Supernova

Novogodišnji poklon korisnicima Supernove: Pametno gledanje televizije uz "move - TV po tvom"

Blic 28.12.2020
Polako privodimo kraju i ovu godinu koji mnogi jedva čekaju da je što pre zaborave. Većina nas će praznične dane provesti u svojim kućama okružena porodicom, a glavno društvo će nam praviti mala čarobna kutija. Ne treba žaliti što možda baš… »

Finale serije 12 reči, epizode 11. i 12: U životu ne postoji garancija! (VIDEO)

Svet plus 25.12.2020
U životu ne postoji garancija! Na kanalu Super Star za vikend možete pogledati finale serije "12 reči", epizode 11. i 12. Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i… »

Davor Sakač, direktor marketinga i brend strategije Supernove: Nova era gledanja televizije

Nedeljnik 18.12.2020
Foto: Supernova Kako je koronavirus zatekao Supernovu i koliko su poslovni planovi morali da se prilagođavaju novim uslovima života? Kao i većina kablovskih operatora morali smo da reagujemo brzo i primenimo instant rešenja bez prava na grešku. Naš… »

Besplatan pristup TV K1, TV Doktor i TV Kazbuka

Dnevnik 16.12.2020
Nakon velikog interesovanja Minacord Media je omogućila besplatno praćenje televizija K1, TV Doktor i TV Kazbuka. Programi sve tri televizije svakodnevno se emituju na Telekom, Supernova i Orion platformi, a sada se mogu gledati i besplatno preuzimanjem… »

Postanite kreator svog TV programa

B92 07.12.2020
Glavna "zvezda" svake kuće tokom zime je televizor. Bilo da se ujutru razbuđujemo uz muzičke kanale, gledamo vesti tokom ručka ili film pred spavanje, TV program nas prati kroz dan i boji nam svakodnevnicu aktuelnostima i različitim uzbudljivim… »

SBB: Utvrditi otkud Telekomu podaci o našim korisnicima koji su poslovna tajna

Cenzolovka 03.12.2020
Kompanija SBB je saopštila da zahteva od nadležnih institucija da utvrde da li je kompanija Telekom Srbija pribavila podatke o SBB korisnicima koji predstavljaju poslovnu tajnu i da li su "protivno svim zakonima i dobrim poslovnim običajima, odlučili… »

SBB zatražio nadzor nadležnih institucija nad kompanijom Telekom Srbija

Danas 03.12.2020
Kompanija SBB zatražila je danas od nadležnih institucija da utvrde da li je Telekom Srbija pribavio podatke o SBB korisnicima koji predstavljaju poslovnu tajnu i da li ih zloupotrebljava u svoju korist, a od Poverenika za informacije od javnog značaja… »

SBB: Utvrditi kako je Telekom došao do podataka o SBB korisnicima koji su poslovna tajna

Beta 03.12.2020
Kompanija SBB danas je zatražila od nadležnih institucija da utvrde da li je Telekom Srbija pribavio podatke o SBB korisnicima koji su poslovna tajna i da li su "protivno svim zakonima i dobrim poslovnim običajima, odlučili da ih zloupotrebe u svoju… »

SBB: Utvrditi otkud Telekomu podaci o našim korisnicima koji su poslovna tajna

N1 Info 03.12.2020
Kompanija SBB je saopštila da zahteva od nadležnih institucija da utvrde da li je kompanija Telekom Srbija pribavila podatke o SBB korisnicima koji predstavljaju poslovnu tajnu i da li su "protivno svim zakonima i dobrim poslovnim običajima, odlučili… »

SBB: Kako je Telekom došao do podataka naših korisnika

Nova 03.12.2020
SBB kompanija zahteva od nadležnih institucija da utvrde da li je kompanija Telekom Srbija pribavila podatke o SBB korisnicima koji predstavljaju poslovnu tajnu i da li su protivno svim zakonima i dobrim poslovnim običajima, odlučili da ih zloupotrebe… »

Vesti dana »