Supernova

SBB: RTS i Telekom da objasne zašto nije bilo moguće gledati „Daru“ na EON-u

Cenzolovka 21.02.2021
"Film "Dara iz Jasenovca", koji je emitovan sinoć od 20 časova na prvom programu Radio Televizije Srbije, nisu mogli da gledaju korisnici EON aplikacije na mobilnim telefonima, tabletima i računarima. Ovakvu odluku doneo je RTS, ograničivši gledanje… »

SBB: Korisnici EON aplikacije nisu mogli da gledaju film „Dara iz Jasenovca“

Danas 21.02.2021
Kompanija SBB saopštila je danas da korisnici EON aplikacije nisu mogli da gledaju film „Dara iz Jasenovca“ prikazan u subotu uveče na Radio-televiziji Srbije (RTS) jer je tako odlučio RTS, ograničivši gledanje filma preko multiskrin aplikacije i… »

Izazovi avanturu – Kopaonik

Alo 20.02.2021
Ako se razmišljate kako da provedete zimski godišnji odmor, onda treba da pogledate novu epizodu emisiju Izazovi avanuru koja se emituje u subotu u 16:30 časova na Balkan trip televiziji. Ovog puta Radovan Kovač nam pokazuje čari Kopaonika na malo… »

Evo gde sve možete pratiti Dnevnik zapadne Srbije - Supernova, IPTV, SBB i obične antene

Glas Zapadne Srbije 15.02.2021
Dnevnik zapadne Srbije koji kreće večeras, može se pratiti preko tri kablovska operatera Supernova, IPTV, SBB kao i sa običnom antenom. Što znači da će ova centralana informativna emisija zapadne Srbije biti vidljiva televiziji Telemark, Gornji… »

Evo gde sve možete pratiti Dnevnik zapadne Srbije – Supernova, IPTV, SBB i obične antene

Top press 15.02.2021
Dnevnik zapadne Srbije koji kreće večeras, može se pratiti preko tri kablovska operatera Supernova, IPTV, SBB kao i sa običnom antenom. Što znači da će ova centralna informativna emisija zapadne Srbije biti vidljiva na televiziji Telemark, Gornji… »

Supernova pametna klupa i za novosadske osnovce

RTV 11.02.2021
NOVI SAD - Učenici novosadske osnovne škole "Đorđe Natošević" od sada će na raspolaganju imati pametnu klupu koja, pored mogućnosti punjenja telefona, nudi pristup internetu i informisanje o aktuelnostima i rasporedu nastave. Inovativne klupe… »

Supernova pametna klupa za novosadske osnovce

Nedeljnik 11.02.2021
Foto promo Učenici novosadske osnovne škole „Đorđe Natošević“ od sada će, zahvaljujući kablovskom operatoru Supernova, na raspolaganju imati pametnu klupu koja, pored mogućnosti punjenja telefona, nudi pristup internetu i platformi sa… »

Supernova pametna klupa i za osnovce u "Đorđe Natošević"

Dnevnik 11.02.2021
NOVI SAD: Učenici novosadske osnovne škole "Đorđe Natošević" od sada će na raspolaganju imati pametnu klupu koja, pored mogućnosti punjenja telefona, nudi pristup internetu i informisanje o aktuelnostima i rasporedu nastave. Inovativne klupe… »

EVGA predstavlja SuperNova 1300 M1 Mining napajanje

Benchmark 11.02.2021
EVGA želi da u potpunosti iskoristi situaciju sa rastom popularnosti kriptovaluta, a kompanija je predstavila novo napajanje, punog naziva SuperNova 1300 M1 Mining Power Supply. Napajanje korisnicima nudi šest VGA konektora, od kojih svaki ima PCIe… »

MCF: Dara iz Jasenovca vodeći film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima

Ekapija 09.02.2021
Film Dara iz Jasenovca, ostvarenje reditelja Predraga Antonijevića, koji se od petka prikazuje u američkim bioskopim, prvog vikenda prikazivanja zabeležio je najveću prosečnu zaradu u odnosu na broj bioskopa u kojima se film prikazuje, saopštio je… »

Vesti dana »