Supernova

Užice se vraća na Mlečni put

Zoom UE pre 8 dana
UŽICE – Užice se vraća na Mlečni put, naziv je predavanja koje će se održati u bašti Gradskog kulturnog centra u petak, 30. jula od 20 i 30 časova. Posetioci će saznati šta je to svetlosno zagađenje i zašto je važno da vratimo zvezde u… »

EVGA najavljuje Supernova P6 napajanja

Benchmark pre 11 dana
EVGA se sprema da predstavi novu seriju napajanja sa 80-Plus Platinum sertifikatom. Predstojeća Supernova P6 linija napajanja nasleđuje Supernova P5 seriju, a implementira novi dizajn platforme, nove materijale i bolje plasiranje izlaza u manjem… »

Serbian Bowl XVI na Nova Sport, Vukovi protiv Banat Bulsa

Sport klub pre 25 dana
U subotu od 16.30 časova, uz direktan prenos na kanalu Nova Sport, igraće se šesnaesti po redu "Serbian Bowl XVI". Na stadionu FK Rakovica (IMR) u Beogradu, sastaće se ekipe SBB Vukovi Beograd i Banat Buls. Ove dve ekipe bile su ubedljivo najbolje u… »

Povređivali smo se, ne kajem se! Marina Visković otkrila razloge kraha ljubavi: Opet bih sve isto uradila

Kurir 04.06.2021
Pevačica Marina Visković gošća je večerašnjeg izdanja emisije Kontra šou na Kurir televiziji. Marina je tom prilikom progovorila o raskidu veridbe. Povređivali smo se. Naravno da ljudi raskinu iz tih razloga. Posle takvog odnosa dođe do… »

Megabit je velika bitka, a šta piše u hd rezoluciji?

Mondo 04.06.2021
Ekipa Državnog posla ima svoj internet rečnik koji će vas nasmejati do suza! Ekipa Državnog posla ima svoj internet rečnik koji će vas nasmejati do suza! Super par MOVE paketi kablovskog operatora Supernova imaju super jasnu ponudu – super… »

“Pametna klupa” za pametne učenike Vlasotinca

Jug press 01.06.2021
VLASOTINCE Učenicima i kolektivu Osnovne škole “8. oktobar” od skora je na raspolaganju ,,Pametna klupa”, koja omogućava učenicima pristup platformi sa edukativnim i zabavnim sadržajima, punjenje mobilnih telefona i povezivanje na internet. Ovo… »

19 operatera pod brendom Supernova ulaze u Telekom Srbije

Bonitet 01.06.2021
Telekom Srbija prošle godine ostvario je 4,2 milijarde dinara neto profita što je povećanje od 64 odsto u odnosu na 2019. godinu, a u septembru će isplatiti dividendu akcionarima u iznosu od 4,1 milijardu dinara, rekao je generalni direktor te… »

Pametna klupa stigla i u umčare: Jedanaest osnovnih škola u Srbiji dobilo Supernova pametne klupe

Alo 31.05.2021
Osnovna škola „Mića Stojković“ sa sedištem u Umčarima jedanaesta je škola u Srbiji koju je kablovski operator Supernova nagradio za postignute rezultate donacijom pametne klupe. Ovim je zaokružen ciklus donacija koji je Supernova realizovala u… »

Jedanaest osnovnih škola u Srbiji dobilo Supernova pametne klupe - pametna klupa stigla i u umčare

Blic 31.05.2021
Osnovna škola „Mića Stojković“ sa sedištem u Umčarima jedanaesta je škola u Srbiji koju je kablovski operator Supernova nagradio za postignute rezultate donacijom pametne klupe. Ovim je zaokružen ciklus donacija koji je Supernova realizovala u… »

Tanjug danas pušta televizijski signal

Politika 31.05.2021
Televizija Tanjug, izrasla iz najstarije novinske agencije, danas počinje s radom. Posle 78 godina, agencija koja je emitovala i do 600 vesti dnevno, postaje još bliža i pristupačnija, nudeći informativni televizijski sadržaj, o čijoj proizvodnji… »

Vesti dana »