Supernova

Jedanaest osnovnih škola u Srbiji dobilo Supernova pametne klupe

Nedeljnik 31.05.2021
PAMETNA KLUPA STIGLA I U UMČARE Osnovna škola „Mića Stojković“ sa sedištem u Umčarima jedanaesta je škola u Srbiji koju je kablovski operator Supernova nagradio za postignute rezultate donacijom pametne klupe. Ovim je zaokružen ciklus donacija… »

Pametna klupa stigla i u Umčare

B92 31.05.2021
Beograd -- OŠ "Mića Stojković" sa sedištem u Umčarima 11. je škola u Srbiji koju je kablovski operator Supernova nagradio za postignute rezultate donacijom pametne klupe. Ovim je zaokružen ciklus donacija koji je Supernova realizovala u okviru… »

Jedanaest osnovnih škola u Srbiji dobilo Supernova pametne klupe: Pametna klupa stigla i u umčare

Srbija danas 31.05.2021
Super pametna klupa, koja sada krasi dvorišta škola u svim delovima Srbije, omogućava učenicima povezivanje na internet, punjenje telefona i korišćenje platforme sa edukativnim i zabavnim sadržajima. Osnovna škola „Mića Stojković“ sa… »

Pametna klupa stigla i u umčare: Jedanaest osnovnih škola u Srbiji dobilo Supernova pametne klupe

Kurir 31.05.2021
Osnovna škola „Mića Stojković“ sa sedištem u Umčarima jedanaesta je škola u Srbiji koju je kablovski operator Supernova nagradio za postignute rezultate donacijom pametne klupe. Ovim je zaokružen ciklus donacija koji je Supernova realizovala u… »

Anonimni ME ne zanimaju! Zorannah u Kontra šouu otkrila šta je presudno za izbor partnera: Ako nije verifikovan nije…

Kurir 28.05.2021
00:21 ANONIMNI ME NE ZANIMAJU! Zorannah u Kontra šouu otkrila šta je presudno za izbor partnera: Ako nije VERIFIKOVAN nije muškarac! U večerašnjoj epizodi emisije Kontra šou na Kurir televiziji gosti su Zorana Jovanović Zorannah, Aleksandra… »

Najbolje što nam je 2021. donela u svetu filma

B92 26.05.2021
Mesec dana nakon što je američka Akademija filmskih nauka i umetnosti, na 93. dodeli Oskara nagradila najbolje filmove iz prethodne godine, vreme je da se obrati pažnja na filmska ostvarenja u 2021. godini. Ova godina već obećava, iako su svetske… »

Megabit je velika bitka, a šta piše u HD rezoluciji?

B92 26.05.2021
Ekipa Državnog posla ima svoj internet rečnik koji će vas nasmejati do suza! Super par MOVE paketi kablovskog operatora Supernova imaju super jasnu ponudu - super televizija i super brzi internet na jednom mestu! Više od 260 TV i radio kanala… »

Megabit je velika bitka, a šta piše u hd rezoluciji? Ekipa Državnog posla ima svoj internet rečnik koji će vas nasmejati…

Kurir 25.05.2021
Super par MOVE paketi kablovskog operatora Supernova imaju super jasnu ponudu – super televizija i super brzi internet na jednom mestu! Više od 260 TV i radio kanala, neograničeni optički internet, tri naloga za mobilne uređaje, vraćanje programa… »

Ekipa Državnog posla ima svoj internet rečnik koji će vas nasmejati do suza!

Alo 25.05.2021
Megabit je velika bitka, a šta piše u HD rezoluciji? Super par MOVE paketi kablovskog operatora Supernova imaju super jasnu ponudu – super televizija i super brzi internet na jednom mestu! Više od 260 TV i radio kanala, neograničeni optički… »

Megabit je velika bitka, a šta piše u hd rezoluciji? Ekipa Državnog posla ima svoj internet rečnik koji će vas nasmejati…

Srbija danas 22.05.2021
Više od 260 TV i radio kanala, neograničeni optički internet, tri naloga za mobilne uređaje, vraćanje programa čak do sedam dana unazad i pristup Video klubu. Super par MOVE paketi kablovskog operatora Supernova imaju super jasnu ponudu – super… »

Vesti dana »