Užice

Počelo uređenje zelenih površina

Zoom UE pre 2 dana
UŽICE – Radnici JKP „Bioktoš“ ovih dana intezivno rade na prolećnom uređenju zelenih i cvetnih površina u Užicu. Pored cvetnih površina u samom centru grada, radovi na ozelenjavanju i uređenju prostora izvode se i na površinama pored puta… »

U bolnicama Zlatiborskog okruga 307 obolelih od kovida

RTV pre 2 dana
UŽICE - U bolnicama Zlatiborskog okruga hospitalizovano je 365 pacijenata, od kojih je 307 pacijenata obolelo od kovida-19. Na respiratorima je 15 zaraženih, 12 je u Opštoj bolnici u Užicu i troje u pribojskoj bolnici. Tokom jučerašnjeg dana u… »

Počelo uređenje zelenih i cvetnih površina

Užice oglasna tabla pre 2 dana
Radnici JKP „Bioktoš“ ovih dana intezivno rade na prolećnom uređenju zelenih i cvetnih površina u Užicu. Pored cvetnih površina u samom centru grada, radovi na ozelenjavanju i uređenju prostora izvode se i na površinama pored puta, pa se tako… »

Stari grad – nova atrakcija

Politika pre 3 dana
Zamisao je da užička tvrđava, na osnovu planova sačuvanih u bečkom ratnom arhivu, bude obnovljena tako da izgleda kao u 18. veku, s citadelom, kulom i kazamatom. Užice – S prvim toplijim prolećnim danima nastavljeni su radovi na obnovi i… »

Rekonstrukcija malog bazena na plaži počinje u junu (VIDEO)

Zoom UE pre 3 dana
UŽICE – Rekonstrukcija malog bazena na plaži počeće u junu, a za prvu fazu ove investicije grad Užice izdvojio je 20 miliona dinara. Rok za izvođenje radova je 90 dana. Grad Užice rapisao je tender za izvođenje radova na malom bazenu na plaži… »

Grad Užice izdvaja 1,5 miliona za programe za omladinu

Nova pre 2 dana
Grad Užice je raspisao javni konkurs za realizaciju programa za omladinu, koji su od javnog interesa za lokalnu zajednicu. U gradskom budžetu izdvojeno je 1,5 miliona dinara, što je pola miliona više nego prošle godine. Najniži iznos za koji… »

ABA 2: Studentski centar dobio triler protiv Slobode (VIDEO)

Zoom UE pre 2 dana
PODGORICA – Košarkaši Studentskog centra imali su velikih problema protiv Slobode iz Užica, koja je imala dvocifrenu prednost, i većim delom kontrolisala dešavanja na terenu, ali su na kraju slavili sa 96:92. Najefikasniji u sastavu Studentskog… »

ABA 2: Studentski centar dobio triler protiv Slobode

Sport klub pre 2 dana
Košarkaši Studentskog centra imali su velikih problema protiv Slobode iz Užica, koja je imala dvocifrenu prednost, koja je većim delom kontrolisala dešavanja na terenu, ali su na kraju slavili sa 96:92. Najefikasniji u sastavu Studentskog centra… »

Uskoro rekonstrukciji malog bazena na Gradskoj plaži u Užicu

Užice oglasna tabla pre 3 dana
Do 6. maja zainteresovani izvođači mogu dostaviti svoje ponude za radove na rekonstrukciji malog bazena na Gradskoj plaži. Projektom je predviđeno da radovi prve faze traju 90 dana, ističe Nikola Maksimović direktor JP “Užice razvoj”. “Prva… »

Uskoro rekonstrukciji malog bazena na Gradskoj plaži u Užicu

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Užice - Do 6. maja zainteresovani izvođači mogu dostaviti svoje ponude za radove na rekonstrukciji malog bazena na Gradskoj plaži. Projektom je predviđeno da radovi prve faze traju 90 dana, ističe Nikola Maksimović direktor JP “Užice razvoj”… »

Vremenska prognoza »

Užice »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
12 ˚C
petak
Kiša
Kiša
5˚ / 13˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 16˚

Vesti dana »