata sportista

Ritam grada Kg 03.03.2021
Univerzitet u Kragujevcu i Klub američkog fudbala Supernova Kragujevac Wild Boars, u cilju promovisanja sporta među studentskom populacijom potpisali su Ugovor o formiranju Fonda za stipendiranje studenata profesionalnih ili poluprofesionalnih… »

Tekovina: Osmi mart nije retro, on je klasika!

Kurir 28.02.2021
Za Dan žena i kablovski operator Supernova odlučio je da obraduje pripadnice lepšeg pola, spremivši im iznenađenje. Međunarodni dan žena, poznatiji kao 8. mart, posvećen je ženama. Nastao je kao dan sećanja na borbu za ekonomsku, političku i… »

Ljubav je odgovornost

XXZ magazin 22.02.2021
XXZ magazin preporučuje. Film Supernova (2021) Sam (Colin Firth) i Tusker (StanleyTucci), prvi Englez, drugi Amerikanac, obojica umetnici, putuju kroz lepo snimljen film, te predele koji su u skladu s onim što jedan prema drugome osećaju. Zajedno su… »

Prepirka zbog "Dare iz Jasenovca": Ko je zabranio, a ko nezakonito emitovao

Radio 021 21.02.2021
"Film "Dara iz Jasenovca", koji je emitovan sinoć od 20 časova na prvom programu Radio Televizije Srbije, nisu mogli da gledaju korisnici EON aplikacije na mobilnim telefonima, tabletima i računarima, navodi SBB. SBB i dalje ne poštuje zakone Srbije… »

Vesti dana »