Supernova

Povređivali smo se, ne kajem se! Marina Visković otkrila razloge kraha ljubavi: Opet bih sve isto uradila

Kurir pre 15 dana
Pevačica Marina Visković gošća je večerašnjeg izdanja emisije Kontra šou na Kurir televiziji. Marina je tom prilikom progovorila o raskidu veridbe. Povređivali smo se. Naravno da ljudi raskinu iz tih razloga. Posle takvog odnosa dođe do… »

Megabit je velika bitka, a šta piše u hd rezoluciji?

Mondo pre 16 dana
Ekipa Državnog posla ima svoj internet rečnik koji će vas nasmejati do suza! Ekipa Državnog posla ima svoj internet rečnik koji će vas nasmejati do suza! Super par MOVE paketi kablovskog operatora Supernova imaju super jasnu ponudu – super… »

“Pametna klupa” za pametne učenike Vlasotinca

Jug press pre 19 dana
VLASOTINCE Učenicima i kolektivu Osnovne škole “8. oktobar” od skora je na raspolaganju ,,Pametna klupa”, koja omogućava učenicima pristup platformi sa edukativnim i zabavnim sadržajima, punjenje mobilnih telefona i povezivanje na internet. Ovo… »

19 operatera pod brendom Supernova ulaze u Telekom Srbije

Bonitet pre 19 dana
Telekom Srbija prošle godine ostvario je 4,2 milijarde dinara neto profita što je povećanje od 64 odsto u odnosu na 2019. godinu, a u septembru će isplatiti dividendu akcionarima u iznosu od 4,1 milijardu dinara, rekao je generalni direktor te… »

Pametna klupa stigla i u umčare: Jedanaest osnovnih škola u Srbiji dobilo Supernova pametne klupe

Alo pre 20 dana
Osnovna škola „Mića Stojković“ sa sedištem u Umčarima jedanaesta je škola u Srbiji koju je kablovski operator Supernova nagradio za postignute rezultate donacijom pametne klupe. Ovim je zaokružen ciklus donacija koji je Supernova realizovala u… »

Jedanaest osnovnih škola u Srbiji dobilo Supernova pametne klupe - pametna klupa stigla i u umčare

Blic pre 20 dana
Osnovna škola „Mića Stojković“ sa sedištem u Umčarima jedanaesta je škola u Srbiji koju je kablovski operator Supernova nagradio za postignute rezultate donacijom pametne klupe. Ovim je zaokružen ciklus donacija koji je Supernova realizovala u… »

Tanjug danas pušta televizijski signal

Politika pre 20 dana
Televizija Tanjug, izrasla iz najstarije novinske agencije, danas počinje s radom. Posle 78 godina, agencija koja je emitovala i do 600 vesti dnevno, postaje još bliža i pristupačnija, nudeći informativni televizijski sadržaj, o čijoj proizvodnji… »

Jedanaest osnovnih škola u Srbiji dobilo Supernova pametne klupe

Nedeljnik pre 20 dana
PAMETNA KLUPA STIGLA I U UMČARE Osnovna škola „Mića Stojković“ sa sedištem u Umčarima jedanaesta je škola u Srbiji koju je kablovski operator Supernova nagradio za postignute rezultate donacijom pametne klupe. Ovim je zaokružen ciklus donacija… »

Pametna klupa stigla i u Umčare

B92 pre 20 dana
Beograd -- OŠ "Mića Stojković" sa sedištem u Umčarima 11. je škola u Srbiji koju je kablovski operator Supernova nagradio za postignute rezultate donacijom pametne klupe. Ovim je zaokružen ciklus donacija koji je Supernova realizovala u okviru… »

Jedanaest osnovnih škola u Srbiji dobilo Supernova pametne klupe: Pametna klupa stigla i u umčare

Srbija danas pre 20 dana
Super pametna klupa, koja sada krasi dvorišta škola u svim delovima Srbije, omogućava učenicima povezivanje na internet, punjenje telefona i korišćenje platforme sa edukativnim i zabavnim sadržajima. Osnovna škola „Mića Stojković“ sa… »

Vesti dana »